11.07.11
09:12
Здравейте,
Тренирам трицепса си два пъти седмично със следните упражнения - разгъване с дъмбел зад главата,трицепсово разгъване от лег с дъмбел и кофички.Всички упражнения правя в 3 серии по 10-12 повторения. Усещам,че добре се натоварвам,но не отбелязвам никакъв напредък нито в размера,нито в тежестите.
Дайте предложение за някаква програма или просто за конкретно упражнение ????
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 11.07.11 09:14.
11.07.11
09:18
Сигурен ли си, че проблема е в тренировките, а не е във възстановяването? Ако не доставяш достатъчно градивен материал чрез храната, както и да тренираш мускула ще му е трудно да расте.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 11.07.11 09:18.
Мисля,че не е от храната,защото си хапвам стабилно.Не съм на диета и не се лишавам от нищо,затова мисля че проблемът ми е по-скоро в тренировката или може би в самите упражнения !?
Който иска може да сподели своя метод за трениране на този мускул и резултатите,които е постигнал чрез него. Може да се получи нещо като дискусия,която може да е от полза както за мен,така и за други потребители.
11.07.11
09:53
Пробвай така да тренираш трицепса веднъж в седмицата.На мен също ми куцаше преди,но започнах така да го тренирам и ми дръпна пробвай така : френско разгъване 2х12 1х8
Разгъване на скрипец с въже 3х12
Помпички 3х15