Правилна програма?

28.06.11
20:51

Ходя на фитнес от месец и половина и собственика на фитнеса ми даде 6-дневна програма след първия месец. На 15 съм.
Ето каква е:
Понеделник Сряда и Петък: 8 упражнения. Повечето са  4*10
Вторник Четвъртък и Събота: 10 упражнения. И тук почти всички са 4*10

Много ли са 6-те дни, като се има предвид, че съм 180 см и 56 кг.

И ако да, каква програма бихте ми препоръчали?

Темата беше редактирана от No Name на 28.06.11 20:59.

На мен ми харесва програмата момчета незнам за вас :D давай смело по нея ...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.06.11 20:56.

No Name, съжалявам, но си сбъркал форума - тук никой не е в състояние да ти отговори.
С така поставените въпроси се насочи към специализираните форуми за астрология и ясновидство.

Питаш се защо ти отговарям по този начин? Ето я причината.

28.06.11
21:54

Добре, нека въпроса е само колко дни в седмицата трябва да ходя и дали 6 са много?
Благодаря предварително.

28.06.11
22:01

казано от No Name на 28.06.11, 21:54:

Добре, нека въпроса е само колко дни в седмицата трябва да ходя и дали 6 са много?
Благодаря предварително.

Зависи от програмата ти .. той написал ли ти е наименования на упражненията ? (баси тъпия въпрос задавам) и ако отговора е Да, моля напиши ни ги :) .. така ще можем да ти кажем по-точно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1