Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.07.11
21:43

казано от kristiancho на 28.07.11, 21:04:

абе добри хора това ли са точките по които трябва да се подгитвят хората които искат да влязат в НСА София със специалност ‘’Кинезитерапия’’ ... защото откривам много такива истории но те май са за изпитните сесии и конспекти ала бала

http://www.nsa.bg/bg/page,712

Това са точките само за изпита по биология! Имаш още спортен изпит и езикова култура, но биологията е най-важна защото ти се умножава по 1.5

да за езикова култура знам :) видях и там примерните въпроси.. не е трудно мисля :) спортния изпит се умножава по 0,5 а пък и по кинезитерапия незнам какво ще ме изпитват при положение, че никой от хората които се явяват нямат образование да се справят правилно с нещата... освен ако не легне някой човек пред мен и не му счупя нещо предполагам, че ще го взема :) ааа отностно изпита по биология той може да се замени с оценката от матурата същото важи и за изпита по езикова култура но все пак трябва да съм подгтовен :)

28.07.11
22:25

Изпит по кинезитерапия няма

е този спортен изпит какво ще е тогава :D някой ако има идея да каже :)

28.07.11
22:45

Някой тук, да е готвил пържоли на нещо като тостер - грил. Вече на няколко места в интернет виждам, бая големи са, могат да се сложат по 3-4 средни пържоли, защо да се мъча и да слагам толкоз много мазнина да правя пържолите 1 по 1, като мога да ги направя сухи с подправки ;Д Някой да знае дали продават някъде в техномаркет т’ва онова? И горния ми въпрос.. ако някой може да хелп ;Д

28.07.11
23:29

казано от kristiancho на 28.07.11, 22:27:

Мязаш ми на тия, дето не могат да използват търсачката, само че ти не можеш Гугъл :) Спортния изпит е в рамките на 2 минути, по едно малко съчетание на успоредка и на земя, троен скок от място и спортни игри: футбол, баскетбол, волейбол и хандбал /последователността може и да е разбъркана/

28.07.11
23:36

казано от x_3_mar на 28.07.11, 20:52:

казано от Valdis на 28.07.11, 12:53:

Най накрая реших какъв телефон да си взема, спрял съм се на на Dell Streak 5, в UK го намирам на цена около 480лв, ако някой има идея за по-изгоден вариант в рамките на EU, може да сподели.

Някакви изисквания имаш ли?

Да, да не е брандиран, да е нов, и да е под цената, която съм посочил, да е пълна окомплектовка, ааааа да и да е черен, друго не е от значение. А ти имаш ли предложение?

28.07.11
23:44

Виж тук http://geizhals.at/deutschland/?cat=umtsover&sort=p&bpmax;=&asuch;=&v=e&plz;=&dist;=&filter;=+Liste+aktualisieren+&xf;=#xf_top

Ето и по твоите изисквания http://geizhals.at/deutschland/?cat=umtsover&sort=p&bpmax;=&asuch;=&v=e&plz;=&dist;=&filter;=+Liste+aktualisieren+&xf=2363_ohne+Branding~1473_schwarz#xf_top

Мнението беше редактирано от x_3_mar на 28.07.11 23:56.

28.07.11
23:55

Благодаря, но от бързото преглеждане не можах да видя по-изгодна оферта и междувременно вече си купих Dell-чето. Благодаря и на всички, които щяха да се отзоват на помощ :D Идния понеделник ще пенсонирам смачкания и бъгав Дайманд на HTC - възможно най бъгавия телефон на HTC в комбинация с Windows mobile (swear) .

Мнението беше редактирано от Valdis на 28.07.11 23:56.

28.07.11
23:59

Rikoo - тостер, грил? Това са съвсем различни неща.
Може би имаш предвид скара? Ако е така - няма начин да не се продават и малки скари, но големите са по-удобни, защото събират повечко пържоли. А за мазнината, не те разбрах - дори и на тиган, стига да е от по-модерните, не е нужно да добавяш мазнина.

казано от x_3_mar на 28.07.11, 23:29:

казано от kristiancho на 28.07.11, 22:27:

Мязаш ми на тия, дето не могат да използват търсачката, само че ти не можеш Гугъл :) Спортния изпит е в рамките на 2 минути, по едно малко съчетание на успоредка и на земя, троен скок от място и спортни игри: футбол, баскетбол, волейбол и хандбал /последователността може и да е разбъркана/

на футбол, баскетбол, волейбол и хандбал ще се справя ама на тея съчетания какво е това за бога :D

29.07.11
00:41

Дайте някакъв акъл за възпалено гърло - не мога да преглътна и да проговоря, ебати. Второто се преживявя някак си. Мисля, че имам налепи :(

казано от kristiancho на 29.07.11, 00:02:

на футбол, баскетбол, волейбол и хандбал ще се справя ама на тея съчетания какво е това за бога :D

Хубаво е, че имаш тази увереност... (giggle) Виж тази тема.

29.07.11
08:32

А бре пичове , добре ли е всяка сутрин на гладно (след ставане) да приемам по 1-2 чаени лъжички пчелен мед ? Някъде бях чел , че има много добри показатели - забързвал изгарянето на мазнини/калории - забързва метаболизма и още нещо. :)

HE

29.07.11
09:09

казано от Valdis на 28.07.11, 23:55:

Благодаря, но от бързото преглеждане не можах да видя по-изгодна оферта и междувременно вече си купих Dell-чето. Благодаря и на всички, които щяха да се отзоват на помощ :D Идния понеделник ще пенсонирам смачкания и бъгав Дайманд на HTC - възможно най бъгавия телефон на HTC в комбинация с Windows mobile (swear) .

Да и аз се прекарах с този Даймънд, а какво ли не ъпдейтвах и, какво ли не го правих, но от HTC явно не им пука особено за тоя модел. Тези дни трябва да разменя картите на телефоните и даймънда да го оставя като втори телефон :D

29.07.11
11:09

Егати дългата седмица, ама свърши поне :)

казано от emzo на 29.07.11, 11:09:

Егати дългата седмица, ама свърши поне :)

Определено една от най-дългите напоследък!
При мен имаше от всичко по много - и удоволствия, и спокойствие, и проблеми, и нерви...

SP

29.07.11
11:50

Нали в профила може да избираме към коя група спадаме, примерно “Бодибилдър”, “Силов трибоец” и т.н. Защо не сложите и една табелка “Плажен билдър” ? Ще е яко :D

казано от Кольо Пияндето на 29.07.11, 07:09:

казано от kristiancho на 29.07.11, 00:02:

Хубаво е, че имаш тази увереност... (giggle) Виж тази тема.

Чакай Чакай бе за културизъм само 4 места :/ това не мога да го намеря в сайта за следващатата 2012 година сигурно пак ще е толкова де ама те направо казват ‘’Кристияне намери спешно химия забрави ги тея добавки’’ :D :D кво’ е тва’ чудо а за кинезитерапия ме интересува колко приемат...

29.07.11
12:11

- Една Fanta ечемик ,моля?
- Но... такава няма!
- Такова, де ъъъъ - Бира!

казано от kristiancho на 29.07.11, 11:57:

...а за кинезитерапия ме интересува колко приемат...

На сайта на НСА няма информация за това... и иероятно ако ги попиташ по телефона също няма да знаят...
Хич не се напъвай за специалност, която не е за теб.
(не ме питай от къде знам - медиум съм)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.07.11 12:17.

защо да не е за мен :) Попирнцип съм наясно с мнението ти за мен и знам, че за теб аз за нищо не ставам ама ... :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.07.11 12:29.

SP

29.07.11
12:34

Въобще не се опитвайте да познавате кой какъв е. Тука всеки е 100% по-различен, отколкото е в реалния живот. Повечето, които вече са постигнали нещо, вдигат главата и не може да се говори вече с тях. Оня ден влизам в един дневник, стори ми се интересен пък и видях, че човека отговаря на всякакви въпроси, а аз имах такъв. Е, зададох го и какво. Дааа, точно така, веднага почна да се заяжда с мен. И защо!?  Може би защото не съм регистрирам от 10 години, нямам някакви уникални резултати, а пък и съм на 14. Да, точно, по-малките винаги са “тъпаци”.

и тази статистика показва, че Гоуфаджийте са номер 1 не само в Перник :D :D :D

Абе интересно знаете ли културистите какви пари зимат на година като приходи говоря за Джей, Кай, Фил, Декстър и другите елитни културисти :)

29.07.11
12:50

казано от SportFreak на 29.07.11, 12:34:

Въобще не се опитвайте да познавате кой какъв е. Тука всеки е 100% по-различен, отколкото е в реалния живот. Повечето, които вече са постигнали нещо, вдигат главата и не може да се говори вече с тях. Оня ден влизам в един дневник, стори ми се интересен пък и видях, че човека отговаря на всякакви въпроси, а аз имах такъв. Е, зададох го и какво. Дааа, точно така, веднага почна да се заяжда с мен. И защо!?  Може би защото не съм регистрирам от 10 години, нямам някакви уникални резултати, а пък и съм на 14. Да, точно, по-малките винаги са “тъпаци”.

ХЪьаъхьахъьахъ :D Само за пример , като влезна в една група в facebook за street fitness , питат въпроси : кой за изчистване на мазнини , кой за качване на маса и тъй нататък- бе общо взето доста слабо информирани са ... И точно аз съм от не много хора там дето ги напътствам в правилната посока ;)
Накрая един човек ме поздрави за хубавите коментари/правилните съвети :D Та възрастта няма много значение ;) Може някой на 14-15 да ти даде 100 пъти по-добри съвети и напътствия за правилно хранене/трениране или др. от колкото някой който е на 30г.... В такъв случай е по-важно да имаш знанията , въпреки че годинките също играят някаква роля (колкото си по-голям имаш повече опит зад гърба си).

Мнението беше редактирано от George на 29.07.11 12:51.

29.07.11
12:55

Йее най-сетне ще се съберем да поръзцъкаме волейбол (inlove) .

29.07.11
13:03

Във форума според мен няма такъв, който няма да ти отговори на смислен въпрос без да се заяжда.

Кольо, мисля че има предвид, че почти нищо не знаеш за това къде отиваш, изпити и прочие- все неща, които може да разбереш с няколко телефонни обаждания и малко търсене в нета.

Мнението беше редактирано от Андриан К на 29.07.11 13:03.

това което незнаех е колко места има в прием... явно неможе да се разбере предварително другото което незнаех е спортния изпит... ?! какво толкова трябва да знам още :)

казано от kristiancho на 29.07.11, 12:28:

защо да не е за мен :)

Така си мисля... :) Няма лошотия в мнението ми за теб.

От една страна виждам това, което пише потребителят kristiancho.
От друга страна знам какво и колко трябва да се знае, за да се влезе в тази специалност. Знам и какво има да се учи в нея. Знам и какъв трябва да бъде един човек, за да се реализира в нея.

Та... съпоставям тези две бази данни и направих горния извод.

Ако ти трябва по-специфична информация за тази специалност, ще се опитам да ти помогна (познавам част от преподавателския екип). Но ако ще се питаме “Как е малкото име на Христо Стоичков?” - ще се справяш сам в рамките на правилата на форума. :)

Местата за прием са различни в различните години.
Изпитът съм го описал грубо в темата, която ти посочих (да, стигнах до нея с търсачката).

И още нещо... Да се правиш на нещо измислено във форума е само възможност, а не задължение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.07.11 13:16.

29.07.11
13:52

When I woke up this morning, I got myself a beer
Well, I woke up this morning and I got myself a beer
The future’s uncertain and the end is always near

29.07.11
13:53

Я помагайте сега малко.Вчера ми даде NOD32 някакво запитване за някакъв вирус, дали да го премахна или оставя, но след като избрах да го премахне, компа ми се ресна и след това стана черен екран и пишеше само Safe Mode.В момента имам долу, до иконата на NOD32 допълнителна икона пак на него, само че синя, която се води Smart Security.Не ми дава да правя никакви действия с програмата, дори не мога да я премахна от компа...Компа ми заради нея бави, а може и вируси да има.Ако някой има предложения, да пише, ще съм му много благодарен.

29.07.11
14:19

Да не би да си хванал и ти един мръсен вирус от фейсбука ? :D Дето по чата се препраща ? Един приятел наскоро така стана. Изключва му се антивирусната , и някакво fake приложение на мястото на нод-а се представя за антивирусна. Кара те да избереш премахни или еди к’во си. Та и ако се излъжеш се хващаш в капана :D Поне при 2ма приятеля беше така :)

абе и на мен ми се праща май този вирус... ама аз нямам проблем НАЛИ НЯМАМ АНТИВИРУСНА :D :D :D :D не ми излизат никви надписи и т.н..

29.07.11
14:52

казано от 6th на 28.07.11, 23:59:

Rikoo - тостер, грил? Това са съвсем различни неща.
Може би имаш предвид скара? Ако е така - няма начин да не се продават и малки скари, но големите са по-удобни, защото събират повечко пържоли. А за мазнината, не те разбрах - дори и на тиган, стига да е от по-модерните, не е нужно да добавяш мазнина.

Е т’ва след 4;00 имам предвид.

- ако не се отваря, ето линк .. http://www.youtube.com/user/scondore#p/u/12/cMnXQoFzUIo

Мнението беше редактирано от Riko на 29.07.11 14:52.

SP

29.07.11
14:56

казано от Гoshko96 на 29.07.11, 12:50:

казано от SportFreak на 29.07.11, 12:34:

ХЪьаъхьахъьахъ :D Само за пример , като влезна в една група в facebook за street fitness , питат въпроси : кой за изчистване на мазнини , кой за качване на маса и тъй нататък- бе общо взето доста слабо информирани са ... И точно аз съм от не много хора там дето ги напътствам в правилната посока ;)
Накрая един човек ме поздрави за хубавите коментари/правилните съвети :D Та възрастта няма много значение ;) Може някой на 14-15 да ти даде 100 пъти по-добри съвети и напътствия за правилно хранене/трениране или др. от колкото някой който е на 30г.... В такъв случай е по-важно да имаш знанията , въпреки че годинките също играят някаква роля (колкото си по-голям имаш повече опит зад гърба си).

Хаха. Явно не си ме разбрал. Мнението ми е ,че по-малките са пренебрегвани. Тук винаги сте  казвали точно обратното, но пък действията показват друго. Иначе дали един 15 годишен знае повече от човек на 30 години, с 20 години стаж - не може да се каже. Повечето батки из фитнесите имат по 15-20 години зад гърба си, но те знаят само едно, а то е - понеделник: концентрирано сгъване, лег. Други пък с 1-2 години стаж знаят повече, защото са прочели купища неща.

29.07.11
15:12

Не става само с четенеееее, трябват и тежестиииии...! Доказателства колкото искаш.

29.07.11
16:21

Гледате ли световното по плуване?
Наистина ли има хора, които мислят, че телата на плувците (особено на жените) са хубави (fubar)

Мнението беше редактирано от Anelia на 29.07.11 16:23.

казано от Anelia на 29.07.11, 16:21:

Гледате ли световното по плуване?
Наистина ли има хора, които мислят, че телата на плувците са хубави (fubar)

че какво им е ... зависи с кои спортисти ги сравняваш ако ги сравняваш с тези от бадминтон-а да плувците имат красиви тела ако ги сравняваш със тези от 100м спринт или бодибилдинг пичовете .. мне плувците нямат хубави тела :)

29.07.11
18:27

SP

29.07.11
21:02

По рано през деня гледах някаква таблица, която вмомента не мога да я открия, но ми се стори интересна. Пишеше, че хората, които правят по 3-5 тежки повторения имат най-голям прираст на мускулна маса и сила. Хората, които правят по 9-11 тежки повторения са след тях, а хората, които правят над 20 повторения са последни, като прираста на мускули е съвсем малък. Какво мислите ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1