За многото ядене..

03.07.11
11:15

Така на всички им е  известно , че ако ще правиш големи мускули ти трябва много ядене. Искам да попитам обаче какви храни да ям които няма да прецакат корема ми всмисъл дане кача някои килограм там , но в същото време да правя големи ръце , гръб и гърди

TN

03.07.11
11:21

казано от TalasaM Penev на 03.07.11, 11:15:

Така на всички им е  известно , че ако ще правиш големи мускули ти трябва много ядене. Искам да попитам обаче какви храни да ям които няма да прецакат корема ми всмисъл дане кача някои килограм там , но в същото време да правя големи ръце , гръб и гърди

Няма такива храни..Важно е всяко едно кога ядеш,по колко ядеш(грамаж) , като гледам въпроса си нов във фитнеса!

Като качваш , качваш навсякъде!

03.07.11
11:28

Пропуснах да  добавя тренирам от 4 месеца. 180 см ,  71 кг

03.07.11
11:34

казано от TalasaM Penev на 03.07.11, 11:15:

Аз не знаех, че за да кача големи мускули трябва да пада голямо ядене :D :D :D, но ми е известно, че ако имам за цел покачване на ММ трябва да приемам повече калории от колкото ми са необходими, за да поддържам общия си калориен баланс. А за да разбереш какви храни трябва да ядеш - погледни разделите с хранене и фитнес. А тайната за големите ръце не е в храненето, а в две много специални упражнения - тил ай пюк и тил ю мейк.

Тази тема също би ти била от полза: ХР за покачване на ММ

DE

03.07.11
11:35

Наистина трябва много ядене,когато става въпрос за мускули.Факт е че докато се храниш за маса качваш и мазнини,но това можеш да го ограничиш с качествена храна.Храни се чисто за да си чист казали хората.Предимно в графата въглехидрати влизат овесените ядки,ориз,картофи,банани(след тренировка или сутринт),а в графата на Протеините(Белтъчини) влизат най-вече МЕСО,яйца,мляко,млечни продукти,риба,естествено не може и без мазнини а към тях спадат предимно ядките и зехтина :) Това е.Надявам се отговора ми е достатъчно изчерпателен.Вече всичко останало ще можеш да научиш във форума,защото доста неща са изписани и преповтаряни многократно :) Успех !

03.07.11
11:37

Благодаря ви за отговорите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1