27.06.11
13:38
Здавейте,аз съм начинаещ(на 17 години съм) до сега не съм се занимавал сериозно със фитнес само коремни преси,набирания и лицеви опори по няколк серии на ден и това е.Но реших малко по серизоно да се захвана но незнам с какво да започна.Принципно имам желание да направя релеф да оформя тялото си все пак съм все още млад и трябва направя нещо смислено с тялото си не да съм разплут като дроб.В момента съм 66-67 кг и съм 173см.Преди да ви питам разгледах сайта и форума за програми,диети основно търсих това което ме интересува(да оформя тялото си корем,гръб,гърди,бицепс и т.н.)но в различните теми различни мнения се дават и малко се обърквам незнам какво точно да правя.Бихте ли ми помогнали.Незнам дали трябва да кача първо килограми и после с програма и спец диета да оформя тялото или директно с упражнения може.Наистина се нуждая от съвет.Моля Ви.
27.06.11
13:48
казано от Димитър Петров на 27.06.11, 13:38:
Здавейте,аз съм начинаещ...
Подчертаната дума говори каква програма да търсиш. Когато престанеш да си начинаещ ще си наясно с каква програма да продължиш, в зависимост от конкретните цели. Пък и току виж си направил тялото, което искаш, без да си тренирал по програма на професионален културист...