22.04.05
18:17
кога запо4ва реалното,о4евидното,ефекта от употребата на клен-а?След 14-те дена или постепенно трябва да има промяна?пия го по 6 хапа на ден от 9 дена,калорийния ми прием е равен или леко на минус,правя кардио и тренирам 3 пути в седмицата!!! Знае ли някои кога горе долу(приблизително) 6те се полу4и,6те има някакув ефект?мога ли да ям фъстъци(100гр) на ден когато го вземам в слу4ая както е КЛЕНА? thanks
1-во клена се пие по 5 хапа и това е МАХ-а.Над 5 хапа нервната си с-ма и сърцето ти ше почнат да заминават.Не се пият по 6.
Сега ше ти кажа с-мата за клена.Взел сам я от профисионалист.
1 ден:пиеш 1 хап
2 ден:2 хапа (2х1)
3 ден:3 хапа (2х1,5)- и трябва да си мериш температурата през 3 4аса.
3 ден:4 хапа(2х2)-продължаваш да си мериш температурата.
Примерно ако вдигнеш температура на 4 хапа (температурата трябва да бъде 37-37.1)спираш на тази доза и почваш 2 дена пиеш 2 дена почиваш.А ако не вдигнеш на 4-ри хапа
Пиеш 5 хапа(2.5х2.5) и ако тази доза ти е точната правиш както написах по горе сас 4-рите хапа.А ако не вдигнеш температура спираи ХАПА вече става опасно за здравето ти.А пак ако стане работата цикала продължава 2 месеца ти вече си решаваш колко време да го пиеш!! Е това е дано да сам ти помогнал
SteeL не знам кой ти я е казал тази “система”, ама не виждам смисъл в нея. Ако не ти се е вдигнала температурата при 5 таблетки какъв е смисъла да караш на толкова? Нали точно това е идеята - да пиеш толкова таблетки колкото ще ти вдигнат температурата и ще я поддържат на 37-37.5 градуса. Аз лично стигам до 7 таблетки и дори тогава нямам силно изразени стр. ефекти, а температурата ми стига макс 37 градуса, но повече от 7 таблетки просто не искам да взимам, а и сигурно ще ми се запушат рецепторите. Ако бях на твоята система и карах на 5 таблетки какъв ефект щеше да има при положение, че съм с нормална температура?
antino добре си се ориентирал от това което чета. Клена си работи още от първия прием, но за да стане очевидна загубата на мазнини трябва диетата ти да е наред, а колко време ще отнеме е много относително понятие и никой не може да ти каже. За всеки е различно. За фъстъците не съм много сигурен, но доколкото си спомням съдържаха протеин и мазнини. Ти казваш, че си на НВД следователно не виждам проблем.
12.05.05
22:06
rewave ти добре не знаеш кой му го е казал ми тогава не говори че този който му го е казал не разбира. И видях че си от Бургас както видях от ника - ами и аз съм от там. Тази система му е казана от Митко Славов надявам се че ти говори нещо все пак си от наще (бс)
редактирано от Мартин
Ми батка къде виждаш да съм писал, че не разбира този, който му е писал системата? Казах, че не виждам смисъл от нея, защото ако не достигна желаната температура (37-37.5 градуса) при 5 таблетки (при които той слага ограничение - демек повече от т’ва НЕ) не виждам смисъл от клена.
Таз тема не я бях следил отдавна.За клена не е желателно да са пият над 5 защото вече става много опасно свидетел сам на такова нещу едно момче испи 8 таблетки и за малко да не умре.Както повечето хора в този форум знаем че първо започва треперенето.После покачване на температурата,обаче при това момче започна да вдига и кръвно.След кръвното получи и голямо главоболие и пречерняване.Ето заради това не се предпоръчват над 5 иначе с-мата е до 8 таблетки.Но след 5-тата вече става опасно,но всичко е строго индивидуално. :?
аз сам на 4 таблетки ама никаква темп не вдигам само ми трепери главата(ахаха) и ми се схващам много мускулите ( 1 път ми се наложи да сера с прави крака щото ми се схванаха 10 пъти прасеца 50 пъти стъпалото и 100 пъти бедрото и 2 пъти корема понеже ми стана смешно) :lol: :lol:
19.06.05
11:00
Първите 3 дни сутрин 1 хап,
3-5 ден 1 хап сутрин и 1 вечер
5-10 2. сутрин и 1 вечер(или следобед до кам 3-4)
10- 14 2 сутрин и 2 вечер(или както казах кам 3-4)
после 2 дни взимаш 2 сутрин и 2 вечер и 2 дена почиваш
това е ако искате до 4 хапа да стигнете , ако искате до повече увеличавайте с малко повече.
цикъла да е макс до 2 месеца!
ма ако чувстваш че няма едект спри много по-рано.
А колкото до схемата на SteeL
хахаха , братле сигурен ли си че това не са 1 ден , 2-ри ден , 3-ти ден ,4-ти ден
а
1-ва седмица 2-ра седмица ........
???
преди лягане кленбутерол не е много хубаво освен ако не искаш да гледаш тавана цяла нощ
19.06.05
12:36
[quote author=”^MaD^”]преди лягане кленбутерол не е много хубаво освен ако не искаш да гледаш тавана цяла нощ
не при всички е така,само при по-чувствителните и то в големите дози,при нормални дози няма безсъние.
но за всеки случай си е най-добре да се взимат следобед към 3:30-4
Никво значение няма кога ги взимаш. Поне при мен е така. Взимал съм 7 вечер преди лягане и никъв проблем... Така че или си ги разделяш или ги зимаш наведнъж - въпрос на избор според мен.
19.06.05
23:04
ти вече се побърка.7 наведнъж секи който разбира щи се изсмее в лицето.Пък е клена има кратък престой в организма демек трябва да е разделен на приеми за да поддържаш адекватно ниво.Като не знаеш що даваш съвет ше земе некой пийне 7 наведнъж и после не мое го спасим
Аз преди да направя нещо такова винаги се осведомявам както трябва. Никога не бих ги изпил наведнъж ако не знаех, че няма значение. Много ми е интересно ти от най разбиращите ли си, че мислиш, че съм се побъркал? :x Айде порови се малко в чужди форуми и виж там за какъв прием на клен става въпрос, а не стреляй на посоки щото ставаш смешен. Не можеш го спасиш от какво? Ако някой е достатъчно тъп да взима клен без да знае здравното си състояние или просто да го пренебрегва каквито и дози да взима и както и да ги взима си играе със здравето си. Междудругото взимах 7 не за друго, а защото не усещах странични ефекти при 6 и температурата ми беше сравнително ниска. Не прави тъпи изказвания - т’ва дали аз знам или не ти няма откъде да го знаеш щото не ме познаваш...
шест хапа са много, повече от пет недей. При мен ефектът беше най-силен около втората седмица, но после спадна. Най-добре беше като ко комбинирах с кетотифен, но го спрях защото почна адски да ми се доспива.
SGK обясни плс за кетотифена. Какво количество взимаше? Увеличи/удължи ли се ефектът от клена?
Познавам състезател които взема по 24таблетки клен от 0,2мг,разделя ги на 3 приема по 8таблетки,и съм го виждал да гълта даже някой път и повече от 8т.наведнъж с кафе и два аспирина,той казва 4е от по малко нищто не усещта,кленбутеролът му е истински!Всичко е до рецепторите някои от 2т.са екстра ,други за да усетят същтият резултат трябва да вземат 24т.,може да не вярвате но се взима и повече,аксо усещташ ефект от 4 таблетки което според мен оптималната доза няма смисал да се качва дозата,защтото щте дойде време когато и 50 т. не могат да се усетят поради блокаж на рецепторите!
Като стана въпрос за пренасищане на рецепторите не мислиш ли, че точно т’ва са случва с приятеля ти? Аз точно затова не минавам над 7 - просто вече ми се вижда прекалено.
по принцип кетотифенът помага да се изчистват рецепторите, така че не е необходимо да се преви схема 2 дни със - 2 дни без, т.е. можеш да вземаш клен нон-стоп. Освен това усилва ефекта от клена.
Кофтито е, че струва малко по-скъпо и на всяка таблетка клен се вземат по 2 кето (май така беше).
На мен не ми действаше добре, защото адски ми се спеше от него, бях като труп. Така че го спрях.