мнение за нетрадиционна програма

20.07.11
12:09

до сега свалих 12кг за 75 дена с традиционно нвд 6 дена по 50 въгхелидрата и в неделя 250-300 + 5 дена кардио по 45 мин
обаче 2-ра седмица не мога да мръдна от 88 и ми предложиха 3 дена на 0 въгхелихидрата, много салати, месо, аминокиселни и на 4-тият ден се размазвам от въглехидрати, като всеки ден правя по 6-7 кръгови ротации + 1 час кардио

целта е да стана 80кг, тъпото е че традиционното нвд ме изтощава вече, 6 дена по 50 въгхл от трици, ако изкарам ще ме погребат някъде, вече тялото ми не го понася и се чувствам толкова отпаднал и изтощетен, че ще зарежа всичко,  чувствам се като дрогиран (dull)

Темата беше редактирана от CoolAsIce на 20.07.11 12:15.

20.07.11
13:15

това е така, защото след 2-рия месец (тоест още преди 15 дена) НВД-то е спряло да действа! Според мен трябва да смениш начина на хранене :) Пробвай с въглехидратна ротация (подобно на нвд) 2 дена НВД един ден умерено и 1 въглехидратен ден!

20.07.11
13:32

аааа, ето къде е бил ключът от бараката! :) това, което го предлагаш звучи много добре, щото 3 дена на 0 въгл по-скоро не мога да спазя от гледна точка на здравето, ще го пробвам. а кардиото в повечко ли ми дойде футбол + пътека, щот цъкаме през ден с френдовете и има дни в което се набират  2,5ч-3часа кардио

Мнението беше редактирано от CoolAsIce на 20.07.11 13:33.

20.07.11
14:33

Моето лично мнение, е че имаш грешен подход. Мога само да предположа, тъй като не си дал подробно с какво се храниш, че енергийният ти дефицит е твърде голям. За продължително и сигурно отслабване и добро самочувствие НВД-то ти трябва да създава не много голям енергиен дефицит, който да е за сметка на хранене и спорт (в идеалния случай). Мазнините трябва да имат дял над 60% в хранителния режим, останалото е протеин и въглехидратите са под 40-50 грама.

20.07.11
16:45

когато пазих нвд ядох по час, в 12ч 50 въгл от боб, в 15 месо+ зелева салата и вечерта пак месо (само пилешко или пуешко) и ако много огладнея извара и така 75 дена имаше ефект де. ама сега като замених боб с овесени трици не се получава

20.07.11
17:45

казано от CoolAsIce на 20.07.11, 16:45:

когато пазих нвд ядох по час, в 12ч 50 въгл от боб, в 15 месо+ зелева салата и вечерта пак месо (само пилешко или пуешко) и ако много огладнея извара и така 75 дена имаше ефект де. ама сега като замених боб с овесени трици не се получава

До колкото разбирам от този пост ти се храниш само 3 пъти дневно е как искаш да сваляш ? и то като замениш боб с трици и ги ядеш самотни без протеин :О още по-зле като цяло си свалил доста мускул ми се струва в тези 12 кг.

21.07.11
11:42

триците ги хапвам към 10 и до вечерта съм само на месо и салати, но повече от 500-600гр мръвка не мога да изям :)  добавям и риба, но много рядко, много марули ям с пуешко вакумирано месо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1