Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.07.11
07:40

За водка не знам, ама да се пие уиски с лед или кола е направо престъпно, много се дразня :D

01.07.11
08:14

Аз си сипах половинка черешова ракия. Не ми трябваше лед или кола :D
Доцент Байкова спами новините, ядяли сме много животински мазнини. Де да беше така...

01.07.11
09:28

Абе вий с тоя алкохол...  Истината е в сайкаделика.

01.07.11
09:53

егати времето... няма да има слънце, бели облаци и басейни... всички ще умрем... :D

01.07.11
09:59

Да, това време е голям проблем за плажните билдери :D

01.07.11
10:11

казано от Atom на 01.07.11, 07:40:

За водка не знам, ама да се пие уиски с лед или кола е направо престъпно, много се дразня :D

А пък аз не мога да го пия без лед, то трябва да е със стайна температура, т.е. без лед ще значи топло едва ли не, а така усещам само “огъня”, не усещам вкуса и въобще не ми е приятно, да не говорим, че за няколко глътки тиквичката ми се е завъртяла. Ама то и аз съм един пияч де... Но топли концентрати просто не мога да трая :D Да не говорим, че съм алергична към концентрат :D A не мога и без разредител, но например уискито не го смесвам с разредителя, обаче джинът и разредителят винаги отиват в една чаша :D И алкохолът е въпрос на вкус, както всичко останало :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.07.11 10:12.

не съм правил бицепс и трицепс от месец и нещо !!! не съм от тях само ме излгате пред учителя... :(

ПП: в момента чета за видовете метаболни системи и действието ми... съвсем изперках но поне ще науча нещо интересно.

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.07.11 10:15.

А пък пернишко мохито било ракия с нарязан магданоз. :D

Да, а пернишкият Бейлис - ракия + боза :D:D:D

01.07.11
14:36

Абе, имам още 13-4 месеца договор с мтел, мога ли да го разтрогна.

казано от Rikoo на 01.07.11, 14:36:

Абе, имам още 13-4 месеца договор с мтел, мога ли да го разтрогна.

До 3 месеца до приключването на договора можеш.
Пример:Ако договора ти изтича на 10 юли можеш да си прекратиш договора след 10 април.

тея М-тел направо напълниха джобовете на Глобул и Виваком с тея техни шмекерии :D

01.07.11
15:30

Те пък глобул щото са много добре. Пращаха ми 3 заплашителни писма да си плащам (пари които не дължа). Не стига това, ами наглостта им стигна да ми пращат мутри да ме плашат. Ама не познаха (mooning) (mooning) :D :D И на тоя дето имаше неблагоразумието да се занимава с мен след като ми изтърпя 15-минутната тирада му писна да ме слуша как нареждам и си тръгна. Оттогава спряха да ме тормозят.

Но няма да им дам и една стотинка! Ако искат цяла бригада да ми пратят :D

Всичките са една стока...

казано от Absolut Illusion на 01.07.11, 15:30:

Те пък глобул щото са много добре. Пращаха ми 3 заплашителни писма да си плащам (пари които не дължа). Не стига това, ами наглостта им стигна да ми пращат мутри да ме плашат. Ама не познаха (mooning) (mooning) :D :D И на тоя дето имаше неблагоразумието да се занимава с мен след като ми изтърпя 15-минутната тирада му писна да ме слуша как нареждам и си тръгна. Оттогава спряха да ме тормозят.

Но няма да им дам и една стотинка! Ако искат цяла бригада да ми пратят :D

мда само мутри са ти пратили пък на теб :D ако бяха мутри в смисъла на думата мутри ти изобщо нямаше да говориш нито 15 минути нито 15 секунди :D :D

01.07.11
15:45

Добре де - забравих “” - “мутри”, ама се отчете после на двама в черната А8ца с тъмните стъкла пред блока :D

01.07.11
15:55

казано от kristiancho на 01.07.11, 15:42:

...

мда само мутри са ти пратили пък на теб :D ако бяха мутри в смисъла на думата мутри ти изобщо нямаше да говориш нито 15 минути нито 15 секунди :D :D

Но и да бяха няма как да се случи по две причини:
1. Ако решат да ме бият - нали се сещаш, че после ще се видим в съда (нещо дето сигурно им е ясно);
2. За да не ме съдят трябва да ме убият, но и това няма как да стане, щото едно че парите не си заслужават, второ че мъртвите пари не връщат..

Та така де :)

01.07.11
15:58

казано от Absolut Illusion на 01.07.11, 15:55:

1. Ако решат да ме бият - нали се сещаш, че после ще се видим в съда (нещо дето сигурно им е ясно)

Ха-ха!

01.07.11
16:03

Trash ти от биячите ли си, че се изсмя така :D :D :D

е добре де ако беше толкоз лесно бият те после ги съдиш и готово... тая държава нямаше да е на тоя хал на който е сега :) въпроса е, че  са дошли едни момчета да искат пари ти си излязла по-надъхана от тях и са решили, че няма да им мине номера с теб и долу някакъв комплексар с тежко детство каращ А8 е разбрал, че няма да си купи нови джанти с твоите пари и са отишли другаде да търсят :)

01.07.11
16:42

казано от Absolut Illusion на 01.07.11, 16:03:

Бил съм и от двете страни. Имал съм вземане-даване със съдебната система и ми идва да се изповръщам в анусите на всички там.

п.п. Отивам да си купя диадема. (makeup)

едит: Абе, къде ни отиде лятото? Тука беше преди малко. Гринч се е объркал тая година и е дошъл по-рано?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 01.07.11 16:45.

HE

01.07.11
17:13

казано от Thrashmetal на 01.07.11, 16:42:

казано от Absolut Illusion на 01.07.11, 16:03:

Бил съм и от двете страни. Имал съм вземане-даване със съдебната система и ми идва да се изповръщам в анусите на всички там.

п.п. Отивам да си купя диадема. (makeup)

едит: Абе, къде ни отиде лятото? Тука беше преди малко. Гринч се е объркал тая година и е дошъл по-рано?

Явно не си запознат с основно правило - не си отваряй устата срещу гол задник. Не се знае дали ти ще повръщаш или ще ти напълни устичката някой ;) Все пак не прави текива генерални заключения, защото някой може да реши, че си пълен тъпанар :D

01.07.11
17:24

Aз понякога съм, това за всички е очевидно. Но срещу това, с което трябваше да се оправям вече... колко? Четвърта година? Отделно всичките циркове по едни работи с родителите ми, други работи с някакви неангажиращи роднини, направо изгубих вяра и нямам никакво настроение да давам втори шанс, някак да видя добрата страна на тая система.

МНОГО МНОГО ГОЛЯМ ВОЛЕЙБОЛЕН ОТБОР ИМАМЕ !!!

01.07.11
20:36

казано от Anelia на 01.07.11, 08:14:

Аз си сипах половинка черешова ракия. Не ми трябваше лед или кола :D
Доцент Байкова спами новините, ядяли сме много животински мазнини. Де да беше така...

Странна статия. От друга страна, при намаляване на мазнините, препоръчва ежедневно хранене с мляко и сирене...3 пъти седмично мръвка, 2 пъти седмично риба, но и 2 постни дни. Изчислила си ги е някак си нещата.

вЕрно спами новините :D

Мнението беше редактирано от 6th на 01.07.11 20:37.

за вас приятели (beer)

01.07.11
21:44

казано от Георги Попов на 01.07.11, 20:12:

Волейболът по принцип ми е крайно безинтересен, тегав, муден и не особено смислен спорт, но като бият националите, все пак е приятно. :)

казано от Boby_ на 01.07.11, 21:44:

казано от Георги Попов на 01.07.11, 20:12:

Волейболът по принцип ми е крайно безинтересен, тегав, муден и не особено смислен спорт, но като бият националите, все пак е приятно. :)

Честно казано малко ме учудва подобно изказване. Волейболът е изключително динамичен спорт, на прима виста се сещам за доста ограничен брой спортове, които са динамични евентуално поне колкото него...

01.07.11
22:10

Волейболът е може би най-динамичният колективен спорт :) Евала, в Поша сме! :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.07.11 22:11.

абсолютно... малко играчи = по-голяма отговорност се пада на човек... не е като в футбола вратара да си чеше ... отзаде и от време на време да скача тук таме... тук се играе през цялото време на 100%... затова и смените са повече, защото сама идея да скачаш, подаваш, забиваш и да внимаваш топката да не падне при теб е доста трудна физически

Много подходящо седи това “the ultimate lamborghini experience” долу вдясно :D

01.07.11
22:27

За волейбола:
Няма по-малко динамично нещо от това всеки от отборите да си стои в полето в продължение на 10-15 секунди и общо взето да чака другият да свърши да играе. :) Освен това тая същата игра с прехвърляне на топка през мрежа вече е измислена много преди волейбола. Казва се тенис и е доста по-бърза и по-елегантна.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.07.11 22:28.

Стоянчооо това животно какво беше бе... ебати камикадзето :D ама то ако живеее в пистата или някъде около нея е било натровено от газовете и е развило 7,8 и 9то чувство за живот :D

баща ми накрая не взе нито монитор Филипс с малък контраст нито Асер с голям контраст ... взе Филипс с огормен контраст за същите пари като другите два.. :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.07.11 22:34.

01.07.11
22:33

Браво Кристияне ! стигна вече 5000 мнения :D пожелавам ти още толкова до края на годината :P

01.07.11
22:44

@kristiancho - катИрица :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.07.11 22:45.

01.07.11
23:01

Животното е от рода на поровете, но това е един забавен монтаж нищо повече. Първо Ламбото при такава скорост ляга на не повече от 2-3см. от земята, а това животно е високо минимум 10см. Второ, дори и да изключим първото, зоната на низходящо налягане под автомобила така щеше да засмуче дзверо, че дори да не го удари щеше да се премята десетки метри след Ламборджинито. :D

казано от Boby_ на 01.07.11, 22:27:

За волейбола:
Няма по-малко динамично нещо от това всеки от отборите да си стои в полето в продължение на 10-15 секунди и общо взето да чака другият да свърши да играе. :) Освен това тая същата игра с прехвърляне на топка през мрежа вече е измислена много преди волейбола. Казва се тенис и е доста по-бърза и по-елегантна.

Може би си прав... а може би просто нямаш точно понятие и опит за нещата, които описваш (динамика, чакане, прехвърляне, бързина, елегантност). Е, въпрос на вкус.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.07.11 23:09.

01.07.11
23:15

казано от Кольо Пияндето на 01.07.11, 23:08:

Може би си прав... а може би просто нямаш точно понятие и опит за нещата, които описваш (динамика, чакане, прехвърляне, бързина, елегантност). Е, въпрос на вкус.

Трети опит да напиша нехаплив и лишен от сарказъм отговор. :)
Говоря само като зрител и изразявам личната си гледна точка. Волейболът ми е скучен.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.07.11 23:18.

01.07.11
23:21

Първи работен ден момци! :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1