Програма за трениране ...

US

30.05.05
19:12

Явно установих че тренировката ми не е добра не напряга достатъчно мускулни групи
Моля напишете ми или дайте линк за тренировка която за включва :
1- Гърди
2- Корем
3- Бицепс
4- Трицепс
5- Гръб
Тренирам от 2 месеца.. 15 години и половина 177 64-66 кг.

US

30.05.05
19:14

Да допълня че забравих
в моя град свястна фитнес зала няма..
Така че ако може за в къщи да е ...
Имам лост за набиране, лежанка, кофи (успоредка) .. това е :)

30.05.05
19:19

1) В зала ли тренираш?
2) Наясно ли си по колко да тренираш за да има ефект?
3) Защо не тренираш крака? Те са важни за масата.
4) Чети сайта: http://www.bb-team.org/training/hall.php

http://www.bb-team.org/training/

Ако след като прочетеш всичко имаш въпроси, тогава питай.

Успех!

US

30.05.05
20:46

Не тренирам в зала
имам уреди в кащи но ограничени.. :(
(гири,лежанка,кофи,лост)
искам да ми напишеш една програма
която е добра за гърди,корем,бицепс,перки(кофи)
и да почвам целта е релеф :)

30.05.05
21:41

[quote author=“user”]Не тренирам в зала
имам уреди в кащи но ограничени.. :(
(гири,лежанка,кофи,лост)
искам да ми напишеш една програма
която е добра за гърди,корем,бицепс,перки(кофи)
и да почвам целта е релеф :)

Ами само с моето казване няма да стане достатъчно добре, трябва сам да научиш това онова за диети, серии, поветорения и т.н. Не мога да пиша 2 часа програма тук... :)

Но ето нещо като за теб, аз се доближавам до тази идея:

1 ден- Гърди-бецепс-корем
2 ден почивка+корем/по желание/
3- ден рамо- трапец
4 ден почивка+корем
5 ден- гръб + трицепс
6 ден почивка+ корем
7 ден почивка

В зависимост от структурата ти, може да нарпавиш релеф при различни повторения и серии.

Опитай примерно по 2-3 упражнение на група, по 3 серии, по 10-тина повторения.

Какъв ще е резултата зависи, май се повтарям, от диета, почивка, генетика.

Чети за упражненията тук: http://www.bb-team.org/exercise/

Ако някой има друго, да добавя,
Чао

30.05.05
22:05

Добра е програмката на tpd и аз дълго тренирах така. Само на ден 6 бих правил по-скоро крака, а не почивка. Бягане е най-добре щом не тренираш в зала, спринт, подскоци и накрая няколко дължини по-бавничко. А и скачане на въже. Успех

30.05.05
22:16

[quote author=“nSeal”]Добра е програмката на tpd и аз дълго тренирах така. Само на ден 6 бих правил по-скоро крака, а не почивка. Бягане е най-добре щом не тренираш в зала, спринт, подскоци и накрая няколко дължини по-бавничко. А и скачане на въже. Успех

Да и на мен ми харесва твоето предложение за краката, но човека нещо го домързява за карака му се струва и за това не ги сложиш.

Надаявам се знае, че краката са доста висок процент от общата маса и трудно ще наедрее без добри трен. за маса на карата. Клекове и т.н. Сприн, въже и т.н. също е приятен вариант.

30.05.05
22:21

Гледам че иска да прави релеф, тогава няма как без бягане. :) A крака трябва да се правят, иначе изглежда мн смешно, 45см ръка и 20см прасец:))

US

30.05.05
22:24

Благодаря ви!
Допадна ми програмата.. с упражненията ще се справя :)
Още веднъж благодаря!
А отностно диетите... според мене няма такова значение човек трябва да яде разнообразно... Зеленчуци+месо десерт:Плодове..
Човекът е всеядно. Неможе да кара само на месо, или само зеленчуци
Затова отричам вегетариянството!
Има леки диети, който са добри.. Но зависи от гена и структурата на тялото

30.05.05
22:28

[quote author=“user”]Благодаря ви!
Допадна ми програмата.. с упражненията ще се справя :)
Още веднъж благодаря!
А отностно диетите... според мене няма такова значение човек трябва да яде разнообразно... Зеленчуци+месо десерт:Плодове..
Човекът е всеядно. Неможе да кара само на месо, или само зеленчуци
Затова отричам вегетариянството!
Има леки диети, който са добри.. Но зависи от гена и структурата на тялото

Абе прав си... повече протеин му е майката. Обаче, ти си 1.77 и 65 кг/ако не бъркам/ И ти трябва леко ВИСОКО въглехидратна диета. Предполагам, че генетиката няма да ти позволи да трупнеш мазно, а само ще ти нарастне масата. Поне да докараш близо 70 кг и релефа ще ти е релеф.

[quote author=“nSeal”]Гледам че иска да прави релеф, тогава няма как без бягане. :) A крака трябва да се правят, иначе изглежда мн смешно, 45см ръка и 20см прасец:))

За това може без много кардио и бягане, на 65кг... трябва да вдигне масата леко с това ще му излезе и релеф.

От личен опит това мога да кажа. На строго непрофесионално ниво и ей така за спорта. Иначе ако иска нещо повече... Определено туко-така с тази програма и с леко ядене няма да стане... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1