Manion

19.07.11
09:46

Seven rounds for time of:
Run 400 meters
135 pound Back squat, 29 reps

19.07.11
09:50

има ли роботи...
12 тона щанга и 2800м. бягане...как Ви се струва...!!!

19.07.11
10:18

браво!

Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 19.07.11 11:57.

Тук по-скоро проблема е в накъсване на ритъма. Тези клекове между бягането изобщо няма да ти дойдат добре ;)

19.07.11
10:47

казано от Десо на 19.07.11, 10:41:

Тук по-скоро проблема е в накъсване на ритъма. Тези клекове между бягането изобщо няма да ти дойдат добре ;)

мерси за инфото

Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 19.07.11 11:57.

Гони се времеви резултат. Ти решаваш, дали да почиваш и колко бързо да тичаш. :)

Аз бедра за този комплекс може да нямам в този си живот.

19.07.11
11:06

Деан-е бе...пак запалваш(в случая ти) искрицата и ще почне пожара...
Няма прост лифтер, прост стронгмен, лостаджия или кросфитър...всеки си прави неговите неща...
Този раздел е за кросфит и си пишем хора, които сме се заели с това дело...коментари на хора с опит, като теб са добре дошли...

И да...нищо общо няма това, което си написал...замъкни една 60кг. щанга на пистата и направи 3 кръга от това, като се раздаваш на макс...тези комплекси се правят на 101%, а не да си правиш кардио-то с тях...

Но, ако мислиш че си корав и издръжлив го пробвай де...нищо не губиш...

Не знам какви хора си виждал на Славия...но има кросфитъри с по 300 тяга и 240 клек на гърди...

И разбира се, няма да се размине без някой по-заядлив коментар от Славко...много се кефят лифтърите на лег пресата...товарят кила, барманки, лостове, чукове, пили, триони...аз бутнах 300 на лег-пресата...бААААА...верно ли...тва требе да е много трудно особено с обхват на движението от не повече от 35-40 градуса на сгъване...че аз така ще направя с 400…май много клипове на чичо Рони пуснаха из ю-тубе-то...

19.07.11
11:53

Не знам какви хора си виждал на Славия...но има кросфитъри с по 300 тяга и 240 клек на гърди...

Мдам,това е впечатляващо!

А аз просто попитах,понеже темата ми се стори интрересна,ама много сте обидчиви това кросфитерите ей :) Искри и тнт,кой говори тук за искри,нали споменах че съжалявам че ако казаното от мен би се зачел за някакъв вид спам или “искри” или “запалване” ?

Далеч съм от мисълта да паля каквото и да е било,още повече на 37 да гоня върхови постижение и някакви силово екстремални резултати за време  и тнт,както разбрах че е при вас
Митето поясни,не знаех че и време се годи,благодаря за което,ти времена и тнт бе беше споменал,така без времена,някак си...каза мнението си,съжалявам за което,може да ме делнете ако желаете,да няма ” искри”

Аз съм си типичен билдер,който най го интересува да изглежда добре,и прави плажни чупки,и подобни чат пат във залата
И да няма контузии за да може да си тренира и на 45,че защо не и на 55…..Ако даде Бог

Успокой се,няма да коментирам повече по темите ти в Кросфит раздела,успех и по добри постижения !

П.С за да няма “искри”,си редактирах провокативните за теб постове

Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 19.07.11 11:58.

19.07.11
12:06

Ееее...сега ме караш да се чувствам гузен...
Пак казвам...попадал съм на много твои постове и затова и написах, че ценя мненията ти и ще се радвам, да обсъждаме и сравняваме нещата...
Аз не съм някакъв промит мозък, дето само търси конфликти...
И аз искам да тренирам на 45…

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1