27.07.11
17:05
Здравейте, на 16 години съм и тежа 58 кг.Спрях да спортувам активно преди около 8 месеца, а от 4 месеца ходя на фитнес 3 пъти в седмицата.Ям по 4-6 пъти на ден, като гледам в храната да има повече калории, но не съм качвал килограми от 4 месеца и половина.Предложете ми хранителна добавка за покачване на килограми и ММ.Благодаря предварително на отзовалите се :).
27.07.11
19:42
казано от Ilko Hardstyle-Zlatkov на 27.07.11, 17:05:
Здравейте, на 16 години съм и тежа 58 кг.Спрях да спортувам активно преди около 8 месеца, а от 4 месеца ходя на фитнес 3 пъти в седмицата.Ям по 4-6 пъти на ден, като гледам в храната да има повече калории, но не съм качвал килограми от 4 месеца и половина.Предложете ми хранителна добавка за покачване на килограми и ММ.Благодаря предварително на отзовалите се :).
За*би ги тия добавки бе, Мой! Храненето е 10 пъти по-добро .. пробвай го .. даже и по-евтино излиза :)
28.07.11
05:42
Модерация: Мнение без връзка с темата! Моля, публикувайте отделна тема с този въпрос.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.07.11 06:07.
29.07.11
11:39
Храната действа на всички, без изключения! На някои им трябва повече, на други по-малко, на трети не им понасят дадени храни, но в крайна сметка храната оказва влияние на всички.
Щом за 4 месеца не си качил нищо, то възможни причини са:
- недостатъчно храна
- предостатъчно тренировки
За нито едното не си ни дал качествена информация и за момента няма как да ти помогнем. :) Няма как и да ти препоръчаме добавка, тъй като отново ни липсва прекалено много информация за теб, но листата от добавки, които трябва да приемаш на 16 години и 4 месеца стаж е ограничен до 2-3 продукта, та...не разчитай много на добавките (засега). ;)