Изрязване на гърдите

31.05.05
01:00

Моля за малко помощ. Как да си оформя гърдите от долу
става въпрос че сам 180 80кг нямам мазнина по тялото, но гърдите от долуне ми харества.
Моля кажете някакви упражнение подходящи за тази цел.

31.05.05
02:04

:arrow: лежанка с обратен наклон
:arrow: изтласкване с дъмбели от същата лежнка

31.05.05
08:39

Кофички в края на треноровката, но внимавай с общото натоварване на гърдите, трицепса и рамото, за да не претренираш.

31.05.05
12:20

мерси

31.05.05
12:54

[quote author=“Martin”]Кофички в края на треноровката, но внимавай с общото натоварване на гърдите, трицепса и рамото, за да не претренираш.

Точно така. И важно е да ги правиш с точните повторения за да има ефект и да не претренираш.

Ако тренировката ти до кофичките е прекалено тежка, намали я. Примерно ако трепериш на лостовете ще претренираш.

Включи кофичките като съществено упражнение в тренировката ти. Предлагам ти 3 серии/въпреки, че не знам каква ти е точно силата...:
1-во по 8-10
2-ро по 14-тина
3-то 20-тина
* С чиста техника и концентрирано натоварване, изолирай гърдите просто.

Успех

03.06.05
00:09

мерси  за сега сила имам бутам 120 лег без проблеми. 6те вида къв ефект 6те има почвам ги.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1