27.06.11
23:00
Здравейте. На 17 год съм. Тежа 75кг и съм висок 172см. Преди година бях по пълен и сега като отслабнах забелязах че зърната ми изглеждат малко по големички и леко увиснали. Та въпроса ми е дали е гинекомастия или от мазнините по гърдите?Болки в гърдите нямам.Също така и бучки.Усещам нещо като мъничко топче но след като поговорих с татко за това ми каза че при всеки има такива малки топченца,а бучките били по големи,твърди и се забелязвали от пръв поглед.Ето и няколко снимки:
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.06.11 23:07.
27.06.11
23:35
Не е гинекомастия. Тренирай, сваляй, оформяй си тялото и ще се оправят.
28.06.11
12:29
Дано да се оправят.
28.06.11
12:36
Бях доста по-зле от теб преди 2 години. С правилния хр. режим и тренировки ще придобият нормален вид. Просто иска време и постоянство.Определено те съветвам да почнеш да правиш кофички от по-рано (ако не си почнал още) - много помагат!
Мнението беше редактирано от Георги Попов на 28.06.11 12:38.
Напълно за кофичките.. и аз имах малък проблем и тренирах по какви ли не начини гърдите и не ставаше, но откакто почнах кофите и то с тежест станаха неузнаваеми (прозвуча малко кат реклама от телешоп), но не става бързо отнема време както каза колегата така че се залавяй за работа и почвай да дигаш тежко за гърди и много кофи :D
29.06.11
13:41
А какъв по точно беше твоят проблем ?
Ами зърната ми бяха такива подобни и се оправиха след като правих тези упражнения от предишния ми пост
Т’ва за кофичките е пълна глупост.Единствено може да развиете долната част,но да се променят зърната-абсурд!А до автора-просто имаш мазнини,това е проблемът.Освен това и нямаш никаква мускулна маса(това ако тренираш го казвам).
29.06.11
19:38
А след като ‘поизчистя мазнините’ и натрупам малко мускулна маса зърната и гърдите дали пак ще изглеждат леко увиснали ?
Не,положението ще се оправи ;) Но не са ти нещо зле зърната,спокойно.След определено време ще се оправят.