Време е за смяна на програма :)

17.07.11
23:47

Добър вечер, що не спите е :D голяма жега ей... Та да карам по същество направих 3 месеца с програмата ми и мисля, че е време да я сменя и търся критики, съвети, мнения.. ще са от полза :P

Предишната ми програма беше следната(Аз съм си я измислил) :
Пон. - Бицепс,Трицепс,Предмишница
Вт. - Почивен
Ср. - Гърди, Крака, Корем
Чт. - Почивен
Пт. - Гръб, рамо, трапец
Съб - Почивен
Нед. - Почивен

Новата (пак лично производство :D)
Пон. - Гърди, Трицепс, Трапец, Корем
Вт. - Почивка
Ср. - Прасец, бедро, Рамо, Корем
Чт. - Почивка
Пт. - Гръб, бицепс, Предмишница, Корем
Съб - Почивка
Нед. - Почивка

Това е от мен. Корем правя по 30-40 коремни :D колкото да ми е стегнат корема (не, че не е :P). Упражнения ги сменям на 2-3 седмици. Т’ва е от мен ! Лека вечер.

ПОЗДРАВИ БОРК0

18.07.11
00:01

Ако си мераклия пробвай така : Гърди,Рамо ;Гръб Корем ;Крака Ръце :) На мен лично много добре ми дойде така ;)

18.07.11
00:01

Що не пробваш нещо full body workout, 5х5, клек в 20 повторения ? Тия сплитове...

18.07.11
01:12

казано от Филип Буцев на 18.07.11, 00:01:

Ако си мераклия пробвай така : Гърди,Рамо ;Гръб Корем ;Крака Ръце :) На мен лично много добре ми дойде така ;)

Мисля, че тренировката в Петък ще стане много обемна като вкарам и предмишница... Не знам не ми допада много, нищо лично :)! Мисля да пробвам по-тази по горе с възможност да сменя трицепса с гърба, а бицепса с гърдите :).

18.07.11
08:13

Ако ти действа продължаваййй !

Мнението беше редактирано от dimitar dimitrov на 18.07.11 08:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1