31.05.05
21:24
Помогнете ми...кажете ми какво да правя с Гърдите си.... Гърдите ми са се развили почти изцяло в Горната и Средната част и наголо тялото ми не изглежда се едно са Горе високо... та мисалта ми е да ми помогнете да ми кажете какво да правя за да ми се изравнят и да станат нормални....
31.05.05
21:51
Ами не разбрах много добре ама май искаш да кажаш че долната ти част е слабо развита!Ами прави кофички!Или лежанка с обратен наклон!Имаше една подобна тема наскоро - поразрови се!
P.S> изпревариха ме докато пишех : )
02.06.05
13:07
Еми то аз правя кофички обаче проблема е в това че не ги правя правилно защото ги чувствам изцяло на Трицепса... А обратен лег нямам възмойност да правя
[quote author=“martinello”]Еми то аз правя кофички обаче проблема е в това че не ги правя правилно защото ги чувствам изцяло на Трицепса... А обратен лег нямам възмойност да правя
Зарежи чувствата, ами джаскай кофички с пирамидална прогресия при покачването на повторенията в сериите. Не претренирай с тях разбира се!
Шващаш се на лоста, като се стремиш лактите да са ти по-раздялечение от трупа/не да ги периш нечовешки настрани, а просто ги дръж далеч от тялото/ и краката да са ти извити в колената назад.
Успех
п.п. От 2 тренировки няма да стане, да не се объркаш нещо. :)
02.06.05
19:53
За обратен лег съм гледал хората как правят - значи взимаш си лоста от нормална хоризонтална лежанка и слагаш краката на нея ( все едно ше правиш от ония лигавите коремни преси) и регулираш наклона с краката.Не знам дали разбираш какво искам да ти кажа.Обаче това си рисковано да го правиш,та гледай да има кой да пази!
то си има лежанки на които им се пуска надолу пейката и става с обратен наклон
02.06.05
22:15
Значи при човека няма
04.06.05
15:38
трябва да си много :D т.е. щастлив.има толкова много хора ,при които върви само долната част и да се спукат не могат да докарат горната.