Проблем ли е да тренирам по сплит?

РЧ

12.07.11
11:12

Проблем ли е да тренирам сплит ??? защото съм на 13 години 60кг  158см  и бягам 2 пъти седмично  и плувам от време на време ?? ако трябва да тренировъчната програма кажете ( Сплита)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.07.11 11:16.

12.07.11
12:28

Не виждам защо да е проблем ;) Аз съм на 13 и тренирам по сплит, но нека все пак някой по-напреднал да каже.

12.07.11
13:59

Ем проблем е когато тренираш от 1-2 месеца ;)

Ако сега започваш да тренираш не ти трябва сплит,а кръгова тренировка.Иначе тренирането по сплит не е проблем .

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 12.07.11 22:49.

РЧ

13.07.11
14:23

казано от Александър  Илиев на 12.07.11, 22:41:

Ако сега започваш да тренираш не ти трябва сплит,а кръгова тренировка.Иначе тренирането по сплит не е проблем .

еми около 2 месеца бях на кръгова тренировка сега почнах сплит и искам да знам дали е проблем :)

13.07.11
15:29

Щом 2 месеца си бил на кръгова няма никакъв проблем да започваш сплита :).

13.07.11
20:24

казано от dorianyates Borisov на 13.07.11, 15:29:

Трябва и двамата да се върнете на кръговата. Докато свикнете напълно. Още ви е рано за сплитове. :)

13.07.11
21:27

казано от Миро на 13.07.11, 20:24:

Трябва и двамата да се върнете на кръговата. Докато свикнете напълно. Още ви е рано за сплитове. :)

Миро, аз дори не съм правил кръгови, просто не е имало кой да ми каже , но мисля , че 5 седмици са достатъчни ? Мен кръговата тренировка ми беше 1 ден :Х . Но вече тренирам година и 1-2 месеца, не ми се започва отначало да правя кръгови.

13.07.11
22:15

казано от dorianyates Borisov на 13.07.11, 21:27:

Миро, аз дори не съм правил кръгови, просто не е имало кой да ми каже , но мисля , че 5 седмици са достатъчни ? Мен кръговата тренировка ми беше 1 ден :Х . Но вече тренирам година и 1-2 месеца, не ми се започва отначало да правя кръгови.

Ти не трябва и да започваш отново щом си тренирал толкова време ,но той при положение че тренира от 2 месеца тряя да е на кръгови поне още един и после да раздели тялото на Бутане-Дърпане или на Горна и долна част и чак тогава на сплит така тялото заяква постепенно и качествено и се предотвратяват контузии и то доста неприятни ;) Примерно Тяга или клек или гребане с щанга с кофти техника и малко повече кг и си приключил с тежестите ако не за винаги то за доста време :)

РЧ

13.07.11
23:22

казано от Филип Буцев на 13.07.11, 22:15:

Ти не трябва и да започваш отново щом си тренирал толкова време ,но той при положение че тренира от 2 месеца тряя да е на кръгови поне още един и после да раздели тялото на Бутане-Дърпане или на Горна и долна част и чак тогава на сплит така тялото заяква постепенно и качествено и се предотвратяват контузии и то доста неприятни ;) Примерно Тяга или клек или гребане с щанга с кофти техника и малко повече кг и си приключил с тежестите ако не за винаги то за доста време :)

тези клекове и по-опасните упражнения аз ги правя с по леки тежести ;)

РЧ

13.07.11
23:24

skype:r0sk0…  e-mail : rossenn98@abv.bg или тук в сайта ако може качи снимка на бицепс ,гръб,корем ако може искам да те видя :)няма конкретна причина проста искам да видя един на моите години които тренира от доста време каква мусколтура е развил :)

ВН

14.07.11
01:36

dorianyates Borisov, кръговата не е връщане назад. Просто е друг тип тренировка, която тренира общата силова издръжливост и сърцето. Кръговата позволява и трениране с по-високи тежести в базови движения. Най-добре се върни на кръгова за 3-6 месеца. Ще видиш, че в края ще си качил качествена мускулатура. Ключът е в храненето, а не само в стимули тип сплит 3 х 6-8.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1