14.06.11
19:24
Здравейте, колеги ! Имам запитване към вас.Моята приятелка е решила да вземе този продукт в сайта на сила го водят като фетбърнър на 2011 година.Та въпроса ми е наистина ли е толкова добър и могат ли да се появят странични ефекти и ако има какви са те ?
Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.07.13 22:44.
14.06.11
19:44
Приятелката ти има ли изграден добър хранителен режим?
Приятелката ти има ли 18 ?
Колко % подкожни мазнини има и колко иска да изчисти ?
За не права нова тема.Имам хранителен режим-ротация на въглехидрати имам 18, процента е около 20%. Има ли ефект какъв е и има ли странични ефекти и какви може да са реалните ми очаквания от продукта?
казано от VoZ на 11.07.11, 01:48:
За не права нова тема.Имам хранителен режим-ротация на въглехидрати имам 18, процента е около 20%. Има ли ефект какъв е и има ли странични ефекти и какви може да са реалните ми очаквания от продукта?
В застой ли си или искаш да ускориш процеса? Аз съм в застой от няколко месеца и за туй скоро ще го почна- ще пиша подборно в дневника, ако ти е интересно може да четеш. Според това което съм чел и ме съветват хората продукта е много добър, но зависи и какви очаквания имаш.
Каквито и да са отговорите - твърде силен стимулант за такава възраст и случаят представен от теб. Да се хвърлиш на един от най-стабилните енергитици от веднъж без предишен опит и изградена толерантност е чисто самоубийство. Да, определено може да има проява на странични ефекти и то неприятни такива. Пила ли е преди това някакви бърнери, енергитици ? Ако да, какъв опит има ?
Ако отговорът е не, то бих препоръчал нещо по-слабо като за начало - или по-слаб бърнер или кофеин + карнитин.
Ех като дойде лятото и се почна.... :D
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 11.07.11 02:24.
Не е силен, просто е ефективен.
При 1 капсула дори.
Ест. ако персоната се разлюлява от едно силно кафе, то е повече от ясно, че ще има тремори, изнервеност, възбуденост и т.н.
12.07.11
21:27
поръчах го преди малко и се надявам да го получа скоро. много изчетох и се дано да действа наистина така, както пишат навсякъде. на 24 съм, 165 см., 73 кг. (срам!), имам доста сланинка, 3 пъти седмично кардио, 1 горна група, 1 долна. минала съм на летен режим - салатки, извара, яйца, тук-там някоя пържолка. вода, вода, вода в жегата! но сега пия противозачатъчни заради поликистозни яйчници от около месец и определено качвам от тях (бях стигнала до 70 кг. преди първото хапче). щом го получа и имам някакво мнение - ще пиша!
20.07.11
17:20
ами - вече 1 седмица го пия и резултат - никакъв! силно разочарована съм. единствения ефект, който забелязвам е гадене! непрекъснато гадене! ще продължа да го пия с надежда да проработи ... макар че вече съм скептично настроена.
20.07.11
17:25
Това е изключително силен продукт който действа!За да не действа при теб има някъде проблем в хранителния режим и спорта а гаденето е от това че той подтиска глада.Тоест това му действие е за хора който ядът много ,А както казах някъде имаш проблем в режима щом не действа.Има и още нещо много важно ако си си мислила че ще вземеш един от най силните бърнери и ще отслабнеш само от него като с магия без труд много си се излъгала Добавките са само 5% от цялото уравнение,Така че при теб уравнението явно е грешно някъде и не е в добавките
Това са добавки които подпомагат процеса на изчистване, което значи че вече имаш изграден хранителен режим, изграден тенировъчен режим и редукцията на теглото е била факт още преди взимането на каквато и да е било добавка и взимаш бърнара за да си помогнеш да преодолееш вече достигнато плато. Проблемът е там, че разчитате само на добавката да ви избави от теглото без да бъдат положени каквито и да е усилия в тази посока, ако всичко ти беше наред дори и без него щеше да сваляш, но явно не е.
ПП :D Изпревариха ме, но както виждаш и двамата сме казали общо взето едно и също.
Мнението беше редактирано от Valdis на 20.07.11 17:31.
20.07.11
18:03
“поръчах го преди малко и се надявам да го получа скоро. много изчетох и се дано да действа наистина така, както пишат навсякъде. на 24 съм, 165 см., 73 кг. (срам!), имам доста сланинка, 3 пъти седмично кардио, 1 горна група, 1 долна. минала съм на летен режим - салатки, извара, яйца, тук-там някоя пържолка. вода, вода, вода в жегата! но сега пия противозачатъчни заради поликистозни яйчници от около месец и определено качвам от тях (бях стигнала до 70 кг. преди първото хапче). щом го получа и имам някакво мнение - ще пиша!”
далече съм от мисълта, че ще си лежа и ще си ям и ще се топя!
дайте тогава съвет - какво още?
Някъде лъжеш и нас и себе си (не твърдя, че е умишлено) Ако си в калориен дефицит + кардио + добър бърнар, това задължително води до положителни резултати. Аз съм сигурен, че проблемът е в храненето.
20.07.11
18:24
ок, ето какво съм хапнала днес:
10:00 (днес се събудих късно) - 2 капсули
10:30 - 1 кисело мляко
12:00 - салата от 2 домата, 2 чушки, магданоз и 50 гр. сирене
вода, вода, вода
14:00 - още 1 капсула
15:30 - тренировка - горна група мускули + 30 мин. кардио
18:00 - 3 яйца с 3 чушки - запечени, 1 домат, 30 гр. сирене
килограми днес - 72,4 кг.
вчера - 71,5 кг.
вчера - сутринта - само кафе с мляко, преди това - 2 капсули
- обяд и вечеря - салата от домати, чушки и сирене
- вода!
- към 16 h - още 1 капсула
- 17:30 - 40 мин кардио + корем
къде е проблемът?
Проблема може да се нарича и глад. Добре прочети това. Вкарай повече мазнини в храненето си, противно на всеобщото мнение това ще ти помогне да чистиш при положение, че смяташ правилно калоринния прием и разход.
Мнението беше редактирано от Valdis на 20.07.11 18:35.
20.07.11
18:38
1ва грешка ядеш сирене докато приемаш Йохимбин сиренето го неутрализира а по този начин и термогенните свойства на бърнера после протеина е твърде малко и не ядеш след 18.00 чисто самоубийство :Х .Тялото ти с толкова малко храна е в режим на оцеляване и пази всяка възможна калорийка трябва да започнеш да ядеш МЕСО му е майката ;) и яж след 18.00 поне още 2 пъти яж извара 1 час преди тренировка.Таа както казах по нагоре докато взимаш стимулант Х сиренето не тряя ти присъства в менюто :) и трябва значително повече протеини да приемаш значително.
казано от Филип Буцев на 20.07.11, 18:38:
1ва грешка ядеш сирене докато приемаш Йохимбин сиренето го неутрализира а по този начин и термогенните свойства на бърнера после протеина е твърде малко и не ядеш след 18.00 чисто самоубийство :Х .Тялото ти с толкова малко храна е в режим на оцеляване и пази всяка възможна калорийка трябва да започнеш да ядеш МЕСО му е майката ;) и яж след 18.00 поне още 2 пъти яж извара 1 час преди тренировка.Таа както казах по нагоре докато взимаш стимулант Х сиренето не тряя ти присъства в менюто :) и трябва значително повече протеини да приемаш значително.
Какво е общото между сиренето и йохимбина?
20.07.11
18:43
Сорбин който се съдържа в сиренето ,дробчетата и червеното вино неутрализира ефекта на Йохембето :)
казано от Филип Буцев на 20.07.11, 18:43:
Сорбин който се съдържа в сиренето ,дробчетата и червеното вино неутрализира ефекта на Йохембето :)
А ти всъщност, къде го видя това Йохимбе? В състава на Стимуланта ли?
20.07.11
18:54
казано от Valdis на 20.07.11, 18:51:
А ти всъщност, къде го видя това Йохимбе? В състава на Стимуланта ли?
Дам той си съдържа :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.07.11 18:59.
казано от Филип Буцев на 20.07.11, 18:54:
Питам, защото кутията е пред мен, и или аз съм кьорав, или са пропуснали да го напишат в съдържанието :D :D :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.07.11 18:59.
Аз пък го пия от няма и седмица, не правя кардио и не съм си променял начина на хранене или трениране и мога да кажа, че съм свалил поне 1см от талията и то при една капсула само... с повече кардио ще има по-добри резултати...
Към дамата- те колегите го казаха, ама храната е прекалено малко, като количество.
ЕДИТ- Имам теория- продукта с 1-метик няма йохимбин- на мойта опаковка също не пише да се съдържа но в нета като гледам съдържанието от фитнес1 да речем пише че има : )
Мнението беше редактирано от Бойко на 20.07.11 19:00.
20.07.11
19:02
казано от Valdis на 20.07.11, 18:56:
казано от Филип Буцев на 20.07.11, 18:54:
Питам, защото кутията е пред мен, и или аз съм кьорав, или са пропуснали да го напишат в съдържанието :D :D :D
:| Пфф аз го гледам в силабг че съдържа и у нас на опаковката на тестера пак пише че съдържа :D
Възможно е и да има разминаване между европейската и американската версия на продукта. Моя го взех от UK.
20.07.11
19:03
казано от Филип Буцев на 20.07.11, 18:43:
Проблемната субстанция е тирамин (какво е сорбин?) и да, той се съдържа в изброените от теб храни.
Храненето на Дамата е проблемно, определено. При този глад организмът стиска здраво всяка молекулка резерва и минава в икономичен режим. Лошото е, че за да се излезе от този икономичен режим трябва много повече време, от колкото е разумната продължителност на периода, в който се приема споменатият фетбърнър.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.07.11 19:05.
20.07.11
19:05
казано от Кольо Пияндето на 20.07.11, 19:03:
Проблемната субстанция е тирамин (какво е сорбин?) и да, той се съдържа в изброените от теб храни.
Да може и да съм се объркал за субстанцията :| някъде бях чел и това ми е останало в главата :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.07.11 19:06.
20.07.11
19:09
Благодаря ви.
Само да отбележа, че аз и това едва хапвам заради гаденето и нямам никакъв апетит към месо... но ще се помъча...
казано от vanq petrova на 20.07.11, 19:09:
Благодаря ви.
Само да отбележа, че аз и това едва хапвам заради гаденето и нямам никакъв апетит към месо... но ще се помъча...
Това говори за “Свръхдоза” щом ти е гадно взимай 1 вместо 2 капсули. В случая не означава, че колкото повече е = на по-добър ефект.
Йохимбинът е забранен за продажба в някои страни. Не знам как е в UK, но ако е така, те са достатъчно голям пазар, за който може да е разработена версия и без йохимбин. Все пак той не е основната активна съставка в продукта.
казано от antov12 на 20.07.11, 19:17:
Йохимбинът е забранен за продажба в някои страни. Не знам как е в UK, но ако е така, те са достатъчно голям пазар, за който може да е разработена версия и без йохимбин. Все пак той не е основната активна съставка в продукта.
Не малко продукти имат различни версии за различните пазари именно поради тази причина. Колкото до UK, вероятно са възможно най-либералния пазар, там свободно се продават множество прохормонални продукти до продукти, които са си чисти стероиди, но бърза справка показва, че Йохимбето е забранен продукт там. След още една справка се оказва, че Йохимбето вече има обща забрана според общите закони но EU, така че ще е интересно тези, които иползват Стимуланта да споделят има ли го изписано във съдържанието.
казано от Скота на 20.07.11, 18:58:
ЕДИТ- Имам теория- продукта с 1-метик няма йохимбин- на мойта опаковка също не пише да се съдържа но в нета като гледам съдържанието от фитнес1 да речем пише че има : )
Това видяхте ли го? Някой с опаковка без метика да каже...
казано от Скота на 21.07.11, 10:03:
:D Видяхме го, ама не важиш :D Ето линковете, които ми е изпратил Филип (Най вероятно го е приел лично) silabg.com/bg/3073-AX-STIMULANT-X-1MetiQ-84-Caps-.html silabg.com/uf//stickers/3073_stimulantxetiket_silabg.gif
ООоооппсс, сега като се загледах, етикета май е от версията без 1-metiq. Който има желание оже да търси инфо, Скота може да се окаже прав.
21.07.11
17:53
казано от Valdis на 21.07.11, 10:13:
казано от Скота на 21.07.11, 10:03:
:D Видяхме го, ама не важиш :D Ето линковете, които ми е изпратил Филип (Най вероятно го е приел лично) silabg.com/bg/3073-AX-STIMULANT-X-1MetiQ-84-Caps-.html silabg.com/uf//stickers/3073_stimulantxetiket_silabg.gif
:D не не съм го приел лично просто ги пратих да не спамя още в темата :D то и на мен ми е странно :) уж го продават из нашенските сайтове че има пък всъщност няма :)
Просто са копирали стария етикет. Между другото аз когато го взимам в комбинация с йохимбе, нещо не е добре работата не се чувствам особено добре. зимам ли ги поотделно никакъв проблем. В интерес на истината 2 капсули от стимуланта + 200мг кофеин, не ги чувствам по никакъв начин, освен повишено изпотяване по време на тренировка. Най-лошото, е че от както съм на Стимулант Х, умирам от глад, не само че не чувствам какъвто и да е било контол над апетита, ами като ли че огладнявам още повече от него. Имам още една опаковка, която най-вероятно ще бъде продадена.
21.07.11
19:14
Аз съм пил Стимулант и 8те часа който уж трябва да работи на истина не чувствах никакъв глад а по принцип съм страшна свиня :D освен да си направил някаква поносимост към синефрина или към бърнера като цяло другия вариант е да е менте .
21.07.11
19:27
казано от Valdis на 21.07.11, 19:19:
Абе ей! Де го видя тоз синефрен бре? Най-накрая ще измислиш нов бърнър :D
хаххахах е тва дет подтиска апетита там имам предвид аз до скоро пих Meltdown и за това така си говоря там ги имаше и 2те.Не ми обръщай внимание :D
20.08.13
14:59
казано от Valdis на 21.07.11, 09:51:
казано от antov12 на 20.07.11, 19:17:
Не малко продукти имат различни версии за различните пазари именно поради тази причина. Колкото до UK, вероятно са възможно най-либералния пазар, там свободно се продават множество прохормонални продукти до продукти, които са си чисти стероиди, но бърза справка показва, че Йохимбето е забранен продукт там. След още една справка се оказва, че Йохимбето вече има обща забрана според общите закони но EU, така че ще е интересно тези, които иползват Стимуланта да споделят има ли го изписано във съдържанието.
Има, Има ... Йохимбин-а си е там и през 2013 :D ;)
казано от Димо Върбанов на 20.08.13, 14:59:
Има, Има ... Йохимбин-а си е там и през 2013 :D ;)
Това, което си сложил е старият етикет. В сегашната си версия Стимулант Х има алфа-йохимбин (Rauwolscine HCL)
http://www.nutraholic.com/uf//stickers/1308-stimulant-x-1.jpg
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.08.13 13:21.
08.02.14
00:31
Не знам, но аз от тоя бърнър щях да се отровя все едно ... гадене, никакъв апетит, а на всички ни е известни, че за да сваляме ни трябват чести хранения ... и го запокитих, няма да го повторя може би!
Сега съм се засилил към BPI и Cutler Elite Series ... ще ги изпия всичките им разновидности и може би ще пусна темичка кое как е :)
08.02.14
00:43
казано от Димо Върбанов на 08.02.14, 00:31:
а на всички ни е известни, че за да сваляме ни трябват чести хранения
Я ни разясни, моля.