Щангьие

Темата е заключена.
Прескочи до:

Валери, ако вместо спасител беше треньор в мегаякия спортен център, какво щеше да правиш:
1) по цял ден да се скъсваш да тренираш
2) да тренираш колкото и когато трябва
3) да не тренираш въобще.
Ако отговорът ти е 2, то помисли по същия начин за момичетата, както аз те попитах за фитнеса. Защото не е нормално на твоите години да не правиш неща, които на стари години да тръгнеш да наваксваш, когато вече имаш семейство.
Само за 2 причини се сещам в момента, поради които може да постъпваш правилно, а не глупаво:
1) сигурен гадател ти е казал, че ще се ожениш за някоя от онея, дето ревнуват мъжете си и от всичките им бивши връзки, и превръщат живота им в ад от постоянно натякване и изблици от ревност
2) като в “Матрицата” някой ще ти инсталира в главата знанията как се прави любов с жените, как да разбереш коя какво харесва и т.н.. Което трябва да стане задължително, за да се навие някой да го научи по този начин, а не чрез старовремския...

27.06.11
09:36

А така. Кажи му го и ти! Че явно е различно като го чуе/прочете от мъж.

27.06.11
11:25

И какво? Насила ще го карате да гони момичета, които явно не го привличат стопроцентово, ами са единствените на разположение там.

Има безспорна логика да не се ограничава насила, но не е ли по-добре да прави това, което му идва отвътре?

Вик, той не “гони”, а “бяга от”. Има разлика :)

Е има жени от които трябва да избягаш.

27.06.11
14:33

“Защото не е нормално на твоите години да не правиш неща, които на стари години да тръгнеш да наваксваш, когато вече имаш семейство.”

Оранже,
искаш да кажеш, че понеже много си напред с материала от преди, сега нямаш никаква нужда от секс извън дома?

27.06.11
14:44

Валка, като не те вълнуват Рускините гони Руснаците бе .... Нещо ма съмняваш дееба :D

казано от Joyplovdiv на 27.06.11, 14:33:

“Защото не е нормално на твоите години да не правиш неща, които на стари години да тръгнеш да наваксваш, когато вече имаш семейство.”
Оранже,
искаш да кажеш, че понеже много си напред с материала от преди, сега нямаш никаква нужда от секс извън дома?

Не искаш у нас ли? Ок, у вас или къде? :D
Имам впредвид мъжете, които не са се находили като малки и на стари години започват да се опитват да си наваксат този факт. А не че нямаме нужда от секс извън дома :)
Всъщност мъжете над 30 могат да разберат по-добре какво казвам, при вас, жените, въпросът стои по по друг начин...

27.06.11
15:10

За мен няма никакво значение къде, защото не мога да се контролирам като мъжете над 30, пък и аз като Валери много се дърпах преди и сега държа да наваксвам, наваксвам...:)

27.06.11
15:12

казано от Joyplovdiv на 27.06.11, 15:10:

За мен няма никакво значение къде, защото не мога да се контролирам като мъжете над 30, пък и аз като Валери много се дърпах преди и сега държа да наваксвам, наваксвам...:)

кефиш ли се на по-малки? (think)

27.06.11
16:47

Мнението беше редактирано от Madboy на 27.06.11 16:51.

27.06.11
19:01

@ Oranje - отговора на първия въпрос е 2….относно момичетата - съзнавам това, че после ще ми се иска да одя по момичета, но ще съм дърт и няма да ме харесват. Ако имам пари и съм дърт..е тогава не трябва да се притеснявам. :) Добре...i got your point….ще ви кажа как стоят нещата, т.е. ...как аз ги виждам в момента. ОК...има момичета тук, които харесвам...да речем това рускинче, дето уж ме харесва и аз го харесвам (това с гаджето)...не знае какво иска..един ден ми се умилква, на другия ден отиде при някой друг, дърпа се...иска да знае дали съм й липсвал, дали съм се запознал с други момичета, в същото време приказва там за други момчета. Като се напи, първо се целуна с албанеца, дето като е трезва не може да го понася...абе общо взето нормални неща за една връзка..но не смятам да ги мисля тия работи и да мисля как да я впечатля, защото може би не си заслужава...ще се напие пак и ще иде при сульо и пульо..Всъщност не знам дали ме харесва, тя харесва всички и тя и приятелката й успяха да ни използват за интернет и храна и когато си взеха лаптоп постепенно почнаха да се отдръпват...добре, да кажем че тия не струват..запознаваме се с други...отново същите глупости...Да, това не е необичайно, при всеки става, но аз лично не виждам смисъл, нямам желание - както каза Вик - не ми идва отвътре. Особено за връзките, които траят 2-3 месеца. Все пак, мисля че ще намеря подходящото момиче, просто не съм толкова обсебен от това.

Не бягам от момичета...говорим си, добър слушател съм...то това май е най-важното :Д Усмихвам им се, отварям им вратата, давам им якето си когато е студено, изпращам тия двете до у тях нощем. Отнасям се супер добре с тях...и като отговор на това те се държат супер надуто...не искам някаква отплата..просто да отвръщат с усмивка...Та и тука идва проблема, че по наблюдения, тия които не им пука за тях и ги праат на парцал за тях са като богове..супер готини пичое. Да, знам го това..за готините пичое че тряя се праиш че не ти пука и такиа работи...еми ако го правя това, ще изменя на себе си..и няма да го направя. Така че...да се оправят както могат, да фащат там някакъв.....ако някоя ме хареса за това което съм, тогава вече да заповяда...театър не ми се прави.

Благодаря ви за мненията...едно е че тук съм сам и всяко мнение или чат е много приятно, особено с вас - Фитнес-приятели :) Разбирам, че ми мислите доброто и може би така трябва да бъдат нещата “по природа”, но просто още не мога да ги разбера...

@Джойпловдив - не можеш да се контролираш....е тука заинтригува мужката част от форума. :Д Какво имаш впредвид? :)

@Madboy - трябваше да се обадиш и ти, коцкар такъв..убав трибоец, як, с медали- то момичетата тичат по тебе :Д....Руснаците ще ги гоня само ако си поискат боя...и един замалко да го удара на работното място че се праеше на супервайзер и свирка през 5 минути..чакай бе онзи..Мерси за песничките, брат...Ако искаш да си полезен дай некаф съвет как момичетата да тичат по мене като в реклама на парфюм дге :Д

27.06.11
19:18

Валери, много хубаво разсъждаваш, трезво. Разбира се, че няма да се подаряваш на всяка срещната...
Много правилно си забелязал за “лошите” момчета. Във вашата възраст е така. Хубавото е, че ти пък ще срещнеш момиче, което на теб да ти пасва, без да се налага да търпиш капризи. Е, може и да не е там, където си в момента, но ще срещнеш. И то не една.
Като станеш дърт, ще се занимаваш с жени, а не с момичета. :D Винаги ще има кой да те харесва, така че не бери грижа за това... И това време ще е твое, така че изживявай нещата по начина, по който ти искаш и не се насилвай за нищо. Особено за връзки със съмнително качество, където вероятността да използват добрината ти е доста голяма...
А тази сладурана с албанеца...не знам дали трябва и вратата да й отваряш  : ) Не си заслужава.

27.06.11
19:28

Благодаря, Инис! Напълно съм съгласен с мнението ти. Просто ще оставя нещата да течат естествено.
Относно това момиче...така си е, не бива и вратата да й отварям...идват почти всяка вечер и дни след това исках да я питам ей така на майтап какво са правили с албанчето, за да видя дали ще ме излъже или ще каже истината. На мен албанеца ми каза за това...и деазнам може и да лъже....той си послъгва доста....та ако е истина със сигурност няма да се озлобя или нещо такова, просто ще се зачудя - ОК, защо го прави това...какво я кара да се държи така..интересно е...и същата вечер преди да разбера че са правили ала-бала се целунахме с таз мома....после като разбрах за това се почувствах малко тъпо...идеята за “просто целувка” явно не ми допада...ако ще е целувка трябва да е чувствена, а не само целуване наляво-надясно...Та найстина не си заслужава, но като цяло момичето не е лошо...грижих се за нея като брат, а тя прави ......... номера. Определено не си заслужава....:)

27.06.11
19:28

казано от valerious на 27.06.11, 19:01:

Не бягам от момичета...говорим си, добър слушател съм...то това май е най-важното :Д Усмихвам им се, отварям им вратата, давам им якето си когато е студено, изпращам тия двете до у тях нощем. Отнасям се супер добре с тях...и като отговор на това те се държат супер надуто...не искам някаква отплата..просто да отвръщат с усмивка...Та и тука идва проблема, че по наблюдения, тия които не им пука за тях и ги праат на парцал за тях са като богове..супер готини пичое. Да, знам го това..за готините пичое че тряя се праиш че не ти пука и такиа работи...еми ако го правя това, ще изменя на себе си..и няма да го направя. Така че...да се оправят както могат, да фащат там някакъв.....ако някоя ме хареса за това което съм, тогава вече да заповяда...театър не ми се прави.

Валка гордея се с тебе :)

27.06.11
19:54

Бравос! Имало бистра мисъл в тая плевенска тимбура :D Правилно разсъждаваш! Ся момичАнцата си тестват оръжията, опипват обстановката. Кат се правят на надути ги отсвирвай и ти! Първо трябва да се научиш как да ги връщаш, после как да не :D Не всички са еднакви, само няа са плашиш! Който му се ходи като млад, никога няма да му се отходи. Който е сериозен, си стои сериозен и не издига в култ безразборното онодене.... Голям праз, че ще изтървеш някоя друга пача. Има сериозни жени и ще те оценят! Най-важното е да не си мачкаш ценностите!

Мнението беше редактирано от andre7080 на 27.06.11 21:15.

27.06.11
23:15

казано от valerious на 27.06.11, 19:01:

@Madboy - трябваше да се обадиш и ти, коцкар такъв..убав трибоец, як, с медали- то момичетата тичат по тебе :Д....

Аз “изгорях” вече, ни мога да права такива неща :D (Абе мога, ама... :D )

Мнението беше редактирано от Madboy на 27.06.11 23:17.

27.06.11
23:46

Аз път подкрепям Oranje. Уж не ти се занимава с жени, а пък през 1 пост пишеш за тях :). Ако ги чакаш да дойдат... по-скоро не ;). Ако се правиш на добричък, миловиден и т.н.... има ги много такива :). Докато не покажеш, че имаш с какво да заинтригуваш, няма да стане... Я по-добре прочети Mystery Method, обяснено е всичко от психологическа и емпирична гледна точка, че не ми се обяснява сега разликата между build confort phase и сприятеляването, което не искаш ;).

28.06.11
02:10

Не че не ми се занимава....занимаваше ми се, но ми умря желанието след първата несполука  :Д Ок, стига с тия глупости, дайте да видим тренировките....Като си почина малко може да дразна некой ред за момичетата :)

Full Snatch
3@20; 2@25;
единици на: 27,2; 30; 32,8; 38,1 кг
до сега не съм изпълнявал пълен снач с 38-40 кила. Не е максимум, не ми беше за цел да се тествам.

Squat Clean and push press
2@40; 1 @ 46 (един клиин с 2 пуш преси) ; 1@ 50 (отново същото) ; 1@ 60 ; 1@ 60 кг

15 минути почивка и:

Full Snatch
one rep @ 27,7 ; 38,1 ; 35 kg.

Clean and Jerk
one rep @ 32,8 ; 42,2 ; 3 sets/1 rep @ 46,6

С червено ще отбелязвам моментните максове в тренировката. Засега не може да са каже че това са моментни максове, защото съм в период на адаптация :)
Последния Джърк беше най-стабилен. Все още имам колебания, но бързо влизам под щангата. На клиина като стане по-тежко не използвам цялото движение, а бързам да влеза под нея. Супер много е паднала силата на предния клек...един клиин на 60 кг ме затрудни...Най-доволен съм от снача..само заради анализиране на движението и четене успях да подобря техниката, а оттам не е проблем да се изправя с 40-50-60 кила. започнах добре да заключвам горе и може би основния проблем е самия пул..ако го направя ОК и клека се получава ОК :) Направих си една студена вана и ще лягам, после ще допиша...

Мнението беше редактирано от Valleri на 28.06.11 02:13.

28.06.11
06:37

Само не разбирам защо му даваме ъкъл как да живее ? Понеже някои имат повече опит и искат да помогнат ?!? Да, но така те дават съвет как биха искали те на негово място да изживеят момента, а не Валери...Валка живей как на тебе ти е кеф, кой какво казал - няма значение, твой си е живота, както ти харесва така го карай...

28.06.11
07:05

Аз пък мисля, че в момента е по скоро объркан. И да - ще стигне сам до доста от нещата, които му казват тук, но ще мине малко повече време. А аз подкрепям личния опит и преживяването на всички моменти - от дезориентацията до крайния резултат на затвърждаване на, било то поведение, изводи, начин на живот и т.н.

Съветите са хубаво нещо - не е задължително да се възползваме от тях. Просто ги пречупваме през собствената си призма на разбирания. Валката прави точно това. Което не го прави по-малко объркан, но времето и живота са пред него... :)

28.06.11
08:54

Ок, объркан съм..но знам какво да правя и го правя...тренирам си и това е, върша си работата, поддържам контакт с приятели,  това ми е напълно достатъчно засега. Не съм се тръшнал на земята от любовна мъка, оставам верен на себе си и си карам както винаги съм си бил. Другото не е толкова важно за мен...така че объркан или не си вървя по пътечката.
Оценявам съветите, разбира се...и благодаря че ги споделяте, но общо взето това е моята гледна точка....ако срещна някоя принцеса може да се променя(тренировките са константа), така че не ме отписвайте :Д

Вечерята беше: 15 сурови яйца, филиики с масло и кремвриши...витамин Ц и Б комплекс. Като взема чека мисля да купя омега-3…
Сутринта ще пиша че сега много ми се спи. айде чао ;)

28.06.11
11:34

Аз мисля, че ще ти сритам гъза вместо “добре дошъл” като се прибереш...

28.06.11
11:57

Пишеш все едно си на 55-60 години :D :D Valeri Valeri, И ти се сбърка :D

28.06.11
17:52

Бааа...Слави....тренирам и ям, какво искаш повече от мен, като треньор? :Д Ти ще видиш като направя един хубав снач и клиин енд джърк ще се размекнеш и няма да има сритване на гъзо :) Споко бре, хора....знам какво правя...
Сашко, нали ти казах кво да са правиш в фейсбука.. :Д

Днес работя само до 3 часа и ако се чувствам добре ще отида до фитнеса за една лека тренировчица. От цялото това шръгване трапеца е доста гипсиран....и може да направя 2 дни почивка. Вчера имах 13 долара и се чудих какво да си купя и си взех 60 яйца, хляб, масло, кремвриши...това ми е храната за 2 дни до чека. Мисля че ще стигне....Днес ще почета малко от книгата, тамън стигнах до доста интересната част за ефектите от силовата тренировка.

28.06.11
18:36

Ти до ся 13 долара ли изкара, бре? Да се беше хванал на стаж в Общината :D

Да ги спираш тези соеви кремвирши!!!

29.06.11
00:11

Ей...само ми се карате :Д Успокойте се, че като си дойда няма да ви разказвам ко пише в книгата :):):):) ама вие, викаш, си знаете какво да обесняям за сила и разни тъпотии :Д немааа нужда
Да, 13 долара изкарах...спасих едно дете и ми ги дадоха като “Мерси”
Кремвришите ще ги спра чакай да зема парите и ще си взема отново бекон.

Ба днеска голяма чикия....водата в тфа място дето работих е пълна с хлор и други лайна и без да съм се гмуркал или нещо такова очите направо изгарят...мама им на тия. Ся ще отделя малко време на книгата и ще мисля някаква система за тренировки или по-скоро ще подобря тази.

ЕХееее....гасимо супервайзерката чоек...една американка.много убава..ми тя гледа кат лисица дге...много мръсно..и аз също така я поглеждам с мазния поглед...ама нали ги знаете американките те на сички се усмихват дГе...хай, хай дге...тфа е тая дето ме пита кога ще работя и аз нали и разпраам и тя кат вика “ЕЕЕ жалко дге аз пък ще работя в различни дни от тебе” ..баси змията...и една друга супервайзерка - американка пак много убава..тука тоя албанеца-гламав ми разпраа че говорил с нея и тя пак се държала някфо такоа освободено..някфи мазни въпросчета...абе добри жени са, свободни са...говорят си квото им е на глъвъта. Едно рускинче днес също ме пита кога работя али-бали..и вика еее жалко нали че не сме в един ден..еми гадост деа...хубавка беше, ама не е мой тип май....бе само ми вдигат самочувствието...ся ше кажете “еее ми действай бре, каннчо!” ..ОКОК, ще се заема :П

Научих тия типове от стаята ми некои работи на БГ :Д:Д голям смях...научих ги на “мерси”, “Да уееееееее”, “баси змията” :) Това им стига...и ся кат стане нещо и гледаш украйнците да викат “баси змията” :Д:ДД напрао гипс...или па кат ги питам нещо и те ” ДА уеееееее” като жоро бекъма хаьахьх:Д
Абе...тия момичета (особено рускините) що имат толкоа синини по себе си бре...ба секаш ги е влачил пороя....е и тая дет праим некфи работи с нея и тя.... :Д::Д Малките пидали руснаците ги млатат яко явно ...

Мнението беше редактирано от Valleri на 29.06.11 00:55.

29.06.11
12:57

като се напият падат :Д за т’ва са синините ;)

29.06.11
16:46

Хахаххаха..падат ама и има и нещо друго, защото повечето им синини са от вътрешната страна на крака...?!

Вчера изпих 18 сурови яйца, малко сандвичи с масло и кремвриши, откраднах си към 700 грама мляко и некакъф сириъл, един кремвриш...след това изядох към кило банани. Всичко това след 6 часа вечер.  Наедрял се чувствам, най-вече краката, но не е много...1-2 кг.Днес съм цял ден на работа и няма да има тренировка..може би вечерта ще се пусна за 3-4 отсечки спринт. Утре ще направя хубава тренировка :) Дано днес да няма случай на давене, че ми писна...аз сякаш ги привличам тва давене. Приятен ден!

казано от valerious на 29.06.11, 16:46:

Дано днес да няма случай на давене, че ми писна...аз сякаш ги привличам тва давене.

Един СУЕПР РЕТРО ЧАЛГА поздрав по темата :D
http://www.vbox7.com/play:3442be08

30.06.11
04:49

Валка къде ги намери тия удавници бе :D В кой щат немогат да плуват ? :D Ази за 2 лета - 3-4 на кръст да съм извадил и още 3-4-ма да съм изгонил от басейна :D Мойте удавници послушни бяха...КуРигирай си системата там :D

30.06.11
04:58

Марине, такива лиииня не искам в моя дневник :Д:Д Хаххах ама ти си опасен..как си слуша сръбско дге кат първия пич в колата напрао ме учуди.
Владимире, има удавници ей..опитвам са, но не мога да им кажа да не влизат..не мога да прецена че немогат да плуват..те са на едни камъни и ходят и като паднат вече тогаа се усещат че под тях има вода.

Ей.....събрах 2.30 долара на стотинки и мисля да вървя до уолмарта да зема 2 кила манани дге :Д:Д:Д да се напукам яко

казано от valerious на 30.06.11, 04:58:

Марине, такива лиииня не искам в моя дневник :Д:Д Хаххах ама ти си опасен..как си слуша сръбско дге кат първия пич в колата напрао ме учуди.

Нали знаеш, че съм фен на сръбската скара и на сръбската музика. Дори ако септемви месец си тук,  може да си организираме една екскурзийка до Лесковац. Тогава там се провежда  “Световното първенство по сръбска скара” :D
И да, много хора ми се  чудят на музикалните предпочитания и казват, че никога няма да предположат , че се кефя на такава музика. Но то е като с тренировките  -  след тежка тренировка трябва хубава почивка. При мен е подобно - след много умствен  труд, мозъка трябва да си почине с малко простотийка. В противен случяй забиваш, намалява ти се креативността и влизаш в един много лош цикал. Сигурно ме разбра, вяско нещо може да е полезно в точния момент, дори и просташката чалга :D И като при всеки стимулант, важно е да не злоупотребяваш с нея :D :D

30.06.11
17:48

ахахХХАх...странно...музиката със сигурност влияе на настроението, но нямам наблюдения как ми влияят различните стилове.
Е...днес ще дават парите и ще се убия от храна..масло, яйца, бекон...може и малко фъдж да си зема за награда...абе ще се убия :):):)

30.06.11
21:42

ЗНачи зех чека...пълна смешка..440 долара, пак е по-добре от някой други хора ама тфа е ...за 2 седмици трябва да ги разчета - направих следното -заделих за квартира, остаих 150 за храна за 14 дни което е 10 долара на ден, дося карах с 6-7 ама не се дохранвах- така че поече храна ще набивам. ОСтаналото за фитнес, за гоненка- цигари и алкохол пари НЯМА! :Д:Д

01.07.11
08:34

Тренировтшитцса:
Snatch - единици: 32,8; 35 ; 37,3; 39,7; 42,8 (0)
Front Squat (вземам щангата с Squat Clean) 5х5 на 60 кг
Единички на Clean and Jerk през 1 минута на 40 кг. (Марине- хахахахха)

Цаката беше да правя фул екстеншън, ама на тия кила ми се получава лесно. Като стане по-тежко вече гледам по-бързо да влизам под нея.
Накупих си: бекон яко, яйца яко, масло, сметана някаква и малко фъдж...хехее не е малко никак даже :Д:Д Супер яко ми е..малко ми е подут корема деа - от тия банани, ама ще се оправи. Също така малко ме опъва десния еректор...от клиина нещо ме поопъна деа...дали ще е добре да ударя малко мъртва да съживя задната верига?
Иначе отвориха басейнчето на мотела...супер яко, като деца си играхме, имам и мн яки снимки :) супер. след тренировката влезнах в басейна и водата беше студена и мнпого добре ми се отрази-супер супер !!!

01.07.11
12:43

какво е фъдж?

01.07.11
12:48

казано от Стели на 01.07.11, 12:43:

какво е фъдж?

Сладкиш

01.07.11
12:54

Ейййй опасен си, няма за какво друго да питаш какво значи. Знаеш ли как ми се прияде сладко сега и особено като намерих рецепти :D :D :D (факта, че винаги ми се яде е отделен въпрос)

Note: И се казва фъЧ :P

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 01.07.11 14:28.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1