Какво ще кажете по-напредналите за тази тренировка относно коремните мускули?

12.07.11
09:54

Добър ден на всички. На 15години съм , тежа 63 кг, корема ми е доста развит като правя следната тренировка абсолютно всеки ден:
1 серия - 200 коремни преси, 3 мин почивка и след почивката още 1 серия - 100 коремни преси. След коремните правя ето това упражнение на лактите (една - двуминутна серия) и после още 10 лицеви упори. Също така тренирам футбол 5 дни във седмицата , но сега сме в почивка 1 месец иначе през годината постоянно съм под бягане, това е. Ям каквото ми падне.
Молбата ми е някои по-запознати хора да ми кажат дали тази тренировка е достатъчно ефективна.
Благодаря предварително!

Ето и 1 моя снимка

Темата беше редактирана от Георги Спиров на 12.07.11 10:01.

Н

12.07.11
10:06

Не че съм напреднал , но дори и аз мога да ти кажа че правиш много коремни и ако целта е по-големи плочки няма да стане ;) Ся ако искаш сила и корема да ти е във форма става , но за по-големи трябва да го тренираш 1-2 пъти в седмицата по-сериозно, с тежести зад главата ако трябва :)

Всъщност никой нищо не може да ти каже ,защото не си казал каква е целта ...

Мнението беше редактирано от Никола Николов на 12.07.11 10:08.

казано от Никола  Николов на 12.07.11, 10:06:

Не че съм напреднал , но дори и аз мога да ти кажа че правиш много коремни и ако целта е по-големи плочки няма да стане ;) Ся ако искаш сила и корема да ти е във форма става , но за по-големи трябва да го тренираш 1-2 пъти в седмицата по-сериозно, с тежести зад главата ако трябва :)

Всъщност никой нищо не може да ти каже ,защото не си казал каква е целта ...

Целта е корем като на Роналдо :D.

Специално за него бях чул че правил по 1500 преси на ден :?

Мнението беше редактирано от Петър Стефанов на 12.07.11 10:40.

12.07.11
11:10

Общо покачване на мускулната маса ти трябва и пресата с тежести. За момента можеш да правиш повдигане на краката от висене на лост.

казано от entwickler на 12.07.11, 11:10:

Общо покачване на мускулната маса ти трябва и пресата с тежести. За момента можеш да правиш повдигане на краката от висене на лост.

Благодаря ти ;)!

12.07.11
12:08

Правиш много коремни преси и то всеки ден => не така ! Можеш да поразгледаш следната програма http://www.bb-team.org/workout/3579_silen-i-vpechatlyavasht-korem-s-dve-prioritetni-trenirovki-sedmichno#axzz1Rsdf6NLL !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1