Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

Нискоинтензивен, еднакъв дразнител - просто се адаптираш... Това е идеята на това упражнение. Аз на тия набирания въобще не се напъвам. Никога не стигам до отказ, нито пък да стават гърчави. Бавно и спокойно.

14.07.11
16:48

То това е идеята...50 стриктни набирания...в какви серии, как и кога, ти си знаеш...

Отчет за днес -
Тренировка
70 личен рекорд на ОХС - с лекота , но ме беше шубе за още.
Комплекс - 2 повторения на 80 % на силово обръщане на всяка минута в продължение на 15 минути.
Дед бай дипс - 8 минути изкарах
50 набирания
Сега реанимация със доза протеин, медец 20-30 грама, 10 сурови яйца. Всичко в блендъра. След 2 часа и нещо - доста телешко със сметанка.
Вечерта 10 сурови яйца.
Утре почивка...

“Теодор ходи у фитнеса с интра-тренировъчен зоб, вземи то ‘уй, мой черен дроб!” Поезия... от анонинем Плевенджия :D :D :D

Чудя се дали да не мина на яйчен режим демек 30 яйца на ден + мед + сметана, а понякога и месо. Защо го юравя ли ? Не изшитвам тежест, по евтино ми е и е доста по мързеливо. Кво ще кажете вие ?

-охс на 80кг, с техника като на куца костенурка...

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 21.07.11 08:06.

20.07.11
22:28

Айде ще напиша нещо да не почувстваш, че никой не ти гледа дневника....
ЗА яйцата...действай....добра е идеята..найстина в жегата е малко тегаво...а аз лично ги предпочитам с масло....но тук маслото е хубаво, все пак wisconsin e the america`s diary ....
За овър хеда...добре е, тежки са тия кила нормално...но много широко си хванал и немаш никакъв шръг. Не се виждат коленете, но се надяваме да са ОК :)

Овърхеда няма да коментирам, но оставянето на щангата след него направо ме уплаши...

Малко плажно билдърски снимки. Специален поздрав за Десо. Това са ми първите снимки като цяло, които поствам в такъв вид.

21.07.11
10:03

.

Мнението беше редактирано от slavko на 21.07.11 16:21.

Стига бе Славко, от Януари има коренна промяна, раменете и гърдите му бяха много по-тясни.

21.07.11
11:58

Това е моето мнение...толкова виждам от тези снимки...
За момче високо 1.90см., раменете му са като на Хайле Гебресаласие...

Щом ще се плуем - тия рамене и гърди правят кофички със 60 кила, а баниците му са 40+. Просто като си 190 не изглеждат толкова колеми, тия рамене клякат и дърпат тяг почти колкото теб, а са с 10 години по-слаби. Просто се надявам, че след няколко години ще си жив и здрав, за да те смачкам. Не очаквах такива нападки от те.

21.07.11
16:24

Не се стегай...познаваш ме от 2+ години и сме говорили стотици пъти...така че, знаеш че това горе не е плюене...
И с кеф и уважение ще ти стисна ръката, като ме смачкаш, без капка злоба...
Така, че действай...и не ми се прави на прекалено докачлив...:)

21.07.11
18:11

-пробвай да хванеш малко по-тясно
-бутай щангата постоянно нагоре, не я оставяй да ти виси на раменете
-снимай долу какво става с гъзо и коленете
-не се бави толкова с ваденето и тласкането...губиш сила така...фиксираш, докато е в рак-а, вадиш, тласкаш...и тръгваш да слизаш...

21.07.11
18:14

казано от GreyKnight на 20.07.11, 22:17:

-охс на 80кг, с техника като на куца костенурка...

Хардкор оставяне на щанга ;Д

Специално за Славко.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 21.07.11 20:57.

21.07.11
22:12

Як фитнес ;Д

21.07.11
23:25

Колко е обиколката на мишницата?

Не знам, как ти се струват

TN

22.07.11
00:23

Ако си 1.90 супер :D

22.07.11
04:28

На втората снимка какво показваш....лакът? Уж си манекен, а 2 снимки не моеш да напраиш кат хората...

22.07.11
08:27

Ами 32-3?

Чей бе, ти 32 ръка знаеш ли колко e? :D

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 22.07.11 16:37.

22.07.11
16:38

Ами да, много добре знам.

Мнението беше редактирано от Stoyan Chanev на 22.07.11 16:41.

Ти на мишница кое викаш, че последния път като минах с метърчето, беше 41…

22.07.11
16:45

Ами обиколка на бицепса, айде така да го кажем. На въпроса колко ти е ръката какво ще отговориш? :D

Ми бицепса не знам колко ми е, щото то и трицепса по-принцип участва в тая мишница. Ти само бицепса как си мериш? :D
Иначе цялата обиколка на ръката ми след 8х8 на Жиронда е 41.

Свързах се с Евтим Илиев и с него ще работим тази зима. Оказа се, че има доста неща, които трябва да се оправят относно мобилност и мускулен дисбаланс. Но съм готов да правя всичко, което ми каже.
При-ордър направих и на Star Wars: The Old Republic - така че тази зима, тренивока, ПЦ, тренировка, ПЦ, и така до безкрай!

Да живее мобилиВОД... И тия плочки, където ги виждате на снимките, казвам им чао, защото започвам да дебелея. :) Тъй, тъй, я помогнете с въглехидратни храни без картофи, ориз, спагети и овесени ядки. :)

23.07.11
20:44

Кажи защо ще дебелееш бре?

Просто с Ефо говорихме и ми каза, че ми тряят кила. :)

23.07.11
21:19

По това което написа разбрах че ти трябва шкембе за по-голяма мобилност....:Д

23.07.11
21:24

Да качи чисто ще му отнеме изключително много време, така че фазата с освинването  + чистене(което така или иначе е най - лесната работа) е неизбежна.
Но нали е за добро :D

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 23.07.11 21:29.

Та чакам да кажете нещо за въглените? Хлебче, бобче? :D

AD

23.07.11
21:41

Добре си пич, личи си че не те е страх да тренираш здраво, а имаш и добър дух. Писател си, това е похвано. Хареса ми този дневник, ще го чета с интерес.

То това хубаво, ама за манджата кво ще кажете? :D

AD

23.07.11
22:06

Яж каквото ти е вкусно, бате. Живота е твърде кратък. Има време да се подлагаш на режими като поостарееш и метаболизма ти се забави. Сега си яж всичко което ти харесва и се наслаждавай на живота. Млад си, здрав си, тяло имаш, хапвай си яко боб и не бери грижа. Даже и шпеков салам може да си нарежеш в бобеца, да ти е още по-вкусно.

23.07.11
22:09

Еми чоек, освен хлебец не ям други въглени тука......от време на време боб....общо взето не мога да се сетя за свестен въглехидрат....меда сигурно ще върши работа, некфа добавка там мое да измислиш от рода на гейнер....

@ A D - Хахахахх...прав си, ама нали сме манекени.... трябва да се грижим за телото си...пък и харесваме мазнинките :)

Мнението беше редактирано от Valleri на 23.07.11 22:10.

Спирам добавките. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1