Трицепс: дайте предложение за някаква програма или просто за конкретно упражнение

11.07.11
09:12

Здравейте,
Тренирам трицепса си два пъти седмично със следните упражнения - разгъване с дъмбел зад главата,трицепсово разгъване от лег с дъмбел и кофички.Всички упражнения правя в 3 серии по 10-12 повторения. Усещам,че добре се натоварвам,но не отбелязвам никакъв напредък нито в размера,нито в тежестите.
Дайте предложение за някаква програма или просто за конкретно упражнение ????

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 11.07.11 09:14.

Сигурен ли си, че проблема е в тренировките, а не е във възстановяването? Ако не доставяш достатъчно градивен материал чрез храната, както и да тренираш мускула ще му е трудно да расте.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 11.07.11 09:18.

11.07.11
09:46

Мисля,че не е от храната,защото си хапвам стабилно.Не съм на диета и не се лишавам от нищо,затова мисля че проблемът ми е по-скоро в тренировката или може би в самите упражнения !?
Който иска може да сподели своя метод за трениране на този мускул и резултатите,които е постигнал чрез него. Може да се получи нещо като дискусия,която може да е от полза както за мен,така и за други потребители.

MT

11.07.11
09:53

Пробвай така да тренираш трицепса веднъж в седмицата.На мен също ми куцаше преди,но започнах така да го тренирам и ми дръпна пробвай така : френско разгъване 2х12 1х8
                        Разгъване на скрипец с въже 3х12
                        Помпички 3х15

11.07.11
12:11

Това че не се лишаваш от нищо,не е никак показателно,че се храниш добре или че се храниш според целите си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1