Първи стъпки в чистенето.

28.06.11
10:00

И така от както започнах с фитнеса преди около 7-8месеца досега съм бил само на ВВД и като цяло понатрупах килограми,но тъй като в началото не бях много наясно с нещата ,не го правех по най-добрият начин.
Найстина не съм качил кой знае колко 6-7кг. но като цяло ми се струва че съм се поомазнил ,затова искам
да пробвам да поостлабна и да се изкара вече някъв релеф.
Ясно ми е че трябваше да кача още малко но вдигна ли още 2-3 кг, то просто ще стане мазне и грозно,затова мисля да се изчистя до колкото успея,защото досега не съм го правил и евентуално след това да качвам по-качествено и чисто кг.
Питането ми е следното,бюджета за добавки е 60-70лв. като вместо един фетбърнър мислех да взема л-карнитин на peak и някакви амино за 30лв?
Четох доста за НВД,но исках да ви попитам Вие лично какво хапвате и какво не,по време на този цикъл ,за да имам повече вариаци?

28.06.11
10:51

“Ние” по време на този цикъл хапваме ниско въглехидратна храна, ама то не е трудно да се досети човек :D :D :D Заеби бърнара на този етап, ще прибегнеш към него когато почувстваш застой, още не си почнал и първата работа да се “метнеш” на вълшебните хапченца, при добре изграден режим първия месец обикновенно е много резултатен без каквито и да е било добавки.

МЙ

28.06.11
14:26

http://www.bb-team.org/workout/4036_obshta-fizicheska-podgotovka-v-parka-ili-v-uchilishtniya-dvor#axzz1QZCYYJO7   А за диетата малко сложно някой да ти каже. :) Поради причината че на никой не му се занимава(Хората за такава информация плащат по принцип) .За това Чети Чети и опитвай  начини.Само имам един съвет който мога да ти дам.Не яж захар Никаква.Ако удържиш което си е много сложно за повечето хора ще разбереш за какво ти говоря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1