Oxy или Stimulant X

Прескочи до:

21.07.11
00:49

ориентиръм се към Окси защото съм го ползвал и знам,че има ефект но пък тоя Стим.Х също много го хвалят :) Вие какво ще кажете

21.07.11
08:06

Не съм ползвал нито един от двата, но след зимата (ако ми се наложи) 100% ще си взема окси :)

21.07.11
12:56

Малко въпроса е като Протеин Х, вкус ягода или шоколад.

Моя глас е за Стим-а .

21.07.11
20:37

Stim X

21.07.11
21:59

Моя глас е за АХ!!

22.07.11
10:40

може ли само да се обосновете защо Стим Х избирате :?

22.07.11
11:19

казано от eagleeye на 22.07.11, 10:40:

може ли само да се обосновете защо Стим Х избирате :?

Щото от оксито вече извадиха амфетамина и няма такова силно действие :D

22.07.11
15:40

Наистина ли бе ;о

22.07.11
17:36

Опит  с хранителни добавки нямам (само 1 л-карнитин съм пил) обаче от дозата окси която пих миналата година -2 хапа доста я усетих. Тази година доста приятелчета се оплакват ,че не го усещат, а вече и поевтиня доста ... по форумите също се оплакват ,че не действа като миналогодишното... Това навежда само на една мисъл :)

22.07.11
18:04

Това, което те навежда към някоя мисъл,незначи, че е така. Веднъж като са го ползвали, нормално организма да не реагира по същия начин, все пак някога си го друсал с тоя фет бърнер. Едва ли са махнали нещо юсп лабс, и без т’ва го поръчах, горе долу знам какво да очаквам, ако стане нещо подобно наистниа ще съм ядосан ;Д Ама друг път не се изказвай така човек, взех, че ти повярвах на глупоста, че извадили 1.3 ДМ.

22.07.11
18:28

Амфетамина не 1.3 диметилaмиламин-а :D

Мнението беше редактирано от Абазаба на 22.07.11 18:28.

23.07.11
14:23

Боже... а кога е имало амфетамин, бе мойто момче? Това, че цената му е паднала, незначи, че е ниска, време е скоро цените да паднат на всичко и да се доближат до нормални, в България видим нещо малко по-евтино и край..

23.07.11
14:40

казано от Rikoo на 23.07.11, 14:23:

Боже... а кога е имало амфетамин, бе мойто момче? Това, че цената му е паднала, незначи, че е ниска, време е скоро цените да паднат на всичко и да се доближат до нормални, в България видим нещо малко по-евтино и край..

Моето момче- не на мене! Айде да си имаме уважението, а?
The U.S. Food & Drug Administration (FDA) actually issued another warning to, “consumers not to take the dietary supplement Venom Hyperdrive 3.0” due to it containing prescription drug sibutramine a Schedule IV substance (FDA Safety Alert). Apparently FDA has not caught wind of the amphetamine issue yet. Nutrex Lipo 6 Hers, Lipo 6 Black & Ignite fat burners and dietary supplements contains C10H15N02 under the name methylsynephrine as does VPX Meltdown.
http://forums.musculardevelopment.com/showthread.php/101892-Amphetamines-In-Your-Fat-Burner-Dietary-Supplements

23.07.11
17:52

Само аз ли не виждам окси елит про от тия?

Мила

24.07.11
10:18

За пръв път чувам, че Methylsynephrine е ‘’амфетамин’‘. От вчера изчетох хиляди проучвания и никъде в тях не беше споменато подобно нещо. Още повече, че в посочената статия(по-горе,линка) няма достатъчно информация. И като видя да се цитира ФДА и ми става лошо. Според тях, йохимбина също е забранена субстанция и не трябва да се употребява. Ако ви се чете едно по-добро, според мен проучване, включително и цитирани източници, прочетете Pharmacology of Methylsynephrine
П.П. Цената на амфетамините е поне 5 пъти по-висока от тази на цялото шише, на който и да е бърнер.

Хубаво е тази тема да се поразнищи, ако има желаещи може да се включат, аз лично ще бъда много доволна. Смятам, че този въпрос е доста интересен.

24.07.11
10:55

@Mon coeur est a vous - Става дума за sibutramine и май някой (постнал цитата) не е много на ТИ с английския.

Мила

24.07.11
12:06

казано от emzo на 24.07.11, 10:55:

@Mon coeur est a vous - Става дума за sibutramine и май някой (постнал цитата) не е много на ТИ с английския.

Ясно, просто статията предоставена е свързана с метилсинефрина и някакви обяснения... Не смятам,че и сибутрамина е точно амфетамин, доколкото знам, начина по-който действа е доста по-различен от този на амфетамина. Може и да греша.

Мнението беше редактирано от Мила на 24.07.11 12:08.

24.07.11
12:16

Но така или иначе и аз смятам, че има нещо и в Окси и в Стим-Х.

Защо Джака не контролира апетита ? И той е бъкан с 1.3DM

Мила

24.07.11
12:22

Аз не отричам горния факт, но все пак си мисля, че ще им излиза доста скъпо на производителите да слагат амфетамини. Предполагам, че си имат някакви вълшебни вратички. На тази индустрия не може да се вярва. След последната случка с NOW, вече съм изклюително разочарована и недоверчива.

Мнението беше редактирано от Мила на 24.07.11 12:25.

24.07.11
12:49

Kakво е станало с NOW ?

24.07.11
13:40

казано от emzo на 24.07.11, 12:16:

Но така или иначе и аз смятам, че има нещо и в Окси и в Стим-Х.

Защо Джака не контролира апетита ? И той е бъкан с 1.3DM

При мен след прием на Джак няма никакво желание за ядене на кавото и да било

Мила

24.07.11
15:15

казано от emzo на 24.07.11, 12:49:

Kakво е станало с NOW ?

Ами в една от партидите на CalMag + vit D + Zink, се оказа, че дозата на Вит Д не е 600 UI, както е по етикет, а е между 30 000 и 40 000 UI. Сам се сещаш - предозиране. За съжаление, моето шише беше от тази партида, а го бях пила цял месец. Интересното е, че нямах кървене или други странични ефекти. Но много други потребители са имали.

24.07.11
16:55

Аууу голям гаф, направо си е феноменален.
Пък кви ли боклуци ни слагат с протеините :)

24.07.11
17:51

Възможно ли е от алфа-йохимбина и леаф екстракта да е? + 100 грама кофеин, става за съпрес на апетита, макар, че аз нямах от окси ;Д.

24.07.11
18:00

Рико, бате, с 100грама кофеи ти гарантирам, че няма да имаш апетит, ако евентуално оживееш :D

24.07.11
19:26

Ем малко се оръсих де... 100 мг ;Д Първите няколко секудни не зацепих..даже ахах

29.07.11
09:49

Силно ти препоръчвам Оксито. Oxyellite+Monster(low carb)+coffee(не е задълж.) = МОЩ! :)

29.07.11
10:50

казано от Dampio на 29.07.11, 09:49:

Силно ти препоръчвам Оксито. Oxyellite+Monster(low carb)+coffee(не е задълж.) = МОЩ! :)

= болница ако питаш мене!Аз дето не съм чуствителен към кофеин съм се натравял с 5 кафета и 1 питбул...ти ми говориш за бърнер+кафе. Ясно е подчертано на опаковката- че е стимулант да не се взимат други със него!

29.07.11
17:45

Е добре де....аз като пия по 10-тина кафета на ден + 5-6 РедБула/заедно с кафето/ и си заспивам без проблем веднага след като съм пил кафенце с Редбул значи ли че Оксито няма да ми действа?

п.п. Питам защото мисля да си купувам скоро.

казано от Ivan_GT на 29.07.11, 17:45:

Е добре де....аз като пия по 10-тина кафета на ден + 5-6 РедБула/заедно с кафето/ и си заспивам без проблем веднага след като съм пил кафенце с Редбул значи ли че Оксито няма да ми действа?

п.п. Питам защото мисля да си купувам скоро.

Няма да ти действа кофеина, който се съдържа в Окси-то, но останалите съставки от патентованата им матрица съставки ще си действат. За 1,3-dimethylamylamine не съм много сигурен, но не би трябвало адаптацията ти към кофеина да се пренесе и към него.

30.07.11
13:25

казано от Ramon Dekkers на 29.07.11, 10:50:

= болница ако питаш мене!Аз дето не съм чуствителен към кофеин съм се натравял с 5 кафета и 1 питбул...ти ми говориш за бърнер+кафе. Ясно е подчертано на опаковката- че е стимулант да не се взимат други със него!

Да,да добре затова свалих 15 кг за 26 дни до момента,като имаш предвид че 1вата седмица не бях на окси,бягам по 1 час на ден,а понякога 2 пъти. От друга страна си прав,но човек трябва да тества възможностите си,аз лично с кофеина проблеми нямам. Забравих да спомена,че формулката която споменах по-горе я пия сутрин преди бягане. :)

30.07.11
15:25

казано от Dampio на 30.07.11, 13:25:

казано от Ramon Dekkers на 29.07.11, 10:50:

Да,да добре затова свалих 15 кг за 26 дни до момента,като имаш предвид че 1вата седмица не бях на окси,бягам по 1 час на ден,а понякога 2 пъти. От друга страна си прав,но човек трябва да тества възможностите си,аз лично с кофеина проблеми нямам. Забравих да спомена,че формулката която споменах по-горе я пия сутрин преди бягане. :)

15кг за по-малко от месец то по тебе не е останал мускул бре ахаххххах ти само си вредиш в момента

30.07.11
16:40

@Dampio май ти отговориха преди мене!

В момента приемам 1.3 Dimethylamylamine… това, което мога да кажа на хората приемащи Jack3D и AX StimX and OxyElite Pro… и се чудят защо не изпитват глад... отговора е именно 1.3 Dimethylamylamine. Вземам на Prima Force и от 1 таблетка 25мг. ефект почти нулев. Какво обаче се случва, когато приемам 2… Ефекта е 1 към 1 с анфетамин. Чувство на глад никакво през целия ден все 1 съм натъпкан с храна и просто организма ми няма желание да приема каквато и да е храна. Получава се ефекта сухо гърло тъй като и вода не ми се пие. Няколко души споменаха при по високи дози, че получават смущения в половата функция ( немогат да го вдигнат ) при мен лично ефекта беше по-продължителен секс... може би заради малката доза. Също така Намалява времето за реакция и те прави много концентриран можеш да мислиш за 1000 неща едновременно. Това е което мога да кажа. Хубав продукт за хора имащи проблеми с апетита.

Мнението беше редактирано от Мартин Йорданов на 07.08.11 18:12.

17.08.11
14:40

След няколко дена трябва да ми пристигне Оксито, не съм го пил никога и дано не остана разочарован.
Иначе след като го свърша, мисля да пробвам малката опаковка на Ripped Freak на PharmaFreak. Някакви отзиви за този продукт, трябва ли да направя почивка между двата? Може на лично да пратите отговор, че да не сера допълнително по на колегата темата!

казано от didistyle на 17.08.11, 14:40:

Иначе след като го свърша, мисля да пробвам малката опаковка на Ripped Freak на PharmaFreak. Някакви отзиви за този продукт, трябва ли да направя почивка между двата?

Задължително трябва да направиш почивка между двата продукта. Твърде силни стимуланти са и не е разумно да ги подценяваш. След като не желаеш да цапаш нечия тема, можеш спокойно да пуснеш своя с въпросите си.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.08.11 17:02.

01.11.11
18:57

Рекох да си взема едно Окси, не с цел слабене, а да си огранича ефекта ям по много и от всичко.
Ден втори, обаче го няма търсения ефект.Ще докладвам след няколко дни пак :)

01.11.11
19:50

казано от emzo на 01.11.11, 18:57:

Рекох да си взема едно Окси, не с цел слабене, а да си огранича ефекта ям по много и от всичко.
Ден втори, обаче го няма търсения ефект.Ще докладвам след няколко дни пак :)

Пий по 2 капсули на прием и ще намериш туй дето търсиш. :D

03.11.11
09:10

Първо ще пробвам 1+1 , тогава 2 дневно.
Дотук Стим-а е в пъти по-действащ при 1 капсула.

03.11.11
09:50

казано от emzo на 03.11.11, 09:10:

Първо ще пробвам 1+1 , тогава 2 дневно.
Дотук Стим-а е в пъти по-действащ при 1 капсула.

Явно е до организъм, аз не успях да усетя никакво гладоподтискане при стимуланта дори при 2х2.

03.11.11
12:25

Явно ....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1