Кръгова тренировка

05.07.11
08:57

Здравейте,

прекъснах тренировките за близо 2 месеца, но редовно тичах и като цяло няма кой знае какви поражения по физиката ми, но усещам голям спад на силата. Днес ще ми е първата тренировка и реших да се върна на изходна позиция с кръгова тренировка за 2-3 месеца:
Исках да е нещо по-различно и ето какво измислих:

Ден 1 - 3 кръга по 1 серия
1. Клек - 50%
2. Лег - 50%
3. Гребане с лост - 50%
4. Рамени преси с лост - 50%
5. Разтваряне в страни с дъмбели
6. Тяга - 50%
7. Сгъване с лост от стоеж (Бицепс)
8. Разгъване на скрипец (Трицепс)
9. Повдигане на крака от вис (корем)

Ден 2 - 3 кръга по 1 серия
1. Клек - 50%
2. Полулег - 50%
3. Флайс
4. Мечка/Гребане с дъмбел - 50%
5. Рамени преси с дъмбел - 50%
6. Тяга - 50%
7. Сгъване с лост от стоеж (Бицепс)
8. Разгъване на скрипец (Трицепс)
9. Повдигане на крака от вис (корем)

В началото почивките между сериите ще са до 1мин. Постепенно ще се опитвам да ги елеминирам до нула. И бавно да качвам процентите до 70-80%. Повторенията ще са между 10-15
Основната цел е да си върна старата форма и да сваля 5-6 килограма. Продължавам си с бягането и режим РБД.

Ще се радвам на коментари и забележки.

Темата беше редактирана от velislavs на 05.07.11 08:58.

05.07.11
13:04

Моето е по-скоро забележка.. ако фитнеса ти не е празен това ще стане доста трудно.. докато правиш клек например - лежанката ще е свободна, но докато разтовариш тежестите, някой ще я вземе и т.н.. искам да кажа, че едва ли уредите ще стоят празни и ще чакат теб.. затова според мен по-добър вариант е да правиш на машини (колкото и гадно да звучи) или пък да не правиш рундове, а направо в серии,  тоест 3 серии клек, след тях 3 серии лег и т.н. :)

Успех !

05.07.11
16:59

Не е проблем това. Предпочитам рундове, защото така ще е по-интензивно.

05.07.11
17:28

казано от velislavs на 05.07.11, 16:59:

Не е проблем това. Предпочитам рундове, защото така ще е по-интензивно.

Добре. Съжелявам за излишното мнение тогава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1