Щангьие

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.07.11
07:08

Слушам...ще действам по въпроса...
Пращайте клипове на снач отстрани и на джърка отстрани...утре ще направя още малко техника и малко джъркове може би....след няколко тренировки ще направя и един клип да видим как вървят нещата :) Трябва да натисна малко на предния клек, че силата в краката е заминала някъде. Ок...утре ще видим какво ще направя.

09.07.11
20:38

Тренировка:

Snatch - техника
Clean and Jerk -  техника
Преден клек: 3, 5 повторения на 50 кила

Снача ми взе всички сили, пробвах да покача килограмите, но нещо не ми хареса и върнах на 20 кила и повтарях техниката...добре стана, хареса ми....
На клиин анд джърк вече нямах много ряз и енергия, но отново пробвах да кача килата, не ми хареса и върнах.
Предния клек беше колкото да пробам дали ще стане, но нямах сили повече.

Следващия път ще правя отново мъсъл снач и клиин. И вече по-тежък преден клек. Абе забелязвам, че съм бърз попринцип...смисал трябва да се средоточа, да си го представя и бързо ги правя нещата, но спортната ми история показва само дълги и изтощителни тренировки, имам голям процент бавни влакна и преобразуването ще е бавно.
Хапвам си здраво иначе, яйца, бекон, мляко. Поръчах си Ултра Омега 3 на нАу фуудс и трябва скоро да пристигне, малко бавно се възтановявам от тия тренировки, мускулни трески имам ама това е заради тъпото прекъсване...

Забавляваме се тука, одих в тоя воден парк дето бачкам, ей така...като гост...голям кеф е..баси лудницата, ама ся тия дни много работа има и не мога да пиша всичко, което се случва.  Като ми се освободи време ще се отчета :) Айде отивам да ям.

10.07.11
08:05

Баси работата.....много голяма скука то напрао да умреш....па и една рускиня гламава кат почна да ми се моли да я заместя на една позиция щото там е супер жега и пълно с хлор....казах й .... НЕ! тя неиска да мръдне, пак почна да се моли, викам й “абе не ща бре” и то вече се забавихме а трябва да направим ротацията и викам доооре ае....то пък деа, детски истории.....ей после съжалих, повече такива жестове да няма...тая тъпа вода и тия дебели американци да ми се бутат в краката, заболя ме едното коляно деа....и очите ме болят от хлора....
Имаше обаче и хубави моменти...видях се с 3 рускини дет сме работили само един път и тея ме помнят, приказвахме си, много хубави момичета, и две латиноамериканки много хубави...даже едната рускиня мина там покрай тия сънародниците си ама само на мен каза Привет : ))) Ба какъв съм дон жуан :Д:Д:Д

10.07.11
10:15

То недей се кефи само на тия визуални и речеви упражнения, ама виж се разпиш както трябва, да те не помнят само с русата коса и сините очи:)))

10.07.11
17:19

Хахахаххах, май така ще се получи....Правят разни партита тука и трябва някой ден да отидем с другия спортиссс да видим ко стаа..
Иначе днес цял ден съм на работа в помещение, а навън времето е лошо така че всички изруди ще са вътре и ще е лудница. Също така тия супервайзери обикалят с една жълта топка и я хвърлят в водата и тр надуеш свирката дге и да посочиш топката и да вариш да я земеш за 10 секунди....абе цирк пълен. Не ми се бачка днес ейй, на открито си е по-добре.
Слави, ти действай с кросфитърките от Гърция, да не те запомнят само с това че си много як : )))

11.07.11
07:54

След работа, малко борба направихме с момчето дето тренира капоейра. Много добре се получи

Борба - 5 рунда по 3-4 минути

, ама много е тежко бре бахти и той се бори яко и е гъвкав и немога да го заключа ама се подхвърляхме яко. Бая се изморих деа, трябва по-често да правим тия борби...нещо като кондиция.

Мнението беше редактирано от Valleri на 11.07.11 22:57.

11.07.11
22:29

МНого добра тренировка и добри новини...оказа се че лоста е 15 кг (а не 10) това не прави постиженията ми супер яки, но 45 squat snatch си е постижение за мен :) Така че всички килограми досега са +5!

Muscle Snatch - 5x3 @ 15 kg (bar)
Muscle Clean and Jerk - 5x3 (bar)
Front Squat - 5x7 @ 65 kg. (много ниско пусках, почти есс то грес)

Техниката горе долу я схващам, но ще ми отнеме месец сигурно да я изпълня без да се замисля на всеки отделен пулл. Предния клек е малко по-обемен защото не се чувствам удобно, забравил съм го, а попринцип е мое движение. На 5-6-7 серия се чувствах много уверен. При вземането на щангата с скуат клиин ми беше малко зор и леко накъсвах движението, но горе долу добре.
Хапнах и след малко трабва да вървя на работа. ПРИСТИГНАХА МИ УЛТРА ОМЕГИТЕ!! и сега ще полудявам :) Малко се нервя с тия олимпийски че немоа да ги науча кат хората... :(

Абе тия хора как оцеляват на спагети от 18 цента и кремвриши с хляб...имат пари, не е в парите проблема, просто не знаят кво да ядът. Както казва Марин, влезнали са в некаква летаргия и не живеят ми съществуват...не знаят какво е да си хапнеш хубаво, да усетиш силата след тежка тяга.....нещо като девойките с овесените истории, триците, конската храна и безкрайните кардиота...ако ми кажете че те живеят....не вярвам....Как да им оябсня, закво ям само мазнини и закво са ми тия омеги и закво правя всичко това (тоя въпрос вече стана наболял) иииии просто е тъпо да ми казват как да се храня, а те да тъпчат кремвриши.

11.07.11
22:42

Казвал съм ти момко, тегли им една голяма плевенска, не си заслужава да хабиш усилия и нерви. Остави ги да гният и пропадат в незнание, да дебелеят и бъдат физически неактивни :D :D :D
Ти омегите ОК, ама говорихме за ензими, нали така ?

11.07.11
22:50

Верно, верно...добре че ме подсети вчера...ами следващия рейс ще е .....забравих просто, а найстина ям много, наведнъж....и е хубаво да пия....
Иначе да...хората..обесняям им отгоре отгоре и това е....ако имат желание да научат ще им обясна, но като се правят на интерестни - не! :) отивам на работа .... :(

Валерка, стига си ги светкал. Остави ги да си живеят в мрака ;)

12.07.11
07:47

Така е.....само на тфа момче с капоейрата обеснявам повечко, защото се интересува човека...
ПОхапвам си иначе....яйца, масло, бекон, омега 3…..утре телешко ще има...абе супер. Днес на работата беше много добре....не бях много в час де, ама като се върнах от работа бях доста жизнерадостен :) Сега съм навън пред мотела и слушам метъл и рок :):) Ама забравих че няма контакти тука и затова ще се прибирам....пък и  дойде някфа дебелана да пуши тука......сиг си мисли че като пуши джа отслабне....ето виждате ли....отново ДЕБЕЛАНА, не какво да е друго, а дебелана....защо никога не е идвало някфо хубаво момиче тука навън при мен ми само зверове...айде де...

Ааа забелязвам че тука има много скини фет бе....тук-таме некоя тренираща мадама....кросфитъри няма дге баси тъпия щат...саммо за една жена съм сигурен че беше кросфитерка....мъже няма...тениски нещо - нема, само билдери...баси америката, че то в България ще има повече кросфитъри след време, те тия са баси мързелите.

Ехххх...много ям...не знам какъв ще се прибера....не знам :(

12.07.11
08:17

Стига с тия дебелани беееее ! Тегне някакво проклятие над нас Валка...Ти се притесняваш че ще напълнееш, а аз че ще отслабна, всеки с простотията си :D Билдъри - летни ли ? :D :D :D

12.07.11
09:19

Е как- ще се върнеш супер мощен!

12.07.11
19:18

Да, супер мощен праслак... :)) Ей трябва да си взема клин, че ми се протъркаха бутовете от вътрешната страна...ама тука ако намера некфи, ще са на адидас за по 40 долара ...... Днес мисля да отскоча до фитнеса....почивен ден ми е .. :) после ще направя един летен загар....еххх хубаво е да си плажен билдер...бтв, като ходя на работа и съм без тениска, съм точно плажен билдър...по какво личи че тренирам кросфит и тежки щанги....само аз знам че не съм, другите си викат...иииибасиии тоя как са е напомпал в фитнеса :Д:Д, само това че имам некфи краченца, малко по-дебели от на билдер, който не прави крака може да ме отличи... :) Приятен ден!

13.07.11
02:26

Тренировка:

Squat Snatch
2-2-3-2-2
Не помня килограмите, но направих двойка на 40 кг. :)

Кросфит комплекс :
Millitary press: 5-5-5-5-5   /  37.8 - 41 - 50 - 44 - 44 kg
Push Press: 3-3-3-3-3       /  50 - 60 - 50 - 50 - 50
Push Jerk: 1-1-1-1-1         /  37,8 - 44 - 54 - 58 - 63 kg

Front Squat:
3@ 55; 2 @ 63 kg

След малко ще кача видео на снача и джърка....

Днес пък ме уадри една кола на кръстовището....бях с колелото...спряла една патка и гледа настрани за коли и аз тръгнах и тя в момента, в който съм пред колата и дава яко газ че да мине пред колоната от коли и прас! - в задната гума....извадих късмет деа....ама колелото не е мое, пък задната гума са изкриви....и ся тр са обеснявам....може и пари да ми поиска тоя ...даезнам..бААА...абе хубаво че нищо ми няма на краката, ако ми беше премазала нещо или ударила в коляното да ми го преебе, щях да й съдя гъза.....

Ейй...за снача...не знам какво да кажа...ами не става тоя фулл екстеншън, гледам ги 10 пъти тия видеота ми не мога да видя къде бъркам, помагайте...
Слави, кажи да ли съм оправил някои работи от списъка и какво още трябва...но мисля че на някои моменти добре се получи, и гледам че щангата върви в хубава треактория. Като клекна долу и тя залепва направо, нямам проблеми както преди...но има какво да се желае!
При джърка, може пак да бъркам нещо, защото не бях концентриран на макс...не бях свеж...

13.07.11
03:00

Те на...снач:

джърк :) Можете да обърнете внимание и на Клиина преди джърка...

13.07.11
10:15

Брао ве!!!Ба засили го тва и сложи 70 да та е*а :D

13.07.11
12:56

въй лек мноо ме изкефи :Д

13.07.11
17:04

Е аз не правя максове, Теранка.....сега съм в период на заучаване на техниката....като си дойда в БГ, специално за тебе ще направя на 70 кила (hug)

Кажете нещо за техниката...аз че ще ги вдигна 70 е ясно...

Тренировка:

8 спринта по 30-35 метра на 90 % някъде

Мнението беше редактирано от Valleri на 14.07.11 06:49.

14.07.11
19:19

Валери,
не ми се сърди за този коментар, ама не можах да се сдържа след твоите коментари в един друг дневник...:)
Absolute illusion е едно много мило момиче, в смисъл, че ти прави много малко забележки за правописа- има изречения, в които правиш по 2-3 грешки, аз лично го намирам за чаровно...

15.07.11
05:25

:) Няма да ти се сърдя, разбира се..споко..такамммм....с Абсолют се познаваме и ако съм й направил забележка за правописа е защото исках да използвам момента и да се пошегувам с нея, тя постоянно ми поправя постовете и просто на майтап и аз поправих нея :) Също така може да спорим много, но това също е без лоши чувства...всеки знае своето мнение, уважава това на другия, но все пак ни харесва да спорим.. :) Така че няма проблеми, всичко е наред :) Като цяло лоши чувства към хора от форума нямам, просто понякога имаме различни виждания за нещата..

Днес цял ден на работа....и какво си мислите?....ем да...пак спасих едно дете, писаха репорт, подписвах са там...интересното е че, получаваш награди ако отговориш на въпросите на супервайзера или хванеш жълтата топка, но като спасиш дете не получаваш нищо.....сигурно ни учат на благородство...благодаря :Д Как се случи.....нисичко дете влиза пак на същото място където и миналия път влизах в водата и много уверено крачи по плаващите камъни...не мога да гледам само него, обръщам се, пак си връщам погледа и вече се дави...отново много уплашено, но добре че бързо влезнах.

Ще си похапна яко тая вечер, утре ще има яко щанги :)

Joyplovdiv, а ние намираме за симпатично твоето дупе, но това не означава, че се заяждаме, нали?

15.07.11
09:44

Мдаааааа - аз го поправям и той нарочно започва да пише грешно думите и да ги използва 3 пъти по-често :D :D :D Ама какво да го правя - нали ми е приятелче - прощавам му ;)

15.07.11
10:44

казано от GreyKnight на 15.07.11, 05:49:

Joyplovdiv, а ние намираме за симпатично твоето дупе, но това не означава, че се заяждаме, нали?

на снимката не е тя бе рапон :D

Кой знае, сигурно е някоя дебела хейтърка. :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 15.07.11 11:12.

Да правиш забележка за нечий правопис не е заяждане, а най-адекватният начин да се усети (той / тя) и да го поправи. Ние сами много трудно се усещаме, дали имаме грешен правопис / правоговор.

Простете, че се намесих около дупето... :)

15.07.11
11:27

Довечера ще погледна...
На гърди с колко клекна и колко широка тяга направи след разговора ни пред 3 дена...?????

15.07.11
17:45

Действам по въпроса, Слави...думите ти ми кънтят в главата : ))) Днес ще изпробвам....

16.07.11
07:40

Тренировка:

1.Snatch - warm-up- 5 @ 20 kg ; 3 @ 25 ; 3 @ 30
  4 sets of 2 reps @ 34 kg.
2.Power Clean
  3 sets of 3 reps @ 44 kg ; 4 sets of 3 reps @ 41 kg
3.Jerk - 3 reps @ 48 ; 2 sets of 2 reps @ 48 kg
4.Front Squat - 3 reps @ 64 ; 2 reps @ 68 kg ; 3 reps of 3 sets @ 64 ; 2 reps @ 64
5.Snatch`s first pull - 4 sets of 3 reps at: 50/70/90/130 kg

Слави, имам резерви на предния клек и широката тяга, но ще подходя по-бавно към нещата, днес нямах ряз...сила имах, но бавна : ))
Нямам време да пиша много, ще нападам чинията.... :)

18.07.11
04:16

Вчерашната тренировка:

Малко акробатика се мъчих да правя ама не се получава : ))
Модификация на Human flag
Дълъг скок през по-малко от минута, гледах да е на еднакво разстояние.
Висок скок на маса...много е ниско, днес искам да намеря нещо по-високо
Скок през препятствие и скок на маса от разстояние....

18.07.11
16:57

Тренировка:

Скокове на маса - 70-80 санта някъде
Скокове на височина
Клек с 75 кила човек на гърба: 2х10 повторения
След това направих към 90 санта височина и скочих на нея..

19.07.11
08:36

Тренировка:

1. Clean - 2 sets of 3 reps @ 60 kg
2. Power snatch - 2 sets of 3 reps @ 40 kg ; 3 sets of 3 reps @ 37.5 ; 2 reps @ 37.5
3. Snatch balance - 3 sets of 3 reps @ 37 ; 4 sets of 3 reps @ 34 kg
4. Clean pull - 3 reps @ 53 ; 3 sets of 3 reps @ 55 ; 3 reps @ 53 ; 2 reps @ 53
5. Лежанката на Славко с дъмбели ( правихме я един път в кроноса, лактите са близко до тялото в долно положение и като вдигаш завърташ лактите) 3 sets of 5 reps
6. Plank - s 5 kg ; 10 ; 16 kg - 30-40 sec.

МНого добра тренировка, изморих се много...един руснак пък набързо ми отписа спорта...не знае че разбирам руски и кат разпраа на приятеля си...ооо то тфа вдигането на тежести е само техника, не ти трябва сила...”аз един път отидох с приятеля ми да вдигам и аз и джъркнах поече от него, а той тренира от 1 година.”...абе чакай малко дге....ся ям яко....На снач пулла се бях агресирал яко...и горе долу добре се получи, от другото не съм особено доволен...Утре ще пиша че сега е късно. :)

19.07.11
10:03

тя по скоро е лежанката на Чарлс Поликин...ама той ще ме извини, че плагиатствам...при него всяко бутане е с такава ротация...

21.07.11
10:09

На Славко е.... :)

Тренировка:
Snatch from knee: 3 reps @ 34.4 ; 2 sets of 3 reps @ 33
Clean and Jerk: 2 clean + Jerk @ 50 kg ; 1 Clean + 2 Jerks @ 50 kg ; 2 clean + Jerk @ 50 kg ; Clean and jerk @ 50 kg.
Snatch pull: 3 reps @ 44 ; 3 sets of 3 reps @ 47 ; 3 reps @ 44 ; 2 reps @ 44
Back Squat (smith machine) 5x5 @ 65 kg
Good Morning - 3 sets of 3 reps @ 50 kg
Bench press dumbell - 3x3 до 27 кила някъде дъмбел

Леле на снатцх пулла как исках да жляза под тях...ма викам схе се прибия........Задния клек на смита не е толкова зле колкото разправят, просто трябва да си нагласиш хубаво петите и да престабилизираш колена и ядрото...бях много стегнат през цялото време и не усетих някъв дискомфорт..но със сигурност после ще имам проблеми с баланса на клека с свободна тежест....хахахахах тежестта е просто смешна, нямам коментар, просто нямам сила.....ПОхапнах бая...даже се надух...ко да се прай....

А защо снач пула го правиш с толкова малко килограми. При тази тяга, трябва да имаш възможност за много по-големи работни тежести.

21.07.11
17:06

Да, на първия пулл съм як, но при втория не чак толкова. Тези килограми се оказаха доста подходящи за да усетя пълното движение, при повече кила нямаше да има смисъл..височината която достигах е горе-долу до брадичката, не ми е макс, но подхождам постепенно :)

Вчера с тфа момче с капоейрата откраднахме 2 колелета.... :Д:Д Е...по-точно...взехме..кой ще остави здрави колела за по 40 долара на пътя...ххахха...и сега си имаме колела. Голям адреналин беше.....

Мисля следващата тренировка да се напъна малко на скуат клиина и да направя свестен преден клек....

22.07.11
10:07

За втория вече трябва яка работа с таза, скорост и координация между таз, трапец и глезени...трите звена, които създават инерцията на тежестта, под която се очаква да се напъхаш...

-с колко клекна на гърди макс., ПАК ще питам...предния клек трябва да го сложиш два пъти на седмица...и лека по-лека, ако ще ставаш сериозен в оли-тата, да намалиш до минимум задния...
-тегли тежка снач тяга, за да свиква и телото с ‘‘hook grip”, защото има един момент, когато толкова почва да те боли палеца, че една бира не можеш да си отовориш!!!
-клийнвай и сначвай от хенг...

22.07.11
19:49

За втория пулл при снача се замислих....дали да не пробвам да направя хубав снач пулл и като видя щангата почти до брадичката да влеза под нея...един вид да потренирам фулл екстеншъна, защото на големите кила бързам да влизам прекалено рано.

Пред гърди днес ще правя отново....факт е че не мога да обърна кой знае колко на скуат клиин...
Всичко правя със хуук грип, днес ще понаправя малко тежка тяга :)
Отделил съм време и за хенга...определено по-добре ми се получава лифта, отколкото при цяло движение.

Мерси, Слави...действам.. :)
Една хубава новина: КУпиха олимпийски лост в тоя фитнес смотан....НОВАТОРИ!!! и сега ще го счупя от вдигане...ще мога да разширя малко на снача и да се получи баш както трябва.. :)

23.07.11
08:15

Тренировка !!!!!!!!
Hang Squat Snatch: 3 reps @ 38 kg ; 2 reps @ 42!!! ; 3 reps @ 38 kg
Hang Power Clean: 2-2-2-2-2 / 56-60-65-70-75!!! Ще ви изям!!
Jerk : 2 @ 55 kg. ; 2 @ 60 ; 1 @ 55
Front Squat: 2-2-2 / 65-75-80 kg
Dumbel bench press: 2-2-2-2-2 / 23-25-27-32-32 kg

Направо се счупих!!! Много агресия! Яд!
Специално за Славко -  хенг лифтовете...снача ми е лек вече....до 50 мисля че ще го докарам. МИсля че имаше фул екстеншин, изчаках щангата и тогава влезнах...На снача мога да натисна още много!
На хенг клиина дадох цялата енергия която имах....много агресия, натиснах яко и съм доволен....ако подходя по-бързо към макса ще е повече..
Джърка не съм го натискал...но не бях стабилен де...
Предния клек...бях изморен от хенг клиина и не се получи иначе ще обърна поне 85-90 ....иначе на 80 кила си тежеше за преден клек ама ще свикна бързо.
На дъмбелите добре се справих, като се има впредвид че не съм правил от почти 2 месеца.. :):)
Много добра тренировка раздадох се.....Следващия път ще се раздам пак....писна ми да съм слаб ей, ще дам всичко от себе си и ще счупя всичко!!! Балсам го!! тфа е...

25.07.11
06:23

Тренировка:

Hang power snatch: 2-2-2-2-1 / 37,5 - 40 - 42 - 44 - 47 kg
Snatch balance: 3 @ 30 ; 2 @ 37,5 ; 3 @ 40 ; 2 x 2 @ 42 kg
Dead lift: 3@ 115 ; 3 @ 125 ; 3 @ 135 ; 3 @ 145 ; 1 @ 135 ; 2 @ 125 ; 3 @ 115 kg ; 5 @ 95
Dumbell Bench press: 3-3-3-3 / 25 - 27.3 - 29.5 - 31.8 ; 2 @ 27.3 kg
Plank: with 10 kg ; 15 kg - 30-40 sec.

На хенг снача съм правил и поече килограми ама е било на ръце...сега използвах по-ефективно секонд пула....
Снач баланса беше добре...стабилно...мога да сложа доста поече ама имам страх...
На тягата беше добре...с хуук грип и не ме боляха кой знае колко палците....факт е че съм загубил сила и стабилност на мъртвата
На лежанката много сила, това са доста свежи 3-ки....целта ми до края на лятото тук да направя 100 паунда дъмбели над 5 повторения....

За предния клек реших да не го взимам с скуат клиин, защото има опасност от контузия...когато правя такива движения е хубаво клека ми да е много по-голям от скуат клиина за да са стабилни краката и да не се получават глупости..ся като правя скуат клиин се разкикерчвам за да клиина максимум кила и става неприятно. Ще го взимам с хенг пауър клиин....СНача върви добре...това ме радва много....стабилен съм, но пак трябва сила в краката за да могат да абсорбират падането и да не се затруднявам при ставането..

Взех си клин...много удобна работа..... :) В ъндър армор има и др хубави работи ама по-нататък...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1