Тренировка заместител

03.06.05
17:56

Здравеите.Имам следния проблем-докато скачах на вьже си контузих глезена и сега не мога да тренирам краката.Не ми се иска да спирам да тренирам,но не энам как да си организирам тренировката без да правя за крака.Днес трябваше да правя за рамо и крака,но поради контузията пропуснах тренировката.Даите идеи за програма,която да не включва тренировка за крака докато ми се възстанови глезена.Програмата ми преди да се контузя беше:
Гърди-Бицепс
Гръб-Трицепс
Крака-Рамо
Моля помогнете :!:

X_

03.06.05
18:26

тренировка за възстановяване на глезена не знам :wink: но можеш да тренираш краката на машини без да товариш глезена.

03.06.05
19:11

x man маи не си ме разбрал-не искам да тренирам краката докато не ми се вьзстанови глеэена

03.06.05
21:34

Е какъв е проблема? Тренираш само рамо докато ти се възстанови глезена и си пушка:) A другите дни си тренираш нормално.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1