упражнения за премахване на подкожните мазнини

04.08.09
20:30

Здравейте, искам да споделя един проблем с вас, не мога да го реша сам. Имам доста подкожни мазнини, на корема, отстрани на кръста и отзад, искам да ги махна, предложете ми диета с която да започна, или някакви упражнения, с които да спомогна за бързото премахване на тези мазнини, не мога да се трая така, защото тренирам от 4 години, и никога не съм успявал да стопя докрай, все идва лятото, започвам и точно тогава когато ми остава още 1 месец за най добрата форма започва зимата и си ги качвам пак,,,,, благодаря ви предварително

05.08.09
08:53

Подходяща тренировка ти трябва (можеш да я откриеш в сайта), както и подходяща диета ( НВД , която също можеш да откриеш в сайта - има изписани 100 теми) и догодина ще си чук. Успех!

08.07.11
19:00

ако правя коремни преси ще мога ли да изчистя коремните мазнини

08.07.11
20:17

Не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1