малко помощ

AN

29.05.05
22:50

ами искам да попитам тренировъчната ми програма добра ли е тя се състои в три дневен сплит в понеделник имам корем рамо гарди вторник граб крака и сряда бицепс трицепс корем ама аз кореме си го правя всеки ден и в сабота и неделя имам тренировки по едно боино изкуство също така скачам на важе! благодаря

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 18:54.

30.05.05
13:13

Здравей! Не си дал информация за себе си - възраст, тегло, ръст, стаж в залата...  Добро е това което носи искания резултат. Макар и малко извън стандартите, програмата ми се вижда добра. Разбира се, условно. Защото не става ясно нито какви и колко упражнения правиш, по колко серии и повторения.... Ако искаш опиши по - подробно ситуацията, за да получиш по-смислени и изчерпателни отговори.

Поздрави

30.05.05
19:27

Според мен може да се раздвижи малко програмата за да се регулира натоварването, но то зависи и как се изпълнява откъм упр. и серии програмата, а инфо за това няма... Примерно крака и гръб малко тежко идват в 1 ден, но това не е болка за умиране, ако се правят качествено.

Внимавай със съчетаването на бойното изкуство, може да претренираш системно, което е яко вредно!

УСпех

30.05.05
22:44

зависи и от кога тренираш, аз след 6 месеца тренировки по карате почнах и да дигам преди тренировка, бях труп в началото, но се свиква. А когато бях втора смяна ходих сутрин да дигам, а вечер на кйокушин и това всеки ден, обаче си е hardcore, ако нямаш поне 2год в залата недей:)
Успех
P.S.
btw тогава бях 50-60 кг, сега съм 90ина и от една тренировка на ден се трупясвам, така че масата не е най-важното. :))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1