казано от Десо на 28.06.11, 23:58:
Като ти се яде сладко, яж сладко, най-добре банани с мед :D :D :D
Ще трябва, да им сложа ли и масло? :D :D :D :D :D :D :D :D
казано от karpi на 29.06.11, 02:03:
Щом ти се хапва сладко, хапни си, за да спреш да мислиш за него, но подбери най-подходящото време за приема му, защото както написа Oranje, има моменти, в които junk food не е нищо друго, освен just food.
Точно това е проблемът, че сутрин и след тренировка не ми се яде. Прияжда ми се следобед и вечер - точно в неподходящите моменти.
Една от станциите ти се губи, допиши си я :).
Гледам ги, гледам ги и продължавам да не мога да се сетя какво ми се губи...
29.06.11
08:35
казано от karfi4ka на 29.06.11, 08:31:
Всичко си е написано. Просто лицевите не си ги сложила при останалите упражнения, а в коментара за момчетата отдолу. Но дефакто те са написани, нали :D
казано от Oranje на 29.06.11, 08:35:
казано от karfi4ka на 29.06.11, 08:31:
Всичко си е написано. Просто лицевите не си ги сложила при останалите упражнения, а в коментара за момчетата отдолу. Но дефакто те са написани, нали :D
ахахха, вярно - лицевите :D Бързала съм да се оплача :D :D :D
29.06.2011г.
Храна:
09:00 - две филии “Вита” с филаделфия, едно яйце, фреш от портокал;
11:00 - череши;
13:30 - три яйца, две филии “Вита”, зеле и моркови;
18:00 - две яйца;
20:00 - сирене на фурна, домати;
Мега гаден ден. Правиха ми една процедурка, вследствие на която един месец ми е забранен всякакъв спорт, особено такъв, при който се напряга корема, демек никакво тичане, никакъв кросфит, никакви щанги, никакви танци. Направо ми се реве. На бууткемпа поне ще мога да отида, но какво от това, като ще съм в отвратителна форма. Просто как може точно сега?! Опитвам се да си натикам в главата, че здравето ми е по-важно в момента, но само като си представя как ще загубя форма, лошо ми става! Голямо нещастие, голямооо!
Обаче пък придобих наблюдение - все още като припаднеш, има хора, които да ти помогнат. Малко съм неиздържлива на болка и си припадам под път и над път. Та след процедурата, мислех, че всичко е наред и си тръгнах, спокойничко, но по едно време, във фоайето....нещата се “завъртяха” :D И едва се добрах до пейката преди да колабирам, добре, че сестра ми беше с мен, за да извика доктора :D, страшно много хора се заинтересуваха от проблемa и искаха да помогнат. Много мило ми стана :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.06.11 21:11.
29.06.11
16:06
Ей, стегни се в кръста! (sun)
29.06.11
16:09
Да се оправяш! (F) (sun)
Ха сега, голямо момиче, хубаво момиче, пък какви неща говори!
Ако не беше “точно сега”, щеше да е в друг, не по - маловажен момент, няма точно време за нищо, нещата просто се случват. Най - важно е здравето.
Все още няма никакво нещастие - ще си починеш малко; тъкмо и без това напоследък не се спираш, като вихър си.
На бууткемпа ще се радваш на обстановката, а формата се връща бързо.
Та, с усмивка и настроение я карай : )
29.06.11
16:15
Главате горе, искам те на boot camp-a два пъти по-силна, здрава и лоша :D
29.06.11
16:15
Здравето е най-важно. Ако ти липсват тренировките може да си фотограф или помощник-инквизитор. Както и да даваш идеи за имената на комплексите.
A мога да ти дам и от личните ми дискове един 5кг, за да сгъваш тил пюк :D
Лошото е, че сега другите ще тренират като назобени, като теб няма да те има да ги отчайваш :D
Ти сама го каза здравето е преди всичко, а пък и става дума само за един месец. И как ще загубиш форма? Та ти си машина :).
29.06.11
16:16
Плие тил ю пюк :D
29.06.11
16:20
Има още едно упражнение, което не натоварва корема и може да си го правиш през това време - обръщане на гума ТуПаня стайл :D
Сега е момента да метнеш концентрично за бицепс, може и Табата стайл 8-).
Сега сериозно:
- Здравето е на първо място.
- Ще се върнеш надъхана и бързо ще наваксаш.
- ВИНАГИ има неща, които да тренираш, дори и с “пробойна в корпуса”. Прояви въображение!
Бързо възстановяване! (F)
ААА не не...Юли ни стига...Карфичка като инквизитор вече ще дойде туу мъч...:)
Стягай се мацка...приеми го като делоуд период...щанги винаги ще има...само да сме ЗДРАВИ...
Мен като ми оперираха челюстта и стоя като парализиран и си викам...е сега само да събера сили да стана от леглото и почвам на лицеви:))...добре, че първия човек, който ми звънна беше бат Вики, малко да влее разум...
Е да ти кажа, после като почнах да тренирам пак...точно за 10-11 дена пак бях в играта...
Така, че...мирно и кротко, за да се върнеш по-силна!!!
29.06.11
16:51
Ти си любимката на кросфитърите, така че само присъствието на бууткемпа ще e достатъчно, за да покажат елитарният си стил :)
Смилееее на фацето :)
казано от Инис на 29.06.11, 16:12:
Ха сега, голямо момиче, хубаво момиче, пък какви неща говори!
Ако не беше “точно сега”, щеше да е в друг, не по - маловажен момент, няма точно време за нищо, нещата просто се случват. Най - важно е здравето.
Все още няма никакво нещастие - ще си починеш малко; тъкмо и без това напоследък не се спираш, като вихър си.
На бууткемпа ще се радваш на обстановката, а формата се връща бързо.
Та, с усмивка и настроение я карай : )
Добре, де, ще се стегна и няма да се лиготя повече :D Благодаря, Полиии (sun) Явно си беше време нещо да възпре вихъра :D :D :D
казано от Десо на 29.06.11, 16:15:
Главате горе, искам те на boot camp-a два пъти по-силна, здрава и лоша :D
(sun) Обещавам ;)
казано от Oranje на 29.06.11, 16:15:
Здравето е най-важно. Ако ти липсват тренировките може да си фотограф или помощник-инквизитор. Както и да даваш идеи за имената на комплексите.
Задължително ще ми трябва нова роля (била тя временна) :D Взимам фотографската, а идеите - с лопата да ги ринеш :D
казано от Oranje на 29.06.11, 16:15:
Лошото е, че сега другите ще тренират като назобени, като теб няма да те има да ги отчайваш :D
Tова е лошо, да, но...ще им дам малко преднина :D Аз съм добра по душа :D
казано от Oranje на 29.06.11, 16:20:
Има още едно упражнение, което не натоварва корема и може да си го правиш през това време - обръщане на гума ТуПаня стайл :D
Също може да млатя гумата с чукЧЕ - отивам до някой автобус, да отвлека няколко :D
казано от Vic на 29.06.11, 16:29:
Сега е момента да метнеш концентрично за бицепс, може и Табата стайл 8-).
Май, май - ще запиша триседмичен билдърски сплит, по пример на Десо :D :D :D
Сега сериозно:
- Здравето е на първо място.
- Ще се върнеш надъхана и бързо ще наваксаш.
- ВИНАГИ има неща, които да тренираш, дори и с “пробойна в корпуса”. Прояви въображение!
Така е, така е :) Ще трябва да проверя какво може да се свърши с пробойна в корпуса :D :D :D :D :D
Бързо възстановяване! (F)
Благодаряяя (sun)
казано от karpi на 29.06.11, 16:16:
Ти сама го каза здравето е преди всичко, а пък и става дума само за един месец. И как ще загубиш форма? Та ти си машина :).
Машина в ремонт :D :D :D
29.06.11
17:14
Аз съм сигурен, че след тоя 1 месец почивка ше качиш кофите от 300 на 600 :D Пожелавам ти много бързо и успешно възтановяване (F)
Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 29.06.11 17:14.
Проблем ли е да кажеш какви изследвания точно са ти правили? Какъв е проблемът? Аз по жив и енергичен човек от теб не съм виждал... Не мога да си го обясня: днес си добре, но утре отиваш на лекар и изведнъж си аут за месец... Ако е проблемна темата спокойно може да игнорираш поста.
Безпроблемно възстановяване и се надявам съвсем скоро пак да тренираме заедно.
Мнението беше редактирано от Fallen на 29.06.11 20:32.
казано от gips на 29.06.11, 20:32:
Проблем ли е да кажеш какви изследвания точно са ти правили? Какъв е проблемът? Аз по жив и енергичен човек от теб не съм виждал... Не мога да си го обясня: днес си добре, но утре отиваш на лекар и изведнъж си аут за месец... Ако е проблемна темата спокойно може да игнорираш поста.
Не е проблем - разбира се - гинекологична процедура (диатермокоагулация - обгаряне на раничка на шийката на матката), нищо страшно. Аз знаех, че ще се провежда тази процедура, беше си планирана, знаех, че ще има ограничения, докато оздравее, обаче никъде не пишеше, че не трябва да спортувам, затова и си бях съвсем спокойна, даже на листчето, което ми дадоха спорт не се споменаваше, затова и специално се върнах да попитам. Като чуха тичане и силови тренировки, казаха един месец нищо, защото като всяка рана - на ръка, на крак, на кожа въобще - трябва да заздравее, затова и не трябва да си напрягам корема. Мисля, че тази новина всъщност ме уплаши повече, даже сега, като се връщам назад, бях толкова ужасена, че май тоя ужас предизвика припадъкa :D :D :D :D :D Много лошото е, че сега трябва да измисля как точно да поддържам тялото си :D :D :D, за да не губя твърде много от постигнатото :D :D :D Така, че ако някоя от дамите има опит - приемам съвети :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.06.11 20:59.
Да се оправяш по-бързо! Приеми го като 2-3 крачки назад, за да се засилиш и да ни отнесеш, като куцо пиле домат, кьорав делфин шамандура или ураганен вятър медоносна пчела :D
Ей, мацка, няма страшно - имала си нужда от почивка значи :-) И по-добре по такъв повод, отколкото да вземе да изникне някой истински проблем.
Обаче хич не съм съгласна да липсваш от съботно-неделните тренировки. Аз таман се наканих и си освободих уикенда за да дойда и специално теб да те гушна, пък ти да не дойдеш! Нямаааааааааааааа! Искам си Карфичка! Да ме учи да се набирам!
казано от Marty Sun на 29.06.11, 22:38:
Ей, мацка, няма страшно - имала си нужда от почивка значи :-) И по-добре по такъв повод, отколкото да вземе да изникне някой истински проблем.
Обаче хич не съм съгласна да липсваш от съботно-неделните тренировки. Аз таман се наканих и си освободих уикенда за да дойда и специално теб да те гушна, пък ти да не дойдеш! Нямаааааааааааааа! Искам си Карфичка! Да ме учи да се набирам!
Аааааааааа, аз само няма да тренирам :D :D :D :D :D Там ще съм си, ще надзиравам :D :D :D Ще контролирам - специализирана съм в кофите, както всички добре знаем, набиранията и бърпитата :D :D :D Ще събирам материал, с който да избухна след 4 седмици :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.06.11 22:58.
29.06.11
23:42
казано от Скота на 29.06.11, 21:47:
Да се оправяш по-бързо! Приеми го като 2-3 крачки назад, за да се засилиш и да ни отнесеш, като куцо пиле домат, кьорав делфин шамандура или ураганен вятър медоносна пчела :D
Ще ни отнесе като гладен циганин джанка :D
Ето сега Иги ще станеш истински билдър!
Добре че е тая манипулацийка за да откриеш красотата на изолиращите упражнения :)
Обещавам ти че след този месец не само няма да си загубила форма, ами ще си във върхова такава. Тренираното тяло помни и не се спихва за толкова кратко бездействие, особено при хубава храна. Оправяй се от тази неприятна процедура. гъррррр
казано от diva 97 на 30.06.11, 15:37:
Обещавам ти че след този месец не само няма да си загубила форма, ами ще си във върхова такава. Тренираното тяло помни и не се спихва за толкова кратко бездействие, особено при хубава храна. Оправяй се от тази неприятна процедура. гъррррр
Благодаряяя, Дивааа (sun) (sun) (sun)
30.06.2011г.
09:00 - две филии “Вита” с филаделфия, едно яйце, 25гр. сирене;
11:30 - 200гр. кисело мляко, 20гр. червени боровинки, 2 чаени лъжици овесени трици;
14:00 - 3 яйца, 25гр. сирене, два домата;
18:00 - 50гр. сирене, домат;
21:00 - 120гр. пилешко, краставица. 30гр. сирене;
Съставих си малко планче: до понеделник - пълна почивка; после ще се пораздвижа - ще се поразтегна, ала-бала, ще видя как си чувствам шкембето; след 10тия ден, отново според това как се чувствам, ще пробвам някое друго упражнениице - шегуваме се с плажно билдърския сплит, ама в крайна сметка е вариант, така, че нещо лекичко за ръцете. След 15тия ден ще пробвам малко изометрии, нищо претоварващо, а след 20тия ден ще пробвам леки тежести, без да се претоварвам. И то няколко дни по-късно ще е време за бууткемпа.
Днес прекалих със сиренето, ама беше толкова добро! В следващите няколко дни ще поддържам храненето, каквото беше досега. Според това как се чувствам без чудните си интензивни тренировки, ще видя дали да я намаля или да си я задържа в това положение.
30.06.11
21:08
Както е тръгнало ще се върнеш с бицарки по 40 см парчето...
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 30.06.11 21:08.
казано от Десо на 30.06.11, 21:08:
Както е тръгнало ще се върнеш с бицарки по 40 см парчето...
E, много ясно, говорим за плажно билдърски сплит! То се подразбира :D :D :D
30.06.11
21:11
Тогава и на канадски ще ни мачкаш... еуаси :(
казано от Десо на 30.06.11, 21:11:
Тогава и на канадски ще ни мачкаш... еуаси :(
Ъ! Че аз вероятно и сега мога :D :D :D
Абе вие как я мислите тая работа.То Карфичка ще ни бие на канадска, даже ние да играем с 2 ръце и 2 крака :P
Днес защо не остана повече?
Щеше да си ни морална подкрепа, а и си всеизвестен майстор на култови снимки :)
казано от Илиян М. на 30.06.11, 22:10:
Днес защо не остана повече?
Щеше да си ни морална подкрепа, а и си всеизвестен майстор на култови снимки :)
Чувствах как завистта към възможността ви да тренирате ме обсебва, по-безопасно беше за вас да ме няма :D :D :D Следващия път ще ви измайсторя чудни снимки, ще се конкурират с тази на Калин :D :D :D
01.07.2011г.
Храна:
10:30 - две филии “Вита” с Филаделфия, фреш от грейпфрут и портокал;
14:30 - три варени яйца, домат, чушка, краставица, магданоз;
18:30 - две варени яйца, 30гр. сирене, чушка;
22:00 - 150гр. свинско, чушка;
Така, типично в мой стил, съставеният план бе нарушен. Не ме свърта. Пробвах няколко упражнения за ръце и рамене, нещо такова (с имената сме малко скарани):
Арнолд преси - 4х8@4,5кг;
Повдигане на ръце встрани - 4х6@4,5кг;
Повдигане на ръце напред - 4х6@4,5кг;
Бицепсово сгъване с крив лост - 4х6@7кг;
Чуково сгъване - 3х6@4,5кг;
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава (ще умра от смях :D ) - 3х6@4,5кг;
Кик-бек - 4х6@4,5кг;
Трапецовидно повдигане на рамене с дъмбели - 4х10@4,5кг;
Хич не ми харесва :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.07.11 21:23.
казано от karfi4ka на 01.07.11, 21:21:
....
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава (ще умра от смях :D ) - 3х6@4,5кг;
.
Не думай! И аз!
Ще свикнеш, даже ще ти допадне в известен смисъл, още повече че ти нямаш голям опит с изолиращите : ) Кой знае, може наистина да ковнеш едно 40 на мишницата : )))))
Гледай от положителната страна - ще придобиеш нови впечатления за тип трениране, който рано или късно може да ти влезе в употреба...
01.07.11
21:38
Бицепсово сгъване с крив лост - 4х6@7кг;
Кърл / кик-бек тил ю пюк!
казано от Инис на 01.07.11, 21:30:
....
.Не думай! И аз!
Ще свикнеш, даже ще ти допадне в известен смисъл, още повече че ти нямаш голям опит с изолиращите : ) Кой знае, може наистина да ковнеш едно 40 на мишницата : )))))
Гледай от положителната страна - ще придобиеш нови впечатления за тип трениране, който рано или късно може да ти влезе в употреба...
Трябва да признаеш, че името ееее..... :D :D :D
Наистина нямам никакъв опит и е много странно. Чувствам ги много нетипични :) Но да - хубаво е, че ще придобия ново впечатление :D И да, току виж прогнозите на Десо се сбъднат :D
Ами името е напълно лишено от творчески елемент, но пък е сто процента ясно за какво е : ))))
Да ти обърна внимание да правиш тези упражнения бавно и контролирано и в двете фази. Никакви махове, усещай мускула как работи. Концентрирай се в това усещане и ще извлечеш максимума от тях...и малки почивки между сериите. Ти си знаеш, но аз да кажа :D, нали ще ти правим голяма баничката :)
Момичета, като ще работите за трицепс, защо не ползвате истинското упражнение - френско с крив лост? :D
казано от Инис на 01.07.11, 22:01:
Ами името е напълно лишено от творчески елемент, но пък е сто процента ясно за какво е : ))))
Да ти обърна внимание да правиш тези упражнения бавно и контролирано и в двете фази. Никакви махове, усещай мускула как работи. Концентрирай се в това усещане и ще извлечеш максимума от тях...и малки почивки между сериите. Ти си знаеш, но аз да кажа :D, нали ще ти правим голяма баничката :)
Всъщност всяко казване по въпроса ми е полезно, чеее...не съм в свои води :D :D :D Старах се точно това да правя, да се концентрирам и всичко бавно. Мерси, Поли, ще се старая, за съжаление не мога да ползвам кой знае какви тежести, нооо по-добре от нищо. А за почивките - ясно, то аз и да ти кажа никак не се уморявам ... :D
казано от Boby_ на 01.07.11, 22:05:
Момичета, като ще работите за трицепс, защо не ползвате истинското упражнение - френско с крив лост? :D
Френско тил ю пюк? :D :D :D