Има ли служебни колани и фитили в залите ви?

19.04.11
23:08

Споделете има ли във вашите зали служебни (за общо ползване) колани и фитили. В моя има поне 6 или 7 колана (1 -2 чисто нови на няма и месец) няколко чифта фитили и гъби за целия китайски народ. Помня например че преди бях ходил в една от по скъпите зали и там 1 колан няма например е може ли такова безхаберие.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.04.11 08:09.

АЧ

19.04.11
23:12

Колана май е такъв за през кръста нали ? А фитилите какво представляват и за какво служат :) ?

19.04.11
23:13

В моята зала 2 колана ( на хора оставени за общо ползване) 2 чифта фитили не знам от къде са дошли и 2 гъби :D

Ехаа.. 6-7 колана :D .Залата в която ходя има точно 2 колана и то 1ния е леко скъсан :D.Иначе има и 2 или 3 чифта ракавици и 2 донапрена макар залата да не е някакво мазе или уредите да са някакви изпокасани и така на татак :D

19.04.11
23:17

Въпреки че тренирам във фитнес направен вместо гараж,човека е сложил 3 броя фитили,2 броя колани, както и за врат онзи шлем, има и дунапрен, за тези дето нямат ръкавици.

20.04.11
00:15

2 колана + 1 за тежести.

20.04.11
00:34

Има 1-2 колана, кашон фитили и дунапрени, колан с верига за тежести и магнезий дори, както и дъски за лег за частично изпълнение.

Мнението беше редактирано от Бойко на 20.04.11 00:34.

20.04.11
00:38

1 - колан,който е за манекенки:D и 2 бр.фитили - с това се изчерпва наличността !

20.04.11
00:47

В моята зала пък няма нищо. Нито колани , нито фитили - нищо и като се счупи уред седи по един месец преди да го оправят :D
Поне не им давам пари ^^

20.04.11
06:59

Рядко.. но да, има :)

20.04.11
06:59

Цели 2 колана , но единият трябва да си 50 кг за да ти стане и 2 чифта фитили. Абе честно казано чакаш ,бавиш се ама радостно е , че голяма част от лятната клиантела не подозира за същестуването на такива екстри.

С извинение до Стоян, но си позволих да добавя анкета в темата, за да се оформи по-ясно тенденцията на отговорите.

Аз тренирам в две различни зали. В интерес на истината - едната е по-нисък клас (по документи), но предлага значително по-разнообразни условия и удобства за фитнес, независимо че уредите не са Kettler или TechnoGym. Съответно там има няколко колана и сериозно количество фитили, които посетителите могат да ползват, включително и други спомагателни средства (подложки за гръб, колан за тежести и други). Другата зала, която посещавам, се води на по-високо ниво, но там колани, фитили и подобни средства не се предлагат (нещо неразбираемо и недопустимо за мен).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.04.11 08:17.

20.04.11
09:13

Има, но не ги ползвам, защото си имам собствени.

Любопитно ми е да попитам втори въпрос по темата - ако има “служебни”, бихте ли ги използвали? Ако да, добре, но ако не, защо?

20.04.11
13:12

Не ползвам служебните и никога не бих ползвал - заради личната хигиена.

20.04.11
13:25

казано от Петко К на 20.04.11, 09:13:

Има, но не ги ползвам, защото си имам собствени.

И аз мисля, че това не са неща за общо ползване, и е по-добре всеки да ползва собствени.

12.05.11
10:59

Да и не ги ползвам :)

30.06.11
11:55

Когато бях по-малък и ходех в залата имаше поне 3-4 колана, сега - нищо. Добре, че вчера се сдобих със собствен. Има едни фитили, които ползвам, ама като им гледам състоянието скоро няма да го правя.

30.06.11
11:59

Колани има много - аз използвам само този с веригата, който позволява да се слагат допълнителни тежести за набирания и кофички :). Фитили и колани за кръста не използвам!

Има някакви фитили, ама са скъсани и смърдят на джибри. Но аз така и така не ползвам фитили, тъй че ми е се тая. Иначе колани има достатъчно :)

30.06.11
12:43

казано от a.k.a. The Boss на 20.04.11, 00:38:

1 - колан,който е за манекенки:D и 2 бр.фитили - с това се изчерпва наличността !

:) Аз затова си напазарувах коланче като за големи мъже! :D Другаде не знам дали имам маса, но в кръста се намира. :D

А по-серизоно фитилите и коланите са си лични принадлежности. Всички се потим, а и не всеки в залата поддържа достатъчно добра лична хигиена. Затова и ползването на такива аксесоари, през които преди мен са минали незнайно колко души, изобщо не ми е по душа. Затова и съм си купил колан и фитили и си ги нося с мен, независимо къде тренирам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1