Twinlab - Yohimbe Fuel

Прескочи до:

04.07.11
15:49

Да знаете Yohimbine HCL на Primaforce e fake! Днес получих от Iherb Yohimbe Fuel на Twinlab и си викам дозата е 1 капсула, а на Primaforce взимах по 8 наведнъж и никакъв ефект, чакай да почна от две капсули, гоооляма грешка, в момента е 28 градуса а аз умирам от студ и зъбите ми тракат, но поне ми е едно такова весело :D Значи грешката не била в мен а във фалшивия продукт на Primaforce. А като се поразчетох малко, това със студа се оказа страничен ефект от предозиране.

HE

04.07.11
15:54

Да и аз с Primaforce ударих греда тази година. Миналата беше ОК, но тази все едно не го пия. Не посмях като теб да вдигна до 8 капсули, но 6 ги докарах.

п.п. Сега на Ултимейт съм се замислил да пробвам течния вариант :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 04.07.11 15:55.

04.07.11
16:07

Ъъъ,я кажете кви са тия дози,че аз по една на ден ги карам само...на ултимейт барк.

04.07.11
16:22

казано от Valdis на 04.07.11, 15:49:

Да знаете Yohimbine HCL на Primaforce e fake! Днес получих от Iherb Yohimbe Fuel на Twinlab и си викам дозата е 1 капсула, а на Primaforce взимах по 8 наведнъж и никакъв ефект, чакай да почна от две капсули, гоооляма грешка, в момента е 28 градуса а аз умирам от студ и зъбите ми тракат, но поне ми е едно такова весело :D Значи грешката не била в мен а във фалшивия продукт на Primaforce. А като се поразчетох малко, това със студа се оказа страничен ефект от предозиране.

Същото и на Scitec - ако пия повече от 1 капсула съм като болен.

04.07.11
16:43

казано от Madboy на 04.07.11, 16:22:

Същото и на Scitec - ако пия повече от 1 капсула съм като болен.

А ти нали пиеше и Primaforce, имаше ли някакъв ефект?

Мда, като цяло и аз останах със смесени чувства към йохимбина на PrimaForce…

04.07.11
16:59

Такава случка не ми се е случвала, буквално се треса от студ.

HE

04.07.11
17:41

Тази година от PrimaForce, освен главоболие друго не видях :(

04.07.11
18:25

5 часа след приема, още ми е студено, но вече намалява ефекта, добавката е перфектна за знойните и горещи летни дни. :D

04.07.11
18:32

Аз пих 2 пъти тая година йохимбин на примафорс- първия път с л-карнитин- до 4 стиганах имаше ефект. Втората опаковка имаше и 6 да пия освен заглъхване на ушите нищо.

HE

04.07.11
18:41

казано от Valdis на 04.07.11, 18:25:

5 часа след приема, още ми е студено, но вече намалява ефекта, добавката е перфектна за знойните и горещи летни дни. :D

А аз се занимавам да пълня климатици у нас и на колата :D

06.07.11
18:14

Егати мъката тез дни с това Йохимбе, направо умрях от студ. Снощи го пробвах върху жената към 7, и след час като я питах как е каза, че искала да ме пребие :D просто ей тъй отвътре и идвало, (50 кила е с мокри гащи, което означава, че аз съм около 112% повече)  на което отвърнах да внимава със желанията щото и аз съм на Йохимбе :D , след което каза, че си загубила апетита и до 1.30 не можеше да заспи (инче най-късно в 11 е готова). Ако и утре продължа да зъзна вероятно ще го спра, но като цяло страничните ефекти като, че ли намаляват. Доброто, е че определено се чувствам енергизиран, това е една от малкото добавки, които съм почувствал осезателно. Тези дни съм страшно натоварен, но като ми остане време ще седна да поизровя малко информация за Йохимбето. Другото което забелязвам е тоталната загуба на апетит, не съм чел за подобен ефект, но и жената го потвърди.

18.07.11
12:36

Как върви цикъла с Йохимбе-то ? Ефекта продължава ли? И ако може някой да ми поскаже на лично от къде може да се закупи продукта на Scitec или Twinlab в интернет ?

18.07.11
16:37

Тая тема съм я пропуснал, ако не ви мързи, вижте няколко години назад, какво съм писал за разиката между  хидрохлорида и барк екстракта.
Хед - главоболието е ок, значи действа, просто при барка се усеща повече, но това не прави хидрохлорида неефективен.

HE

18.07.11
16:44

казано от emzo на 18.07.11, 16:37:

Хед - главоболието е ок, значи действа, просто при барка се усеща повече, но това не прави хидрохлорида неефективен.

Е аз от HCL-а го получавам това главоболие, но нищо от ефектите описани от Валдис, а го няма и ефекта по талията от миналата година ;( Миналата година, освен върху талията, бях и като разгонена горила (giggle)

18.07.11
18:50

Те примафорс като цяло всичко им е боклук.. пил съм им синефрина - к*р, кофеина - 5 пъти го пих, 5 пъти ме боля главата.Големи л*йна правят..

18.07.11
18:57

Доооооооооообре Рикооо.

Вече само до тебе ще се допитвам, обещавам.
Усещам, че с твоята помощ ще спестя пари хвърлени на вятъра.

18.07.11
19:02

http://www.mesomorphosis.com/articles/volk/yohimbine-01.htm статия в 2 части обяснява на дълго и на широко : )

18.07.11
19:11

Виждам, че разпалих дискусията, но все пак няма ли някой да каже от къде да го закупя този Twinlab - Yohimbe Fuel, от където и да е (интернет, или магазин в страната)?

18.07.11
19:15

Защо държиш да е от страната? Валдис е написал от къде го е закупил- сайта е сигурен и бързо пристигат, а и цената е добра.

18.07.11
20:04

казано от emzo на 18.07.11, 18:57:

Доооооооооообре Рикооо.

Вече само до тебе ще се допитвам, обещавам.
Усещам, че с твоята помощ ще спестя пари хвърлени на вятъра.

Само изразих мнение, не така лошо ;Д Ей тва лято не влияе добре на хората ;Д

18.07.11
20:17

И аз не бих взел повече продукт на Примафорс. Личното ми мнение към въпросната фирма  е изключително негативно, а и всеобщото мнение по форумите общо взето е същото. Колкото до Йохимбето на Туинлаб, даже си поръчах втора опаковка :D в момента има 10% отстъпка за поръчки над 60$.

18.07.11
20:50

казано от Скота на 18.07.11, 19:15:

Защо държиш да е от страната? Валдис е написал от къде го е закупил- сайта е сигурен и бързо пристигат, а и цената е добра.

Същност не държа, щом има надежден сайт от чужбина. Обаче или аз съм безумно прост и сляп или полудявам, не виждам никаде Валдис да е писал от къде го е закупил.

казано от danito0o на 18.07.11, 20:50:

казано от Скота на 18.07.11, 19:15:

Същност не държа, щом има надежден сайт от чужбина. Обаче или аз съм безумно прост и сляп или полудявам, не виждам никаде Валдис да е писал от къде го е закупил.

Да знаете Yohimbine HCL на Primaforce e fake! Днес получих от Iherb ...

=> iherb.com/ ;)

18.07.11
21:42

Много благодаря! Извинявам се отново за идиотския си въпрос.

18.07.11
23:36

а колко излиза един цикъл със л-карнитин например с този йохимбин?

18.07.11
23:39

казано от Ramon Dekkers на 18.07.11, 23:36:

а колко излиза един цикъл със л-карнитин например с този йохимбин?

От много до малко ;) Не можеш да смяташ или какво???

18.07.11
23:58

човек да не попита... Не мога да смятам и мисля ,че смятам по-добре от доста хора, тъй като математиката ми е силната страна! Питах , поради факта, че не разбирам нито от добавки нито идея си нямам какво трябва да гледам, кои са хубавите добавки и т.н. Ама вие си знаете явно ви е прескъпо знанието, което сте натрупали ;)
Със здраве ! :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.07.11 07:40.

19.07.11
00:31

Не бе, питай си! Проблемът е там, че някой друг трябва да се рови за цени, да направи сметката и да ти поднесе резултатът от загубеното си време на тепсия, защото ти вероятно нямаш и времето да откриеш и синтезираш иначе толкова простата и леснодостъпна информация??? И ти със здраве!

ПП Ползвам качествени добавки на цени в пъти по-ниски от тези на Бг пазара, обикновенно имам информация къде мога да намеря това, което търся на възможно най-добрата цена, както и знам много тънкости и похвати, които допълнително облекчават било цената на стоката, било транспортните разходи, било митническите такси и разправии, и тези знания не съм ги добил като задавам глупави въпроси из форумите, а със много четене и отсяване на купища нужна и ненужна информация. И отговорът е да, нямам намерение да споделям  тази информация със всеки ново-появил се търтей, който чака всичко наготово.

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.07.11 00:46.

19.07.11
19:21

Туй бате :D си го слагам у подписа веднага :D

p.s. последната част :D

DO

19.07.11
20:03

казано от Valdis на 19.07.11, 00:31:

Не бе, питай си! Проблемът е там, че някой друг трябва да се рови за цени, да направи сметката и да ти поднесе резултатът от загубеното си време на тепсия, защото ти вероятно нямаш и времето да откриеш и синтезираш иначе толкова простата и леснодостъпна информация??? И ти със здраве!

ПП Ползвам качествени добавки на цени в пъти по-ниски от тези на Бг пазара, обикновенно имам информация къде мога да намеря това, което търся на възможно най-добрата цена, както и знам много тънкости и похвати, които допълнително облекчават било цената на стоката, било транспортните разходи, било митническите такси и разправии, и тези знания не съм ги добил като задавам глупави въпроси из форумите, а със много четене и отсяване на купища нужна и ненужна информация. И отговорът е да, нямам намерение да споделям  тази информация със всеки ново-появил се търтей, който чака всичко наготово.

Нямаше ли да е по-лесно ,вместо да изписваш цял ферман, да му кажеш нещо ориентировъчно в един ред като  “до еди си колко -тина лв”,примерно ?

19.07.11
20:54

Не, нямаше да ме удоволетвори! Други въпроси?

DO

19.07.11
21:06

Не бих казал,то отговорите идват и без въпроси.

20.07.11
15:46

казано от emzo на 19.07.11, 19:21:

Туй бате :D си го слагам у подписа веднага :D

p.s. последната част :D

Май на теб и колегата ти преди теб Ви убягва идеята на форумите, това са места за задаване на въпроси, както тъпи така и умни и съответно получаване на отговори.
И когато няма какво да отговориш може и да не пишеш, а не да натрупаш 7130 поста баластра...

20.07.11
16:26

казано от megabolic x на 20.07.11, 15:46:

Май на теб и колегата ти преди теб Ви убягва идеята на форумите, това са места за задаване на въпроси, както тъпи така и умни и съответно получаване на отговори.
И когато няма какво да отговориш може и да не пишеш, а не да натрупаш 7130 поста баластра...

Първото не сме колеги, второ май на теб ти убягва идеята на спора. Никой не те е спрял, ако желаеш можеш да си загубиш и целия си ден да отговаряш на подобни въпроси и да вършиш работата на другите вместо да критикуваш и да даваш идеи, просто се хвани и помагай на заблудените овце. Като си толкова широко скроена душа защо не излезеш на улицата и да хвърлиш 100 лева на първия просяк, нищо че го мързи да работи, живеем в демократично общество и всеки има право на свободен избор. Същото е и с информацията няма да предоставя на някой такава при условието, че ако си седне на задника и се порови ще му отнеме по-малко време от колкото да си напише поста със глупавия въпрос. Едно е да не разбираш нещо и да помолиш някой да ти обясни, друго е да чакаш всичко наготово. Колкото до бройката на постовете, тези на Емзо не ме интересуват, но 2/3 от моите при всички положения са шлака, но аз съм основно тук във форума за да се забавлявам, а не да се правя на майка Тереза.

20.07.11
16:47

казано от megabolic x на 20.07.11, 15:46:

а не да натрупаш 7130 поста баластра...

7130 поста са баластра ако са за 2-3-4 месеца, щото за разлика от теб, аз съм от доста време тук.

Факт е, че 90% от новоизлюпените тук искат тяло мечта за 1 месец, задават въпроси, чиито отговори се намират за 1 мин с търсачката.

90 ли казах ? По-скоро 98%

30.07.11
19:20

Абе хора поръчах си го това  Yohimbe Fuel от Iherb на 19.07 и още нищо не е дошло.За колко време пристигат нещата от iherb.
Благодаря предварително за отговора.

30.07.11
19:56

След две или три седмици. Последната ми поръчка  дойде на 22-рия ден.
Спокойно следващата или по-следващата седмица ще пристигне.

30.07.11
20:31

казано от ЛюбенК на 30.07.11, 19:56:

След две или три седмици. Последната ми поръчка  дойде на 22-рия ден.
Спокойно следващата или по-следващата седмица ще пристигне.

От Iherb имам няколко десетки поръчки, и досега никоя не се е забавила повече от 10-11дни. Докато стигне до крайни точки на Бг и бъде обработена могат да минат 13-15дни, не повече. Друг е въпроса с калпавите пощи и това кога ще бъде пуснато известието.

30.07.11
20:40

Еййй, да бе. Забравих да ти кажа, че аз съм поръчвал само по пощата. Предположих, че и ти така си поръчал, но забравих да уточня. Извинявам се.

П.П. То при другите начини има тракинг де, така че май е ясно, ама аз да си кажа :)

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 30.07.11 20:52.

30.07.11
20:46

Отиди до пощата и разпитай. Сигурно е там

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1