26.05.05
14:50
http://www.m7el.hit.bg/faq.html
Какво ще кажете добре ли сам се справил :) :wink:
каква е тая програма за начинаещи с тези суперсерий!? :shock: :shock: :shock:
според мен толкова от рано толкоз много и то СУПЕРсерий.. немисля
пс. за теб начинаещи да не са хората с двугодишен стаж?
сагласен сам че не е необходимо да се запова още от парвият месец с супер серии,но не е необходимо да не се вдига сас прекалено малко килограми все пак трябва мусколо да се адаптира кам тренеровачната програма е според мен така е
31.05.05
23:37
Приятелю - тази програма кой я е написал !
Пълен апсурд е - противопоказно e да я изпълняваш
.ако издьржиш месец по нея, без да се преумориш ще е добре !
Това дори, за напреднал... не ми xаресва ,да не говорим за начинаещ ....
Главния проблем при липсата на прогрес идва от преумората - недстатьчното хранене и невьзможноста мускулите да се възстановят !
програмата за начинаещ е макс 3 пъти седмично
Хубаво е първия месец да се заложи на кръгови тренировки с умерени тежести ,за обща физическа подготовка.
После в зависимост от изходното състояние и генетичен тип, се съставя спициална схема на тренировка ,храна ,почивка
режим е нужен!
btw - тая програма дето някой “спец” ти я е написал - по скоро бьрзо ще те откаже от залата ,отколкото да видиш солидния БЪРЗ прогрес при начинаещия!
01.06.05
16:00
:shock: :shock: ко ма напраи ти ве дака :!:
[quote author=”Миле”]Тая програма става за хора с поне 3год. в залата,ама за начинаещи...е абсурд
Ако ще и 10 годишен стаж да имат... какво е това:
Вдигане на крака от вис/ 4 серии/ 15 мин./
Странични преси/4 серии/30 мин.
Странично навеждане(с палка)/4 серии/ 250-500/
Странично завъртане(с палка)/4 серии/250-500/
Какви са тия преси, какво е туй нещо....
Нищо лично, но програмата е измисляна от тотален неграмотник и имам странното усещане, че човека и 1 преса не е правил в живота си, за да напише такова нещо. :?
[quote author=“tpd”][quote author=”Миле”]Тая програма става за хора с поне 3год. в залата,ама за начинаещи...е абсурд
Нищо лично, но програмата е измисляна от тотален неграмотник и имам странното усещане, че човека и 1 преса не е правил в живота си, за да напише такова нещо. :?
ами тиго каз не исках да бъда толкова рязък
02.06.05
17:09
[quote author=“tpd”][quote author=”Миле”]Тая програма става за хора с поне 3год. в залата,ама за начинаещи...е абсурд
Ест. че не сам я измислял аз.Аз просто я качих в саита и тва... зех я от дата.бг нз кои я е измислил :!:
[quote author=“M_7el”]http://www.m7el.hit.bg/faq.html
Какво ще кажете добре ли сам се справил :) :wink:
[quote author=“M_7el”]Ест. че не сам я измислял аз.Аз просто я качих в саита и тва... зех я от дата.бг нз кои я е измислил :!:
Пич, не се притеснявай, дори и ти да си я писал. Всеки се учи и прави грешки. Нали знаеш, не греши само този, който нищо не прави. :)
Просто като се натрупа практика и теория и нещата стават по-ясни...
“Не е важно от къде започваш, а къде стигаш.”
Поздрави. :D