Ще мога ли да оформя бедрата си с велоергометър?

АК

21.07.11
15:14

понякога ходя да бягам, но предвид, че съм слаб 180см/70кг - не мисля че продължително и интензивно бягане е за мен, защото най-много да отслабна повече, а искам да си стегна и оформя малко бедрата и да правя все пак някакво кардио, и затова въпроса ми е ако правя колело в фитнес залата, то нали изолира мускулите от кръста нагоре и правя само за крака, тоест не мога да отслабна от кръста нагоре като въртя колелото

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.07.11 15:28.

21.07.11
15:16

Клякай

21.07.11
15:18

Каквото и да правиш, ти не можеш да отслабнеш само там където искаш.

АК

21.07.11
18:49

аз си и клякам, но искма да правя кардио и мисля, че колелото е по-добре от бягане

21.07.11
19:21

За мен по-добро кардио от бягането - няма. Прави си тренировките за крака и отделно си бягай 2-3 пъти седмично по 20-30 минути.

АК

23.07.11
14:50

но на мен идеята ми е съвсем друга, не искам да бягам защотот мисля че бягането натоварва цялото тяло и от това след като съм слаб и нямам мазнини ще почна да горя от мускулите и да отслабвам още повече ( това възможно ли е ), докато от колелото натоварвам само краката, затова няма опасност за горната част на тялото, това вярно ли е ? това ми е питането

Мнението беше редактирано от А К на 23.07.11 14:51.

24.07.11
00:05

Правиш ли кардио, гориш навсякъде!

AD

24.07.11
02:14

Хората са ти го казали накратко, но според мен имаш нужда от пояснение. Касае за така наречената точкова редукция или по-точно за това че тя е невъзможна. Всяка физическа активност води до изгаряне на калории, и мазнините се топят от всякъде. Няма как да изгаряш мазнини само от едно желано от теб място.
Според мен ти се притесняваш защото вероятно имаш широка тазова кост и лесно ти се лепят мазнини по бедрата, а не искаш да губиш никаква маса от горната част на тялото си. При това положение, решението при теб е просто да тренираш за маса, и в края на тренировките си да правиш ниско интензивно кардио. Състави си добра и балансирана диета, намали сладките и тестени изделия и бавно но сигурно ще постигнеш резултати. За съжаление няма как човек да избяга от генетиката си, това обаче не значи че трябва да се отказва. Бодибилдинг упражненията няма да променят генетиката ти, но ще ти помогнат за оформяне на хубаво тяло и ще повишат самочуствието ти.

Мнението беше редактирано от A D на 24.07.11 02:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1