Проблемация с Гърдитеееее

31.05.05
21:24

Помогнете ми...кажете ми какво да правя с Гърдите си.... Гърдите ми са се развили почти изцяло в Горната и Средната част и наголо тялото ми не изглежда се едно са Горе високо... та мисалта ми е да ми помогнете да ми кажете какво да правя за да ми се изравнят и да станат нормални....

31.05.05
21:49

можеш да правиш обратен лег за долната част

LA

31.05.05
21:51

Ами не разбрах много добре ама май искаш да кажаш че долната ти част е слабо развита!Ами прави кофички!Или лежанка с обратен наклон!Имаше една подобна тема наскоро - поразрови се!

P.S> изпревариха ме докато пишех : )

02.06.05
13:07

Еми то аз правя кофички обаче проблема е в това че не ги правя правилно защото ги чувствам изцяло на Трицепса... А обратен лег нямам възмойност да правя

02.06.05
14:17

[quote author=“martinello”]Еми то аз правя кофички обаче проблема е в това че не ги правя правилно защото ги чувствам изцяло на Трицепса... А обратен лег нямам възмойност да правя

Зарежи чувствата, ами джаскай кофички с пирамидална прогресия при покачването на повторенията в сериите. Не претренирай с тях разбира се!

Шващаш се на лоста, като се стремиш лактите да са ти по-раздялечение от трупа/не да ги периш нечовешки настрани, а просто ги дръж далеч от тялото/ и краката да са ти извити в колената назад.

Успех

п.п. От 2 тренировки няма да стане, да не се объркаш нещо. :)

LA

02.06.05
19:53

За обратен лег съм гледал хората как правят - значи взимаш си лоста от нормална хоризонтална лежанка и слагаш краката на нея ( все едно ше правиш от ония лигавите коремни преси) и регулираш наклона с краката.Не знам дали разбираш какво искам да ти кажа.Обаче това си рисковано да го правиш,та гледай да има кой да пази!

02.06.05
22:00

то си има лежанки на които им се пуска надолу пейката и става с обратен наклон

LA

02.06.05
22:15

[quote author=“martinello”]А обратен лег нямам възмойност да правя

Значи при човека няма

BR

04.06.05
15:38

трябва да си много :D т.е. щастлив.има толкова много хора ,при които върви само долната част и да се спукат не могат да докарат горната.

05.06.05
13:37

[quote author=“martinello”]Еми то аз правя кофички обаче проблема е в това че не ги правя правилно защото ги чувствам изцяло на Трицепса... А обратен лег нямам възмойност да правя

Прави кофичките на по-широка успоредка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1