klenbuterol

Темата е заключена.
AN

22.04.05
18:17

кога запо4ва реалното,о4евидното,ефекта от употребата на клен-а?След 14-те дена или постепенно трябва да има промяна?пия го по 6 хапа на ден от 9 дена,калорийния ми прием е равен или леко на минус,правя кардио и тренирам 3 пути в седмицата!!! Знае ли някои кога горе долу(приблизително) 6те се полу4и,6те има някакув ефект?мога ли да ям фъстъци(100гр) на ден когато го вземам в слу4ая както е КЛЕНА? thanks

23.04.05
20:35

1-во клена се пие по 5 хапа и това е МАХ-а.Над 5 хапа нервната си с-ма и сърцето ти ше почнат да заминават.Не се пият по 6.
Сега ше ти кажа с-мата за клена.Взел сам я от профисионалист.
1 ден:пиеш 1 хап
2 ден:2 хапа (2х1)
3 ден:3 хапа (2х1,5)- и трябва да си мериш температурата през 3 4аса.
3 ден:4 хапа(2х2)-продължаваш да си мериш температурата.
Примерно ако вдигнеш температура на 4 хапа (температурата трябва да бъде 37-37.1)спираш на тази доза и почваш 2 дена пиеш 2 дена почиваш.А ако не вдигнеш на 4-ри хапа
Пиеш 5 хапа(2.5х2.5) и ако тази доза ти е точната правиш както написах по горе сас 4-рите хапа.А ако не вдигнеш температура спираи ХАПА вече става опасно за здравето ти.А пак ако стане работата цикала продължава 2 месеца ти вече си решаваш колко време да го пиеш!! Е това е дано да сам ти помогнал

24.04.05
15:46

SteeL не знам кой ти я е казал тази “система”, ама не виждам смисъл в нея. Ако не ти се е вдигнала температурата при 5 таблетки какъв е смисъла да караш на толкова? Нали точно това е идеята - да пиеш толкова таблетки колкото ще ти вдигнат температурата и ще я поддържат на 37-37.5 градуса. Аз лично стигам до 7 таблетки и дори тогава нямам силно изразени стр. ефекти, а температурата ми стига макс 37 градуса, но повече от 7 таблетки просто не искам да взимам, а и сигурно ще ми се запушат рецепторите. Ако бях на твоята система и карах на 5 таблетки какъв ефект щеше да има при положение, че съм с нормална температура?

antino добре си се ориентирал от това което чета. Клена си работи още от първия прием, но за да стане очевидна загубата на мазнини трябва диетата ти да е наред, а колко време ще отнеме е много относително понятие и никой не може да ти каже. За всеки е различно. За фъстъците не съм много сигурен, но доколкото си спомням съдържаха протеин и мазнини. Ти казваш, че си на НВД следователно не виждам проблем.

AT

12.05.05
22:06

rewave ти добре не знаеш кой му го е казал ми тогава не говори че този който му го е казал не разбира. И видях че си от Бургас както видях от ника - ами и аз съм от там. Тази система му е казана от Митко Славов надявам се че ти говори нещо все пак си от наще (бс)

редактирано от Мартин

13.05.05
00:15

Ми батка къде виждаш да съм писал, че не разбира този, който му е писал системата? Казах, че не виждам смисъл от нея, защото ако не достигна желаната температура (37-37.5 градуса) при 5 таблетки (при които той слага ограничение - демек повече от т’ва НЕ) не виждам смисъл от клена.

02.06.05
02:47

даите кав резултат имате като сте зобали с него , не само рецепти де

11.06.05
00:14

Таз тема не я бях следил отдавна.За клена не е желателно да са пият над 5 защото вече става много опасно свидетел сам на такова нещу едно момче испи 8 таблетки и за малко да не умре.Както повечето хора в този форум знаем че първо започва треперенето.После покачване на температурата,обаче при това момче започна да вдига и кръвно.След кръвното получи и голямо главоболие и пречерняване.Ето заради това не се предпоръчват над 5 иначе с-мата е до 8 таблетки.Но след 5-тата вече става опасно,но всичко е строго индивидуално. :?

19.06.05
10:25

аз сам на 4 таблетки ама никаква темп не вдигам само ми трепери главата(ахаха) и ми се схващам много мускулите ( 1 път ми се наложи да сера с прави крака щото ми се схванаха 10 пъти прасеца 50 пъти стъпалото и 100 пъти бедрото и 2 пъти корема понеже ми стана смешно) :lol:  :lol:

SK

19.06.05
11:00

Първите 3 дни сутрин 1 хап,
3-5 ден 1 хап сутрин и 1 вечер
5-10 2. сутрин и 1 вечер(или следобед до кам 3-4)
10- 14 2 сутрин и 2 вечер(или както казах кам 3-4)
после 2 дни взимаш 2 сутрин и 2 вечер и 2 дена почиваш
това е ако искате до 4 хапа да стигнете , ако искате до повече увеличавайте с малко повече.

цикъла да е макс до 2 месеца!
ма ако чувстваш че няма едект спри много по-рано.

А колкото до схемата на SteeL
хахаха , братле сигурен ли си че това не са 1 ден , 2-ри ден , 3-ти ден ,4-ти ден
а
1-ва седмица 2-ра седмица ........
???

19.06.05
11:03

преди лягане кленбутерол не е много хубаво освен ако не искаш да гледаш тавана цяла нощ

SK

19.06.05
12:36

[quote author=”^MaD^”]преди лягане кленбутерол не е много хубаво освен ако не искаш да гледаш тавана цяла нощ

не при всички е така,само при по-чувствителните и то в големите дози,при нормални дози няма безсъние.
но за всеки случай си е най-добре да се взимат следобед към 3:30-4

19.06.05
22:39

Никво значение няма кога ги взимаш. Поне при мен е така. Взимал съм 7 вечер преди лягане и никъв проблем... Така че или си ги разделяш или ги зимаш наведнъж - въпрос на избор според мен.

19.06.05
23:04

ти вече се побърка.7 наведнъж секи който разбира щи се изсмее в лицето.Пък е клена има кратък престой в организма демек трябва да е разделен на приеми за да поддържаш адекватно ниво.Като не знаеш що даваш съвет ше земе некой пийне 7 наведнъж и после не мое го спасим

20.06.05
11:55

Аз преди да направя нещо такова винаги се осведомявам както трябва. Никога не бих ги изпил наведнъж ако не знаех, че няма значение. Много ми е интересно ти от най разбиращите ли си, че мислиш, че съм се побъркал? :x Айде порови се малко в чужди форуми и виж там за какъв прием на клен става въпрос, а не стреляй на посоки щото ставаш смешен. Не можеш го спасиш от какво? Ако някой е достатъчно тъп да взима клен без да знае здравното си състояние или просто да го пренебрегва каквито и дози да взима и както и да ги взима си играе със здравето си. Междудругото взимах 7 не за друго, а защото не усещах странични ефекти при 6 и температурата ми беше сравнително ниска. Не прави тъпи изказвания - т’ва дали аз знам или не ти няма откъде да го знаеш щото не ме познаваш...

20.06.05
19:45

[quote author=“antino”]кога запо4ва реалното,о4евидното,ефекта от употребата на клен-а?След 14-те дена или постепенно трябва да има промяна?пия го по 6 хапа на ден от 9 дена,калорийния ми прием е равен или леко на минус,правя кардио и тренирам 3 пути в седмицата!!! Знае ли някои кога горе долу(приблизително) 6те се полу4и,6те има някакув ефект?мога ли да ям фъстъци(100гр) на ден когато го вземам в слу4ая както е КЛЕНА? thanks

шест хапа са много, повече от пет недей. При мен ефектът беше най-силен около втората седмица, но после спадна. Най-добре беше като ко комбинирах с кетотифен, но го спрях защото почна адски да ми се доспива.

20.06.05
22:29

SGK обясни плс за кетотифена. Какво количество взимаше? Увеличи/удължи ли се ефектът от клена?

20.06.05
22:51

Познавам състезател които взема по 24таблетки клен от 0,2мг,разделя ги на 3 приема по 8таблетки,и съм го виждал да гълта даже някой път и повече от 8т.наведнъж с кафе и два аспирина,той казва 4е от по малко нищто не усещта,кленбутеролът му е истински!Всичко е до рецепторите някои от 2т.са екстра ,други за да усетят същтият резултат трябва да вземат 24т.,може да не вярвате но се взима и повече,аксо усещташ ефект от 4 таблетки което  според мен оптималната доза няма смисал да се качва дозата,защтото щте дойде време когато и 50 т. не могат да се усетят поради блокаж на рецепторите!

21.06.05
01:21

Като стана въпрос за пренасищане на рецепторите не мислиш ли, че точно т’ва са случва с приятеля ти? Аз точно затова не минавам над 7 - просто вече ми се вижда прекалено.

21.06.05
11:07

[quote author=“rewave”]SGK обясни плс за кетотифена. Какво количество взимаше? Увеличи/удължи ли се ефектът от клена?

по принцип кетотифенът помага да се изчистват рецепторите, така че не е необходимо да се преви схема 2 дни със - 2 дни без, т.е. можеш да вземаш клен нон-стоп. Освен това усилва ефекта от клена.
Кофтито е, че струва малко по-скъпо и на всяка таблетка клен се вземат по 2 кето (май така беше).
На мен не ми действаше добре, защото адски ми се спеше от него, бях като труп. Така че го спрях.

21.06.05
17:39

Аз правих 2 седмици със, 2 без, 2 със.  До последно обмислях да си взема кетотифен, но не намерих достатъчно инфо (може би просто защото не търсих достатъчно :D )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1