26.06.11
20:53
Лятото настъпи, фитнес ентусиасти!!!
Какви са плановете ви? Имате ли нови цели и надежди? Как смятате да освежите тренировката или храненето си? Ще правите почивка или ще дадетете още по-хард? Как ще тренирате далеч от дома? Изобщо-как летния сезон, със слънцето, жегата, морето, ваканцията/отпуската променя ритъма ви на живот? Очаквате ли нещо вълнуващо? Споделяйте, да си даваме идеи, съвети, да си позавидим благородно или да се благодарим за това, което имаме. :)
пОздрави
26.06.11
21:09
тази тема ми харесва що се отнася до мен:
- тенировките са кросфит вече което внася голям кеф и задъхване в ежедневието ми...
- субективните цели са повече въздух и издръжливост по време на тренировките....
- обективните са по-изчистен и мускулест вид както и 200кг тяга до края на годината защо не :D
- храненето ми е ‘’ удри го на живот с едно на ум’’ т.е. храня се с 5 стабилни хранения и ако има нещо ей така за вкус и радост още по-добре.
- ако ходя на море няма да давам пари за зали... ще тренирам с собственото тегло.
ПП: Миске кажи твойте цели планове и т.н. за лятото....
26.06.11
22:32
По-хард определено !
Ще се тренира ОЩЕ ПО УСИЛЕНО
А освен това мисля да си взема 3-4 дни почивка които да прекарам на златни пясъци :)
26.06.11
22:48
Нищо не се променя,какво като е лято.Имам планове да тренирам по-усилено.Море няма да има,защото няма пари. :( Ама не ми пука,даже честно казано не ми се ходи. :)
26.06.11
22:49
Хехе,свежа тема!
Цели?Да не смъкна много,лятото обикновено не ми е до ядене и свалям
Надежди-да не е много топло,не дай си боже над 35 градуса,че имам да наливам 8000 кубика бетон
А ако нещата с наливането на бетона минат добре мисля целия август да го прекарам в почивка,половината в Гранд хотел Варна другата на кайт в Гърция
И в тази връзка,фитнеса в Гранда е великолепен,както и на Родос има много фитнеси,в това отношение няма да имам проблем
И разбира се че очаквам вълнуващи неща,най вече от руски произход,РУСИ ...може и от украински и /или полски произход
Така,по славянска линия трябва да се поддържаме,нали...
Апропо,да ходиш на море с жена си е все едно на ходиш на баня с вода от вкъщи...или на бостан с дини с диня под мишницата....по зле е с жената и децата като се замисля :)
26.06.11
22:55
Ник’ви цели. Помпам до началото на юли на макс. След това живот цяло лято, като на рожденния ми ден се разбия.. ии цяло лято смятам да го ударя на един живот.. мускули, жени(а) и плажове ;)
sounds good (wasntme) 8-)
27.06.11
00:04
Същото както през останалото време от годината..
27.06.11
01:03
- Всеки ден на работа
- Всеки ден на силова или кардио тренировка
- Два баки протеин на ОН (може би)
- И броене на дните до септември (тогава се пребирам вкъщи)
27.06.11
15:59
казано от kristiancho на 26.06.11, 21:09:
ПП: Миске кажи твойте цели планове и т.н. за лятото....
Аз на първо време искам да се закрепя след прекарания вирус. Здравето е много хубаво нещо, ей! Ама чак като се разболея се сещам..Отслабнала ми е имунната защита, така че смятам да включа повече витамини в храненето. Тренировките продължават, като ги скъсявам като време за сметка на повече дни. Цел-по-бързо възстановяване без пренатоварване. Ще включа и тъй любимото ми плуване. :)
Скоро отивам на море, едва дочаквам да се откъсна малко от ежедневието. ГЛАВНА ЦЕЛ НА ЛЯТО 2011: Ползотворна почивка, добро настроение, свежо прекарване на жегите в компанията на приятели. Планове: гаджеееееееееее :D :D :D
27.06.11
16:12
От 1 година уча като невидял за тея изпити. След 10 дена минават и ще ВЪЗКРЪСТНА!!!! Тренировки, работа, дискотечки, ала бала ще се скъсам :) Броя ги тея дни все едно съм в затвор.
Мнението беше редактирано от Георги Попов на 27.06.11 18:20.
Не планувам морета и други изгъзици. Ако се опазя от жени и алкохол, ще бъде чудесно.
Продължавам с тренировките, наблягам повече на храната, пък ще видим.
Няма да свалям килограми, но може да кача. Ако си взема отпуск в сезона, смятам да е спортен отпуск.
Тренировките са ми на усет от известно време - от “фулбоди”, през сплит горна-долна, бутане и дърпане...до 1 единствено упражнение в тренировка. Акцента е повече на силовата издържливост - голям обем с висока интензивност, с почти пълна липса на изолиращи упражнения. Отскоро правя 2. :)
Тепърва ще включвам някои кросфит елементи, макар мястото ми за тренировка да е изключитлено неподходящо за подобно нещо.
И до края на следващия месец, искам да направя dead by pull ups до 15та минута.(grin)
Смятах да я карам по-леко лятото, ама пролетната умора ме подмина и сега мисля, вместо да давам крачка назад, направо да правя две напред, да се засилим за зимата (rock) Ще се целя в 2.5х bw тяга и клек, пък каквото Господ е рекъл!
казано от Dean Petrov на 26.06.11, 22:49:
А ако нещата с наливането на бетона минат добре мисля целия август да го прекарам в почивка,половината в Гранд хотел Варна...
И разбира се че очаквам вълнуващи неща,най вече от руски произход,РУСИ ...може и от украински и /или полски произход
Хмм ДЕАНЕ :) Украинки, полякини, рускини, руси, червени всякакви закачай, БЕЗ управителката на новия ресторант, най-къдравото момиче в Гранда, че за нея пеша до луната отивам :D В крайна сметка ще взема и аз да дойда, да ти хвърлям по едно око, поне ще има с кой да тренирам :D
27.06.11
19:48
казано от Miss Fight на 27.06.11, 15:59:
Планове: гаджеееееееееее :D :D :D
много любопитно ама много :D :D :D ама гаджето само за морето или ?
27.06.11
19:58
Да си търсиш гадже през лятото е ЛУДОСТ!
ПП: Сега видях, че си момиче. Това променя всичко :)
Мнението беше редактирано от Георги Попов на 27.06.11 19:59.
27.06.11
19:58
казано от kristiancho на 27.06.11, 19:48:
казано от Miss Fight на 27.06.11, 15:59:
Планове: гаджеееееееееее :D :D :D
много любопитно ама много :D :D :D ама гаджето само за морето или ?
Неее :D За морето по-скоро флиртЧеее :D :D А гаджето колкото стане-на мене както бързо ми писва :D Не знам хората как правят месеци, години!!! :X :X :D :D :D
27.06.11
19:59
казано от Георги Попов на 27.06.11, 19:58:
Как по-точно? :D
Това определено е странно. Търсиш си сравнително бързописващо гадже, просто така..като самоцел?
Е, то и дефиницията ти за “гадже” е малко странна. :)))
Както и да е, като самоцел е странно.
Мнението беше редактирано от 6th на 27.06.11 20:04.
казано от Dean Petrov на 26.06.11, 22:49:
Хехе,свежа тема!
Цели?Да не смъкна много,лятото обикновено не ми е до ядене и свалям
Надежди-да не е много топло,не дай си боже над 35 градуса,че имам да наливам 8000 кубика бетон
А ако нещата с наливането на бетона минат добре мисля целия август да го прекарам в почивка,половината в Гранд хотел Варна другата на кайт в Гърция
И в тази връзка,фитнеса в Гранда е великолепен,както и на Родос има много фитнеси,в това отношение няма да имам проблемИ разбира се че очаквам вълнуващи неща,най вече от руски произход,РУСИ ...може и от украински и /или полски произход
Апропо,да ходиш на море с жена си е все едно на ходиш на баня с вода от вкъщи...или на бостан с дини с диня под мишницата....по зле е с жената и децата като се замисля :)
Ти нямаше ли деца? :D а сега си представи Те или жена ти да четат :D
27.06.11
20:16
казано от 6th на 27.06.11, 20:01:
Това определено е странно. Търсиш си сравнително бързописващо гадже, просто така..като самоцел?
Е, то и дефиницията ти за “гадже” е малко странна. :)))
Както и да е, като самоцел е странно.
Да, гадже е малко силно.. :D Абе търся някого да си прекарвам гот :)
27.06.11
20:17
айде с жената ще се оправи някак ама на детето как да му обясни защо е оприличено на диня в поетични му изказ :D :D :D
казано от Miss Fight на 26.06.11, 20:53:
Какви са плановете ви?
пОздрави
Ще вадим Титаник :).
27.06.11
20:47
казано от ЛюбенК на 27.06.11, 20:35:
казано от Miss Fight на 26.06.11, 20:53:
Какви са плановете ви?
пОздравиЩе вадим Титаник :).
С голи ръце предполагам???
27.06.11
21:15
Ей изядохте ме,уж сте колеги
И Ние с жените и децата какви,да мрем ли?Имам разбира се,тамън 2 чавета...ама и ние сме хора!
Един уважаващ себе си мъж на 37 ако не кръшне....егаааси,така лекичко у бързината...не стига че бачкам като вол за това семейство,дай сега да не си дам тайм офф мама му стара
шегичка разбира се
Плюс това уважаеми,аз съм вървежен, 1.85,100тина кила,12% мазнини ала бала,да не си правя повече самореклама че ше ме баннат...е,като хвана тен приличам на талибан но това няма значение
x_3_mar
Заповядай,стига котка да не ми мине път съм там от 2ри до 14ти вкл,жената резервира още февруари,дано нещо с обекта да не се закучи
какво викаш за момето,къдравкото?Убавица?Мммммм.....Много обичам жени с къдрави коси,някак си женствено и едновременно с това диво,спокойно,ще бъда кавалер!
Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 27.06.11 21:25.
Деееба - бачкане, зала, спаньеее, ядини и пак същото. Поне да има нещо така да се появи на хоризонта за 2 месеца....е днес се появи такова - 27 годишна ама омъжена :((( Другите са момичеща и женища, от които трябва да бягаш на спринт - слаб ми е трибоя за такива тежести като тях :D :D :D
Аз на море не съм стъпвал от 7-ми клас - само бачкане да го ева дге ! :(
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 28.06.11 06:57.
Лятооо.. :))) Главна цел - пълна почивка и приятно прекарване на слънчевия сезон. Море, планина, пътешествия из страната и още каквото друго ми хрумне. Ще се опитам да постигна някакви по-добри спортни резултати. Храната ще се опитам да бъде по-добре организирана, но когато не съм в нас ще се налага да ям, каквото има. Така съм го запланувала, но какво точно ще стане не се знае. :))
28.06.11
23:08
Хората планират “морета”, а ние от Бургас планираме просто интервала от 10 до 16ч ;D
Аз имам около 2 седмици отпуска (само :( ) едната ще бъде автотуризъм из Европа - разбирайте храната ще е под всякаква критика най-вероятно, малко сън, но пък доста движение. Тренировки - надали. Другата мисля да се размажа на някой къмпинг в Гърция, тренировките най-вероятно ще са сутрешни кросчета по плажа и упражнения със собствено тегло. Храната ще е доста по добре - рибка в изобилие, още от сега слюноотделям :)
През останалото време от лятото тренировките ги запазвам обичайните, като ми се иска да увелича кардиото, напоследък нещо много ниско го държа. Целите ми продължават да са изчистване на мазнини :)
29.06.11
15:27
казано от Vlado89 на 28.06.11, 06:21:
Деееба - бачкане, зала, спаньеее, ядини и пак същото. Поне да има нещо така да се появи на хоризонта за 2 месеца....е днес се появи такова - 27 годишна ама омъжена :((( Другите са момичеща и женища, от които трябва да бягаш на спринт - слаб ми е трибоя за такива тежести като тях :D :D :D
Аз на море не съм стъпвал от 7-ми клас - само бачкане да го ева дге ! :(
Кво им е на женените бе Блади?На 27?Чудесен екземпляр,точно,жената знае какво иска то теб,ти да не си тръгнал да се жениш?:)
Действай смело!Който е открил красотата на връзка със семейна към друго не е прибегнал:знае какво иска, действате по “съшество”,няма ала бала,развеждане и сваляне на звезди...бе се сетиш
Аз навремето,като млад юноща в Белменекен имах едно гадже ЧУКОХВЪРЛЯЧКА,като ме стиснеше през кръста ми изкачаха очите,много обичлива беше,мдам,ама аз не и бях в категорията...най опасни и бяха “шамарчетата” зад вратлето като не слушкам
Абе ако знае какво иска добре, ама има и такива, дето не знаят, та почват едни драми..... :D
29.06.11
15:33
Моят летен режим - по цел ден да лежим :D
- намаляване на въглехидратите
- вдигане на повторенията при всички упражнения
- наблягане на кардио тренировките
- прогресия към по-трудни упрапжнения
29.06.11
17:11
казано от Miss Fight на 27.06.11, 19:59:
Еми по-принцип характерно за повечето момичета е да си търсят сериозна връзка ,независимо от времето.Даже не повечето ми всички (изкл явно има, но са малко). И викат те че не е сериозно, но винаги искат да е. Затова казах, че променя всичко това, че си момиче, но явно си от готините изключения ;)
30.06.11
15:59
казано от Георги Попов на 29.06.11, 17:11:
казано от Miss Fight на 27.06.11, 19:59:
Еми по-принцип характерно за повечето момичета е да си търсят сериозна връзка ,независимо от времето.Даже не повечето ми всички (изкл явно има, но са малко). И викат те че не е сериозно, но винаги искат да е. Затова казах, че променя всичко това, че си момиче, но явно си от готините изключения ;)
Хех, благодаря, а дано съм в таз графа! ;)