30.08.04
11:06
Преди две седмици си купих Nutrim Pro Gold 90 прочетох хубави не6та за него в нета.Вкусен е, от Него се чувствах добре, Разтваря се добре.... за тази цена до тук всичко е превасходно!
След 3-тия ден на употребата на Nutrim Pro Gold 90, (пилсам го с вода или кисело мляко) почна да ме боли стимах, диариа... мощна!!! Абсолютно всякакъв стомашен дискомфорт. Може и на мен да не ми понася стомаха този претейн, може и да сам попаднал на лоша партида но това не го пожелавам на никого.И това е най-добрият им протейн повече неискам и да поглеждам този протейн.
Късмет с Партидите или там каквото и да е!
Ако някой може да ми обясни поне защо се получава така?
Ще му бъда благодарен...
Aз съм изпил ок. 5 кутии, но съм нямал никакви проблеми. А че протеина не е това което трябва е истина. Прочете ли това?
аз съм изпил 2кг и не съм имал нежелани странични ефекти.
Просто организмът ти не го понася !
Странното е, че си получил диария чак на 3-тият ден... Аз например като случих на лоша бройка (на Биогейм) и след 2 часа резултатът подлежеше на записване в книгата на Гинес...
Значи вероятността да е от протеина е наистина голяма... (99% :lol: )
Ама щом чак на третия ден е станала белата :) си помисли, дали не е от нещо друго?
31.08.04
13:01
Аз пия от доста време протеини на Нутрим и нямам оплаквания! Както каза perlsite може и да не е от протеина! Иначе това са Българските продукти от които за сега съм доволен!
29.06.11
08:11
А аз НЕ съм използвал и също нямам проблеми. Изравянето на тази тема ако не е лично отношение към head_hunter, здраве му кажи. “Тъмната страна” се опитва да създаде несигурност в “Съвета на джедаите” :D
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 29.06.11 08:11.
29.06.11
09:31
казано от Krasimir Yolov на 29.06.11, 08:11:
А аз НЕ съм използвал и също нямам проблеми. Изравянето на тази тема ако не е лично отношение към head_hunter, здраве му кажи. “Тъмната страна” се опитва да създаде несигурност в “Съвета на джедаите” :D
Хахахаха. Да подличък опит за дискредитиране, но като се има в предвид по това време колко съм бил слабичък, то тоя гейнър ми се е отразявал добре :D :D :D
29.06.11
10:35
head_hunter, aз все си мисля, че ако го препоръчваш на летните билдери ще улучиш с един куршум два заека. Хем фирмата производител ще е доволна, хем ще изразиш и личното си отношение към летните спортове.
29.06.11
11:01
казано от Krasimir Yolov на 29.06.11, 10:35:
head_hunter, aз все си мисля, че ако го препоръчваш на летните билдери ще улучиш с един куршум два заека. Хем фирмата производител ще е доволна, хем ще изразиш и личното си отношение към летните спортове.
Сещам се и за друг положителен ефект в национален мащаб - ще произвеждаме значително количество ГАЗ, но положението ще стане много миризливо :D :D :D
Искате ли да ви споделя малко личен опит с български добавки? Може и да не искате ама аз ще ви кажа. Веднъж си купих едно списание и имаше мостра на биогейм казеин. В залата се навърташе един познат дет само ме разпитваше за добавки все едно съм Ричард Гаспари а и аз толкова и разбирах тогава ... та аз и тогава бях чувал от тия протеинчета и какви обгазявания стават от тях то попремислих дали да му го дам да се спре да ми досажда :D :D ама викам айде ся от една доза кво може да ми стане и изпих мострата... корем не ме е болял ама такива газове не се сещам никога да е имало :D :D :D ... та в общи линии това искам да кажа ако ви трябва силно разхлабително знаете къде да го намерите из рафтовете на Kaufland
Oooo ма тя темата от 2004 ... аз се чудя тоя за кво дискредитиране говори (dull) честно мн сте гадни с човека ...
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 29.06.11 12:12.
29.06.11
15:25
Може да е само в началото :)