Събрали се един ден заекът, вълкът и хамстерэт и решили да си измислят имена. Първи бил вълкът.
- Аз ще се казвам Вуйо!
След това заекът казал:
- Аз ще се казвам Зуйо!
И накрая хамстерът рекъл:
- Ааа, тази игра я мразя!!
:D
17.07.11
15:56
Не и в кв.Изток (Сф)
Виж сега. Капки като бейсболни топки! :x
Едит: Добре започна, ама зле свърши. Жалка работа е тоя дъждец.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 17.07.11 16:07.
17.07.11
16:16
И тука “валя”, но след това вместо да стане малко по-хладно, стана 3 пъти по-задушно и едвам се местя. През 5 минути съм на чешмата, за да си плискам главата и се разхождам по боксерки, но не помага.
... и се разхождам по боксерки, но не помага.
Пробвай да махнеш боксерките...
:D :D :D :D :D
17.07.11
16:29
Нищо чудно да са залепнали за Д-то :D Тук в Русе няма дъжд... времето е по такова малко сякаш е по-хладно влажноста е 28%, облаците са светли и приятни, темепературите са малко над 30 градуса, Емоциите са ту положителни ту отрицателни, вятъра е югоизточен със северозападни дунавски бризове с мирис на румънски протеин Pro Nutrition….
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.07.11 16:32.
Нищо чудно да са залепнали за Д-то :D Тук в Русе няма дъжд... времето е по такова малко сякаш е по-хладно влажноста е 28%, облаците са светли и приятни, темепературите са малко над 30 градуса, Емоциите са ту положителни ту отрицателни, вятъра е югоизточен със северозападни дунавски бризове с мирис на румънски протеин Pro Nutrition….
Дооообре, Емо Чолаков. (giggle) Викам,че му е време да излезе в пенсия вече, хайванчето, и ти да го наследиш. :D
17.07.11
16:46
Нали на глупости и хумур ще го докарам 100% ама дали съм толкова представителен да ме дават в най-гледаното време - 20:00 по БТВ ... :D :D :D ако закъснея за предаването заради тренировка ще излизам влизам в ефир направо с тренировъчни потник и фитили на ръцете и леко неадекватен поглед... сега е момента от бб-тийм да ми направят тренировъчен потник с логото на сайта и така за в бъдеще ще имат възможно най-качествената реклама :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.07.11 16:51.
Ехеееее, направо се размечта...:P Не ти липсва въображение. (giggle) Глей ся, Емо Чолаков има излъчване, но е прекалено навлечен.:D Ти ако съобщаваш прогнозата по изрязан потник и лееееко потен след тренировка (ама леко, де), бас хващам, че ще се котираш повече! :P
17.07.11
17:48
е на мен това ми е скрития коз какооо :D :D :D даже може да ме гримират като потен за да се стича точно от където трябва капката която ще премахна с език :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.07.11 17:48.
Стоянчо, спя на климатик от май до октомври - никакви проблеми (от години съм така) :)
Колеги, имам малко въпроси - струва ли си да си купя подложка за лаптопа; има ли модели с подложка за мишка; колко пари струват горе-долу; има ли значение модела и трябва ли да се гледа за нещо, което е важно ... трябва ми нещо за да мога легнал да си го ползвам :)
17.07.11
18:00
xaxaxaax :D:D стига бе :D
е на мен това ми е скрития коз какооо :D :D :D даже може да ме гримират като потен за да се стича точно от където трябва капката която ще премахна с език :D
Чааааааааакай ся, ти прогнозата ли ще съобщаваш или ще участваш в научно-популярен филм, дето ги дават след 24часа?
:D :D :D
17.07.11
18:34
ха който както го разбере бе како.... аз просто махам потта :D :D :D може след края на прогнозата УЖ оператора да забрави да спре предаването и аз да се съблека и гледаш предаването с най-голям рейтинг в ефира е ... Прогнозата за времето :D :D :D :D
17.07.11
18:42
Кристиянчо ти си моя идол! (bow)
ха който както го разбере бе како.... аз просто махам потта :D :D :D може след края на прогнозата УЖ оператора да забрави да спре предаването и аз да се съблека и гледаш предаването с най-голям рейтинг в ефира е ... Прогнозата за времето :D :D :D :D
Ихууууууууууу...(party)
Трябва да има и подходящ фон...
http://www.youtube.com/watch?v=N-DbHnvy2EM
17.07.11
19:22
Ама то така ще се усетят зрителите бе.... трябва да е просто ‘’техническа неизправност’’ :D :D
ПП: доживях и аз да имам фен :D Хед виждаш ли !! :D :D :D
И тука “валя”, но след това вместо да стане малко по-хладно, стана 3 пъти по-задушно и едвам се местя. През 5 минути съм на чешмата, за да си плискам главата и се разхождам по боксерки, но не помага.
Даам... много е гадно, когато навън е адската жега и завали дъжд. Получава се някакъв конденз и едвам се диша, даже ми се иска да не дишам... Но какво да се прави, природа, не можем да променяме времето. :)
Стоянчо, късметлии сте тези от Изток.
Ама то така ще се усетят зрителите бе.... трябва да е просто ‘’техническа неизправност’’ :D :D
Чек, че имам малко за лъскане, после щи обърна внимание...(giggle)
...все за неделя го оставям тва лъскане, начи! :D
17.07.11
20:05
Е цял ден само се оплаквате,не ви ли омръзна вече. :D :D
17.07.11
20:24
Тук цял ден облачно и от към 2 часа насам гръмотевици и вали здраво..
@Franko1 - мерси за отговора ;) Относно подложката - ако това е от ония, дето уж правят работата с лаптопа по-удобен, моето мнение е по-скоро негативно, защото съм пробвал, но явно трябва време за да се свикне, а не ми ли е удобно в самото начало, някак не ми се нрави. Какво се има предвид под подложка за мишка (сещам се, но надали е това)? :)
Кои вериги магазини са 24h? Аз се сещам за 3-4-5. Чудя се за ПикадиУи?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.07.11 21:48.
17.07.11
21:49
Хора, канала между гърдите ми се вижда ясно, но в горната част никакъв го няма. Това означава, че горната част на гърдите ми не е развита или е просто ген ?
17.07.11
21:51
ако сикаш горната част на гърдите да е масивна колкото долната няма как да стане...ако разликата обаче е доста голяма и има изявен дисбаланс и дело и на гена и на слабото внимание което й обръщаш :)
17.07.11
22:13
ако сикаш горната част на гърдите да е масивна колкото долната няма как да стане...ако разликата обаче е доста голяма и има изявен дисбаланс и дело и на гена и на слабото внимание което й обръщаш :)
Професоре.... (dull) Аз цял ден търся културист с дъщеря , пък той синоптик щял да става :D :D :D
17.07.11
22:17
:D :D :D :D :D :D :D нашия разговор беше поставен и в фейсбук статуса ми вчера имаше отзив де... малко някой не го схванаха ама все пак :D :D е ти намерили щерка за мене :( ... ударил си един приятелски преден делтоид с пикова контракция оценявам го ! :D :D :D аз съм момче за всичко : домакин, синоптик, готвач, европейски шампион по културизъм до 75кг, вокал на рок банда какво още беше :D :D :D :D
ПП: утре имам почивен ден и ще преразгледам тернировъчната ми стратегия за зимата в прочем целта ми за 75кг другата пролет си остава просто трябва да видя как ще стане ... сега мисля тренирането по-нататък мислим и храненето :P
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.07.11 22:20.
Стоянчо, в момента се сещам за 345, Европа и Фантастико.
Майка ми каза, че и Метро вече е 24/7 o.O
Пикадилито май също е 24/7
18.07.11
00:16
Хехехе, напредваш, напредваш ;)
18.07.11
01:10
Кристианчо,разбирам те братле, и аз имам много фенове (себе си) и постоянно е с мен :D .. На тва се казва верен фен !
18.07.11
01:24
Днес се набрах за първи път. 110 кила полетяха във въздуха, yeah buddy!
Браво! :)
Лека от мен. :P :)
18.07.11
10:19
Кристианчо,разбирам те братле, и аз имам много фенове (себе си) и постоянно е с мен :D .. На тва се казва верен фен !
аз ти казвам, че имам само един ти ми викаш, че имаш много не се разбрахме :D :D :D
аз ти казвам, че имам само един ти ми викаш, че имаш много не се разбрахме :D :D :D
Теб те уредихме с фен, ами аз??? :( ;(
18.07.11
11:10
Просто аз съм масивен като за 20 човека и за това се броя за повече хора :D
18.07.11
11:30
Ами како ти тука го удряш на оналйн кафе.. нито тренираш нито нищо... клекни със 100кила един път и гледай феновете как сами ще идват при теб :D
Ееее, то ако аз разчитам на това...гледам да компенсирам с други достойнства! :P
Пък за клякането - ще клекна, ма дал ша мога да се изправя??? :D :D :D
18.07.11
11:37
там е уловката да :D и аз мога да направя бенч преса с 300кг на 50% и то.... от горе до долу.... ама от долу на горе работя по въпроса :D :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.07.11 12:13.
18.07.11
11:48
Загрявката е най-важна,винаги слагам от начало 450-500 кг на лега да направя 20 повторения да загрея добре и после почвам с работните серии ;)
18.07.11
12:06
Друго си е да закусваш месо с картоф.Сега като имам възможност да заменя овесените ядки ще го права винаги. :D Закуска силно казано в 11 часа.(станах късно) :D