Nutrim Pro Gold 90 ИМА И ЛОШИ СТРАНИ

MJ

30.08.04
11:06

Преди две седмици си купих Nutrim Pro Gold 90 прочетох хубави не6та за него в нета.Вкусен е, от Него се чувствах добре, Разтваря се добре.... за тази цена до тук всичко е превасходно!
След 3-тия ден на употребата на Nutrim Pro Gold 90, (пилсам го с вода или кисело мляко) почна да ме боли стимах, диариа... мощна!!! Абсолютно всякакъв стомашен дискомфорт. Може и на мен да не ми понася стомаха този претейн, може и да сам попаднал на лоша партида но това не го пожелавам на никого.И това е най-добрият им протейн повече неискам и да поглеждам този протейн.
Късмет с Партидите или там каквото и да е!

Ако някой може да ми обясни поне защо се получава така?
Ще му бъда благодарен...

30.08.04
12:01

Aз съм изпил ок. 5 кутии, но съм нямал никакви проблеми. А че протеина не е това което трябва е истина. Прочете ли това?

30.08.04
13:59

аз съм изпил 2кг и не съм имал нежелани странични ефекти.
Просто организмът ти не го понася !

30.08.04
15:41

Странното е, че си получил диария чак на 3-тият ден... Аз например като случих на лоша бройка (на Биогейм) и след 2 часа резултатът подлежеше на записване в книгата на Гинес...

30.08.04
16:38

Значи вероятността да е от протеина е наистина голяма... (99%  :lol: )
Ама щом чак на третия ден е станала белата :) си помисли, дали не е от нещо друго?

HE

31.08.04
13:01

Аз пия от доста време протеини на Нутрим и нямам оплаквания! Както каза perlsite може и да не е от протеина! Иначе това са Българските продукти от които за сега съм доволен!

29.06.11
02:27

Аз използвах една кутия и нямах никакви проблеми :)

KY

29.06.11
08:11

А аз НЕ съм използвал и също нямам проблеми. Изравянето на тази тема ако не е лично отношение към head_hunter, здраве му кажи. “Тъмната страна” се опитва да създаде несигурност в “Съвета на джедаите” :D

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 29.06.11 08:11.

HE

29.06.11
09:31

казано от Krasimir Yolov на 29.06.11, 08:11:

А аз НЕ съм използвал и също нямам проблеми. Изравянето на тази тема ако не е лично отношение към head_hunter, здраве му кажи. “Тъмната страна” се опитва да създаде несигурност в “Съвета на джедаите” :D

Хахахаха. Да подличък опит за дискредитиране, но като се има в предвид по това време колко съм бил слабичък, то тоя гейнър ми се е отразявал добре :D :D :D

KY

29.06.11
10:35

head_hunter, aз все си мисля, че ако го препоръчваш на летните билдери ще улучиш с един куршум два заека. Хем фирмата производител ще е доволна, хем ще изразиш и личното си отношение към летните спортове.

HE

29.06.11
11:01

казано от Krasimir Yolov на 29.06.11, 10:35:

head_hunter, aз все си мисля, че ако го препоръчваш на летните билдери ще улучиш с един куршум два заека. Хем фирмата производител ще е доволна, хем ще изразиш и личното си отношение към летните спортове.

Сещам се и за друг положителен ефект в национален мащаб - ще произвеждаме значително количество ГАЗ, но положението ще стане много миризливо :D :D :D

29.06.11
12:05

Искате ли да ви споделя малко личен опит с български добавки? Може и да не искате ама аз ще ви кажа. Веднъж си купих едно списание и имаше мостра на биогейм казеин. В залата се навърташе един познат дет само ме разпитваше за добавки все едно съм Ричард Гаспари а и аз толкова и разбирах тогава ... та аз и тогава бях чувал от тия протеинчета и какви обгазявания стават от тях то попремислих дали да му го дам да се спре да ми досажда :D :D ама викам айде ся от една доза кво може да ми стане и изпих мострата... корем не ме е болял ама такива газове не се сещам никога да е имало :D :D :D ... та в общи линии това искам да кажа ако ви трябва силно разхлабително знаете къде да го намерите из рафтовете на Kaufland

29.06.11
12:11

Oooo ма тя темата от 2004 ... аз се чудя тоя за кво дискредитиране говори (dull) честно мн сте гадни с човека ...

Мнението беше редактирано от Simpatqga на 29.06.11 12:12.

TN

29.06.11
15:25

Може да е само в началото :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1