Съвет при изготвяне на тренировъчна програма

Здравейте!Значи тренирам 8 месеца и досега карах на една програма,но сега съм решил да е сменя.Тренирам 4 пъти седмично,гледам да ходя в залата някъде през ден,но не мога да ходя точно определени дни.Ако може да ми помогнете,защото от 2 дена се ровя из всякакви форуми и сайтове и не мога да открия това което търся.Желанието ми е да тренирам бицепс 2 пъти седмично,а всички останали мускулни групи по веднъж,ако може да ми дадете примерна програма ще съм много благодарен!

П.С. Не съм мързелив,разгледах всички възможни сайтове :D

25.07.11
13:15

Здравей колега!
Относно запитването , имах същият период когато неможех да тренирам определени дни за това импровизирах и се получаваше доста добре , като се има предвид , че всичко при всеки е различно.Моят съвет е да тренираш тогава по-изоставащите групи в този период като нека са първи тренировки , колкото до тренирането на бицепса не ти го препоръчвам ( пробвал съм го със изключително много качествени добавки и мн правилно хранене което спазвам и редовни тренировки сън и всичко и ще ти кажа , че просто ползата е или минимална или от пренатоварване и невъзстановяване дори негативна).А ако вариантите до тук не ти харесват , в дните които тренираш , тренирай по няколко мускулни групи , колкото и противопоказно да е , за известно време ще върши работа!Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1