Препоръка за гърдите

Здравейте ,
изостават ми гърдите , давам примерна тренировка и ако може да дадете вашето мнение . Целта ми е да кача маса ..
Хоризонтален лег - 1по 4 повт. и 2 по 6 след което правя с дъмбели 3 серии по 6 повторения - като сериите са почти до отказа.От там минавам на горна част 4 по 6 повт., след нея правя обратен наклон 4 по 6 повт. и флайс за накрая .
Благодаря !

- какъв стаж имаш, години, ръст, тегло ?
- как тренираш сега ? ( цялата ти програма )
- абе ти храниш ли се както трябва ? 
- и без да отговаряш на поставените по-горе въпроси ти казвам, че не е за теб тая програма много серии много нещо :)

Ае прави си 3-4 серии х8-10 повторения на всяко упражнение и не се занимавай с 3-ки,4-ки.
Полулег с дъмбели/полулег с щанга 3х8-10
лег с дъмбели/лег с щанга 3х8
флайс 3х10-12
кофички 3х8

:)

и защо да не се занимава с 3ки и 4ки... та ако иска маса ще трябва да има сила... та ако иска да има сила ще се налага да први и 1ци и 2ки ;)

Маса с 2 повторения нема да направи “експерте” :) Тва са трибойски изпълнения да ми вдигаш секи път 1-ца и да си мислиш,че си здрав(е може и да си здрав,ама само тва).

Ако съм в грешка,че с 2 повторения маса не може нека видим и други мнения,а относно темата тва е от мен.Не смятам да спамя излишно ; )
A и то дали ще качиш маса зависи повече от храненето,както каза Кристианчо ^^ :)

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 19.07.11 23:15.

Дай стаж, години, мерки и хранене...

Иначе можеш да пробваш следното:
Хорезонтален лег 3х16
Флайс от полулег 3х16
Долни гърди 3х16
Кофи 3х16
Концентрично изпълнение (темпо 1-2).

20.07.11
09:18

Моя съвет е да ползваш само дъмбели и да наблягаш на флайсовете.
Примерно:
1.Хоризонтален лег с дъмбел 4х12
2.Горен лег с дъмбел 4х12
3.Горен флайс 4х12
4.Хоризонтален флайс 4х12
5.Пуловър
Аз поне така си тренирах и мн добре го усещах.

казано от Soilwork на 20.07.11, 08:45:

Дай стаж, години, мерки и хранене...

Иначе можеш да пробваш следното:
Хорезонтален лег 3х16
Флайс от полулег 3х16
Долни гърди 3х16
Кофи 3х16
Концентрично изпълнение (темпо 1-2).

16 повторения ?!?!? това разбива всякакви устои на този спорт до момента.... освен да си докара някоя контузия или разтегнато сухожилие с 16 повторения друго няма да стане от тази работа :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.07.11 10:22.

Забравих да уточня - 30% от максималната сила. Тоест ако нормално прави 8х80кг - 16х40кг с концентрично изпълнение.

каква е целта на тази програма която си написал :) защото с такъв % от макса незнам какво ще постигнеш :)

Благодаря на всички които дадоха коментари.
Направи ми впечатление някой коментари като например ...- какъв стаж имаш, години, ръст, тегло ?
- как тренираш сега ? ( цялата ти програма )
- абе ти храниш ли се както трябва ?
- и без да отговаряш на поставените по-горе въпроси ти казвам, че не е за теб тая програма много серии много нещо

Имам стаж 5 години . ДА ХРАНЯ СЕ КАКТО ТРЯБВА ! и много ми е интересно как прецени че тази програма не е за мен , тъй като не си ме виждал ? .. но както и да е.
Искам да кажа ,че за 1 , 2-ки  и дума не е ставало . Знам ,че за качване на маса се правят от 4 до 6 повторения ,а по този начин и за силата ще е по добре от многоте повторения. До сега съм тренирал с по 8-10 повторения и искам малко да сменя и да кача маса и сила.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1