16.07.11
09:49
Аз още си права закуската.Сипвам си киселото мляко в една купичка то сигурно има 1 кило вода в това кисело мляко 2% масленост :@ :@
казано от Кольо Пияндето на 16.07.11, 09:40:
казано от Стоянчо на 16.07.11, 09:33:
Кааак не те мързи? :)
При мен гладът е един от най-мощните мотиватори. (blush)
Мързи ме, естествено, ама като застърже шкембето - задвижвам се...
Е, да се разберем - не съм станал сутринта, за да си приготвя гювеч с 5 вида месо, патица по пекински + фондю с пилешки хапки, мариновани в портокал, розмарин и индийско орехче... Ръбам тука военните запаси. (giggle)
Нави ме, отивам да ям! :D
казано от Стоянчо на 16.07.11, 09:21:
Че какво му е на форума?! Много удобно местенце за спане си е :D
Не знам, не съм пробвала. :D Трябва да видя някой път как е.:D
Аз съм будна от 7 часа, но още нищо не съм хапвала. Затова пък вече съм с половин литър вода напред. :)До края на деня ще ги направя поне 2. Ааа, и кафе на гладно.
До час ако не ям , ще почне да ми се вие свят и да ми се привиждат разни неща. (giggle)
Кольо, под “военни запаси” да нямаш предвид консерви? :D :D :D Русенско варено, туй-онуй ...? :D
Не знам как върви до момента вашето лято, ама моето е такова:
http://www.youtube.com/watch?v=j2iAqogv8DE
Поздрав за всички! :P
П.П. И не говорете за пиене на сурови яйца, моля ви, че ще ми се (puke). :D
16.07.11
10:31
Открих как да оправа проблема с фото-апарата и качването на снимки. (party) Преди мушках USB-то отпред и не ставаше,сега като го мушнах отзад и стана. (party) :D :D
Една снимка как ми се бели главата.(не се вижда много,бялото отпред)
16.07.11
10:33
Секси си Димитре ! :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 10:33.
16.07.11
10:37
Знам. 8-) :D
Вчера тренирах трицепс неска мускулна треска на бицепса. :D
Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 16.07.11 10:37.
16.07.11
10:59
казано от kristiancho на 16.07.11, 08:51:
казано от head_hunter на 15.07.11, 23:59:
казано от kristiancho на 15.07.11, 23:47:
и аз смятам, че зодияка са измислен от хора които си нямали работа... само, че ако отворите да прочетете нещо за Козирог на 99,9% е вярно за мен :D незнам защо така ама е факт. :D
Току що шансовете ти да ме наследиш във форума се увеличиха многократно - една зодия сме :D
ЙЕААААА (party) трябва би обаче тържествена церемония като рицарите... защото ни е с теб сме рицари Хед... пазим хората от злите сили на плажните :D
И нека силата да бъде с вас ! (ама то без креатин..) :D :D :D
Ето това обяснява липсата на кубовидни форми в природата - да тренираш трицепс , а всъщност да си натоварил бицепса и на следващия ден да имаш мускулна треска на корема! :D ROFLOL
btw , днес ще има street fitness среща в мойто градче , та ще ида и аз да тренирам. Очаквайте видео :D
ftw - отивам да ям Рибъъ ТОН ]:)
Въй лица,много лошо
снощи към 2 легнах,нещо не ми се спеше,едвам станах днеска...
М/у другото,хващате ли мускулна треска на рамената?Аз никога не съм имал?? :О
16.07.11
11:08
На предното рамо много често имам МТ, но когато движа ръката - се усеща много слабо, а като пипна мястото усещам, че е МТ. Странно е такова, не мога да го обясна.
казано от Димитър Иванов на 16.07.11, 10:37:
Да не си правил така познатото на всички ни френско сгъване
казано от Иван Манолов на 16.07.11, 11:03:
М/у другото,хващате ли мускулна треска на рамената?Аз никога не съм имал?? :О
Тва щото не си ходил на воден поход по Янтра и Дунав, и да гребеш като гламав поне по 6-7 часа на ден, особено по Янтра. :D :D :D
Тогава да видиш как на втория ден сутринта не можеш да вдигнеш лъжица, за да си разбъркаш кафето...:x
16.07.11
11:29
Аз от директна тренировка за рамене съм имал само 2 пъти мускулна треска през живота си. Иначе преди 2 седмици как се получи тоя номер не знам. Не съм баш сигурен, ама май ръце тренирах (може и гръб да е било) и вече като си свърших тренировката ми се тренираше още и викам айде да направя малко обръщания ей така. 3 серии обръщания и на другия ден абсолютно никаква мускулна на тренираната група, само на рамената :D А не е като да не правя обръщания когато тренирам рамо :D Нямам си на идея как стана, божа работа :D
16.07.11
11:29
казано от Димитър Иванов на 16.07.11, 10:37:
казано от SportFreak на 16.07.11, 11:08:
Да не си правил така познатото на всички ни френско сгъване
Не!Правих френско разгъване с щанга от лег
Аз на предно имах преди когато тренирах гърди с по 3-4 упражнения,сега правя само лежанка 5х5 на 3-4 дена и само на гърдите имам много лека,а на рамената съм имал единствено когато зех 15 кила дъмбели и ги държах встрани като каси с бира,без движение..но вече и така не хващам..незнам
Възможно ли е от това да не ми растат като цяло раменете?
Дайта идея за качествено лепило с което мога да залепя пластмаса за гума и гума за ламарина. Пробвах с капчица, но след 1 дъжд и малко слънце капчицата издаде багажа
Защо, когато дадена тема се препоръча не се вижда в колонката “Какво става във форума?”. Не е ли целта на тази опция да привлече вниманието на хората по дадена тема, ако не се вижда се губи смисълът и поне според мен.
16.07.11
15:44
казано от gips на 16.07.11, 14:10:
Дайта идея за качествено лепило с което мога да залепя пластмаса за гума и гума за ламарина. Пробвах с капчица, но след 1 дъжд и малко слънце капчицата издаде багажа
Няма да ти казвам какво си помислих първоначално,когато прочетох “Дайте идея за качествено лепило...” :x
16.07.11
15:53
Ем Ники тва’ че ти дишаш редовно какво да правим ние :D :D :D
16.07.11
16:08
Айде тея в офисите да не се оплакват, че времето е горещо.... от колежките им ще са тези горещи вълни :D :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 16:08.
16.07.11
16:10
Малко под 40 градуса на терасата. Краката ми изгоряха, като отидох да взема термометъра. Каква жега е само, а по новините го дават максимум 38 градуса. Представям си в Сандански как търпят тея жеги.
Мнението беше редактирано от SportFreak на 16.07.11 16:11.
Е сега някой да отиде на тренировка в тая жега :D просто не знам колко вода ще свали :D
16.07.11
16:15
Последните два-три дни по цял ден седа у дома и нищо не права.Само ям и пред тоя компютър.Ама си ми е добре хладничко..Като казах хладничко как ми се дояде сладолед. :D Дано има във фризера.
16.07.11
16:17
Аз мислех да ходя да потренирам, но майка ми с думите “Ти си луд. Слънцето явно не ти влияе добре на мозъка, та тръгна сега да тренираш.” ме накара да се замисля :D
16.07.11
16:22
При мен не е толкова топло(или така ми се струва вътре в къщата) :D Вчера в 5 и 30 си викам то вече не е жега да тренирам,после от мен течеха реки. :D :D
16.07.11
16:32
казано от Едуардо на 16.07.11, 16:13:
Е сега някой да отиде на тренировка в тая жега :D просто не знам колко вода ще свали :D
Е аз днес тренирах от 13:30 до 14:30 в по-топло време кога да отида :D
16.07.11
16:58
казано от kristiancho на 16.07.11, 08:51:
казано от head_hunter на 15.07.11, 23:59:
казано от kristiancho на 15.07.11, 23:47:
и аз смятам, че зодияка са измислен от хора които си нямали работа... само, че ако отворите да прочетете нещо за Козирог на 99,9% е вярно за мен :D незнам защо така ама е факт. :D
Току що шансовете ти да ме наследиш във форума се увеличиха многократно - една зодия сме :D
ЙЕААААА (party) трябва би обаче тържествена церемония като рицарите... защото ни е с теб сме рицари Хед... пазим хората от злите сили на плажните :D
Имам идея за церемонията - ще надрусаме някой летен с jak3d и ще гледаме сеир :D
16.07.11
17:01
и ще му дадем две гирички от 5кг да видим колко повторения ще направи... за релеф :D :D :D
ПП: забравих да кажа, че упражнението е бицепсово сгъване ама мисля, че се подразбира и без да го казвам :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 17:17.
16.07.11
17:37
казано от kristiancho на 16.07.11, 17:01:
и ще му дадем две гирички от 5кг да видим колко повторения ще направи... за релеф :D :D :D
ПП: забравих да кажа, че упражнението е бицепсово сгъване ама мисля, че се подразбира и без да го казвам :D
Имам по-добро предложение - ще го накараме да прави тяга, та да му е гадно. Щангата ще я натрупаме с много кг., да му се тренира та две да не вижда, но да не може да отлепи шангата, а току виж му изскочил някой прешлен при опитите да я вдигне :D
Знам, че трябва да спра да мисля по въпроса, защото колкото повече мисля, толкова по-садистични идеи ми се въртят из главата :D
Все пак за церемонията ще се говори дълго време из фитнес средите, ще всява страх в летните билдъри, а за нас ще се споменава из залите “ей това са онея двамата садисти” ;)
16.07.11
17:49
не не само ‘’Онея двамата’’ :D :D :D Съдизма не е порок а желание ! :D Аз предлагам ‘’нашия’’ човек да е Галин Релефа какво ще кажеш Хед :D
16.07.11
18:41
Е не човека не го слуша главата, а аз имам в предвид някой класик, който прави само бицепс, корем и от време на време гърди ;)
Арнолд..... не знам защо всички му се кефят и как може да го наричат някои най-добрия на всички времена. Та той е кралят на плажните билдери - само гърди и бицепс, то затова основно плажните му се кефят....
16.07.11
19:48
Е прав си Мишо съгласен съм с теб :) но времената са такива а и това е зората на Бодибилдинга нормално е да има легенди от там :) то и сега ако пуснеш Пелето във Висшата лига ще го фърлят зад тъча от шпагати на всяка атака ама НА той е кралят на футбола нали така :D :D
16.07.11
20:14
казано от Миsh0 на 16.07.11, 19:41:
Арнолд..... не знам защо всички му се кефят и как може да го наричат някои най-добрия на всички времена. Та той е кралят на плажните билдери - само гърди и бицепс, то затова основно плажните му се кефят....
И все пак пропорциите, симетрията и като цяло тялото му не може да се сравнява с днешните изкуствени горили, които са меко казано ГРОЗНИ и ПРОТИВНИ. Единственото, с което са по-добри са размерите и обема и именно това ги прави адски нелицеприятни (поне за мен).
Тук,не съм съгласен с теб. На Арнолд за да печели олимпийте тогава, не са му трябвали чак толкоз развити крака, като се замисля наистина са малко хората с кой знае какви крака тогава.. в момента само за Том Платц се сещам, всички други са що-годе на едно ниво, поне на моето мнение. А и лично ако мога да.. “избимрам” тялото на някой културист, определено бих се зачудил между 3,4 - Big Lou, Арнито, Нубрет бог да го прости, както и ме кефи много Декстър Джаксън.. но се отклонявам от темата ;Д Та незнам защо, но Арнолд му е добре сложена ръката в мсисъл бицепс-трицепс, поне според мен, гърдите обаче са му наистина огромни за цялото тяло..
Арнолд..... не знам защо всички му се кефят и как може да го наричат някои най-добрия на всички времена.
Най-вероятно защото все още не са видели теб :D