30.07.11
16:58
Да започна с това, че съм пил - креатин монохидрат(scitec), греен магнитюд, сайз он и креатин на биотеч или нещо от сорта. Хич не останах доволен от прехвалените във форума креатинови матрици. Оставаха ми 10 тина дози от сайз он-а и си викам, дай да си взема някакъв монохидрат - тънкана. Гледах тук, гледах там и случайно попаднах на ей това iherb.com/Universal-Nutrition-Creatine-500-g/31039?at=0 - пуснах един бърз сърч във форума за креатин - монохидрат на юниверсал (нямаше много отзиви). Викам си 25 кинта -500 грама (не плащам мито,ддс) дай да го пробвам. Свърши сайз-а и точно след 2 дена пристигна universal-а. Викам си айде няма да правя почивка - ще го почвам веднага (това е супер глупост,но какво да се прави). Вече съм на 18 ден и мога да кажа само едно - WOW - нищо общо с прехвалените модерни креатинови матрици - надува супер много, силата качих с по 10 кг(лег) и 15 кг тяга и клек. Изглеждам бая наедрял - сигорно е от водната задръжка( която ще изпикам след това) - качил съм 2 кг (дано поне единия да остане след като привърша креатина)
Общо взето го почнах веднага след сайз он и силата, която ми дойде от юнивърсалчето ме хвърли в тъча.
П.С. забравих да кажа, че е някакъв микронизиран или нещо от сорта - няма никакъв вкус и си се разтваря що годе добре - за монохидрат (пие се без проблеми с вкуса).
Надявам се да съм помогнал :).
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 03.08.11 09:42.
Ами то е факт, че каквото и да обясняват монохидрата е най-ефективната му формула... е има си страничен ефект, който не е еднакъв при всекиго, но пък работата си я върши. И да ти кажа креатина не се разтваря : )
февруари месец един приятел си взе на сайтек- 14 кинта 300гр. 2 кутии монохидрат качи към 5-6 кила (от които 3 макс да е имал вода), така че си излиза далавера както и да го гледаш :)
30.07.11
19:59
Пил съм и креатин на сайтек и мога да кажа, че Universal и Saitec нямат абсолютно нищо общо (съдя по ефектът върху мен). Бтв и тъй като вече 2 - ма човека ме питаха как ми е излезнал 25 кинта на лично.
500 грама струват 14 долара, доставката е 4 долара. За пратки със стойност под 30 долара не се плаща ддс и мито. От пощата направо ми го донесоха вкъщи.
Мнението беше редактирано от Zombi Bombi на 30.07.11 19:59.
30.07.11
21:14
А плащането как става с кредитна/дебитна карта или при доставката ?
30.07.11
22:26
Плащането става чрез кредитна/дебитна карта. Аз използвам visa electron. Когато правиш първа поръчка може да използваш код за намаление от 5$. Ето един код за намаление SOV040. След като направи поръчка всеки клиент получава такъв код. Когато някой потребител пазарува за пръв път и използва твоя код за намаление, получаваш някакви бонуси (незнам точно какви). Пускам кода си за намаление - само и единствено за улеснение (никой да не се чуства задължен да използва точно моя код) такива кодове за отстъпка при първа поръчка можете да намерите и в бг мама, мисля че съм срещал и тук във форума.
31.07.11
00:46
Защо да поръчваш от Щатите нещо за 25 лева, като тук струва 28 лева .. “голяма далавера” - 3 лева .. Сега пия на Scitec - 500gr. monohdrate. За 20 лева лева го взех. При мен всички монохидрати ми действат еднакво .. не ми е ясно как при теб дават различни резултати. Наедрял си много .. 2 кила на кантара .. ухааа ... :) Но да не те съдя предварително .. не мога знам .. може да си качил от 20 кила на 22 ... бая си е вярно :)))
Мнението беше редактирано от summer_jam на 31.07.11 00:49.
31.07.11
01:19
Каде го намери за 28 лева, щото аз не успях. Ако верно го има някаде за 28 лева (верно не е далавера и се извинявам за пускането на темата). Относно scitec - лично за мен цялата им гама продукти са пълен боклук - аз на читав техен продукт не съм попадал (освен ЗМА-то им, от което съм доволен от към качество на съня). А за килата - 2 кила са си 2 кила. Качването на килограми не ми е приоритет, по скоро бях впечатлен от качените работни тежести точно след употреба на сайз он.
П.С. И без да се опитваш да ме “съдиш предварително” ...нали знаеш има само един, който може да съди и определено не си ти.
31.07.11
01:22
Защо да поръчваш от Щатите нещо за 25 лева, като тук струва 28 лева .. “голяма далавера” - 3 лева .. Сега пия на Scitec - 500gr. monohdrate. За 20 лева лева го взех. При мен всички монохидрати ми действат еднакво .. не ми е ясно как при теб дават различни резултати. Наедрял си много .. 2 кила на кантара .. ухааа ... :) Но да не те съдя предварително .. не мога знам .. може да си качил от 20 кила на 22 ... бая си е вярно :)))
Само да допълня, че са и много производителите на тази суровина :D
Чакай сега тайната е, че не е микронизиран или креапюр ;) Те CL ако знаеха как матрицата им за нищо не става, щяха да се преориентират към пакетиране на монохидрат и съкращения на 80% от персонала ;)
Качил е 2 кг. и след известно време ще си изпикае ентусиазма :D :D :D
Ех ама съм прост, че това е ново поколение монохидрат - пиеш 500 гр. и качваш 2 кг.
Деца - какво да ги правиш (giggle)
п.п. Виж го, че пука креатин без почивка - какво да го коментирам повече. Лошото е, че някой такъв “играч” ще се докара до диализа с тази мания за лесни кг. /пък били те и вода/ (swear)
31.07.11
10:13
28 лева ? Този креатин е 52 лева ;)
31.07.11
10:48
Имам спомен, че за толкова съм го купувал, може и да греша, тъй като монохидратите варират в тези цени. Аз не бих дал 52-3 лева за монохидрат .. по-добре да дам още 20-30 и да си взема матрица. Пък и вече съм доста скептичен към поръчки от чужбина, след като ми изчезна 1 кутия GreenMag и 1 кутия OrangeTriad някъде по трасето от Англия до България. Някой, някъде е решил, че може да преебе простия българин. Та тези 25 лева (уж далавера) може да ти излязат през носа :) И да подкрепя head_hunter приемането на креатин без почивка, не е противопоказно, а направо си е простотия ... ама какво да праиш лято е ... трябва да помпаш :))) 2 кила са си 2 кила ... да не изпикаеш 3 накрая :D
Пак ще кажа моето мнение,че за малки поръчки няма смисал да се поръчва отвън.
Фирмите тук сега се скъсват с промоции и файдата е никаква.Освен това чакаш 7-10 дни и винаги го има риска нещо да не пристигне.
31.07.11
15:40
Само да допълня, че са и много производителите на тази суровина :D
Чакай сега тайната е, че не е микронизиран или креапюр ;) Те CL ако знаеха как матрицата им за нищо не става, щяха да се преориентират към пакетиране на монохидрат и съкращения на 80% от персонала ;)
Качил е 2 кг. и след известно време ще си изпикае ентусиазма :D :D :D
Ех ама съм прост, че това е ново поколение монохидрат - пиеш 500 гр. и качваш 2 кг.
Деца - какво да ги правиш (giggle)п.п. Виж го, че пука креатин без почивка - какво да го коментирам повече. Лошото е, че някой такъв “играч” ще се докара до диализа с тази мания за лесни кг. /пък били те и вода/ (swear)
Да почна малко отзад напред - мисля, че ясно съм написал - това, че не съм направил почивка е пълна глупост. Проблеми със зрението ли имаш?
Хич не ме интересува какво знаят CL и какво незнаят. На пазара се пускат масово неработещи продукти (матрици) наблъскани с по хиляда неща в недостатъчна дозировка, които присъстват само за пълнеж и реклама. Покажи ми едно обосновано изследване от независим източник, в което е доказано, че с матрица(2-3 вида креатин) се постигат по-добри резултати от креатин монохидрат. Стига си ми плямпал празни приказки. Не сме тука да разпъваме локуми (поне аз).
А това дали съм играч или не остави на някой друг определенията. До колкото си спомням съм срещал твой постове в който признаваш, че си употребявал стероиди. В такъв случай незнам кой е “играча”.
П.С. А до пича дето имал спомени, че навремето бил купувал за по 28 лева ще му препоръчам да една добавчица - гинко билоба. Ще ти е много по - полезна от матрицата.
А до пазаруването от чужбина. Как пък на мен от 30 поръчки нито една не ми се загуби по трасето. Голям съм късметлия ей, ще ходя да пусна тото.
Мнението беше редактирано от Zombi Bombi на 31.07.11 15:41.
31.07.11
16:20
Да почна малко отзад напред - мисля, че ясно съм написал - това, че не съм направил почивка е пълна глупост. Проблеми със зрението ли имаш?
Хич не ме интересува какво знаят CL и какво незнаят. На пазара се пускат масово неработещи продукти (матрици) наблъскани с по хиляда неща в недостатъчна дозировка, които присъстват само за пълнеж и реклама. Покажи ми едно обосновано изследване от независим източник, в което е доказано, че с матрица(2-3 вида креатин) се постигат по-добри резултати от креатин монохидрат. Стига си ми плямпал празни приказки. Не сме тука да разпъваме локуми (поне аз).А това дали съм играч или не остави на някой друг определенията. До колкото си спомням съм срещал твой постове в който признаваш, че си употребявал стероиди. В такъв случай незнам кой е “играча”.
П.С. А до пича дето имал спомени, че навремето бил купувал за по 28 лева ще му препоръчам да една добавчица - гинко билоба. Ще ти е много по - полезна от матрицата.А до пазаруването от чужбина. Как пък на мен от 30 поръчки нито една не ми се загуби по трасето. Голям съм късметлия ей, ще ходя да пусна тото.
Ей колко сериозен, остроумен и лош си :) Още по-глупаво е да знаеш, че креатина може да ти преебе бъбреците и съзнателно да продължаваш приема. Зрението на него си му е много добре, за разлика от твоето възпитание. СигУрно яко те джаска пубертета (голямото У не е за красота, а да се научиш как се пише сигурност). Изследвания има колкото искаш, но трябва хранителен и тренировъчен режим за да има резултати, а ти сигурно ядеш 2 пъти на ден от на мама манджите .. подпухнал си от водата и вече всичко е розово. Дай си хранителния, тренировъчния режим и снимка ако искаш да ни обориш, че не сме прави да критикуваме. Според мен си поредния 17 годишен, който търси супер добавката, която да го направи като батковците (ако си по-голям още по-жалко). А относно гинко-билобата ... Мой .. никога няма да достигнеш умствения капацитет нито на мен, нито на оня който плямпа празни приказки.
П.С. Продължавай с моното, до другото лято .. тъкмо няма да изпикаеш водата.
31.07.11
17:15
Брат на слънце ли си ходил или са те изпускали като малък? Пускам тема, че има креатин на далавера и споделям впечатленията си от него, може някой да му хареса и да се възползва. За кви режими, снимки, супер дупер добавки и прочие ми лафиш? Пак те питам слънчасъл ли си? Факт е, че далавера с креатина има - 19 кинта с отстъпка за 500 гр юнивърсал си е супер. Що пък решихте, че съм представител на така модерно използвания израз “летен билдър” незнам. Само да те светна, че бодибилдингът хич не ми е приоритетен спорт. Ходя ей така за кеф и лаф в залата. Далеч съм от мисълта за 50 см реално неизползваеми баници. Така, че може да ме разграничите от “летните билдъри”
П.С. Айде стига сме правили гимнастика на пръстите :).
31.07.11
18:45
Брат на слънце ли си ходил или са те изпускали като малък? Пускам тема, че има креатин на далавера и споделям впечатленията си от него, може някой да му хареса и да се възползва. За кви режими, снимки, супер дупер добавки и прочие ми лафиш? Пак те питам слънчасъл ли си? Факт е, че далавера с креатина има - 19 кинта с отстъпка за 500 гр юнивърсал си е супер. Що пък решихте, че съм представител на така модерно използвания израз “летен билдър” незнам. Само да те светна, че бодибилдингът хич не ми е приоритетен спорт. Ходя ей така за кеф и лаф в залата. Далеч съм от мисълта за 50 см реално неизползваеми баници. Така, че може да ме разграничите от “летните билдъри”
П.С. Айде стига сме правили гимнастика на пръстите :).
Не съм ти брат! Ако ми беше брат, щях да те бия от малък, че като гледам си недолъскал пъпчив пубер. След като си нямаш понятие от хранителен режим, тренировки и добавки, твоето мнение за креатина няма никаква стойност ( щото ей така). Само може някой себеподобен на теб недорасъл или недочел гении да реши, че може и той да прави 3-месечен цикъл с креатин за да стане по-здрав.
31.07.11
19:43
Хич не ме интересува какво знаят CL и какво незнаят. На пазара се пускат масово неработещи продукти (матрици) наблъскани с по хиляда неща в недостатъчна дозировка, които присъстват само за пълнеж и реклама. Покажи ми едно обосновано изследване от независим източник, в което е доказано, че с матрица(2-3 вида креатин) се постигат по-добри резултати от креатин монохидрат. Стига си ми плямпал празни приказки. Не сме тука да разпъваме локуми (поне аз).А това дали съм играч или не остави на някой друг определенията. До колкото си спомням съм срещал твой постове в който признаваш, че си употребявал стероиди. В такъв случай незнам кой е “играча”.
П.С. А до пича дето имал спомени, че навремето бил купувал за по 28 лева ще му препоръчам да една добавчица - гинко билоба. Ще ти е много по - полезна от матрицата.А до пазаруването от чужбина. Как пък на мен от 30 поръчки нито една не ми се загуби по трасето. Голям съм късметлия ей, ще ходя да пусна тото.
Тоя пък, ще му търся изследвания, а да ти сдъвча закуската вместо теб? Като стигнеш нивото ми в спорта, когато излезеш на състезания /не брой джобния тенис - това не е спорт/, тогава ще ми казваш какво съм употребявал и как - ЯСНО! Нямаш идея какви са ми познанията в област “забранени медикаменти”, а дори да се опитваш да коментираш темата при положение, че пиеш креатин без почивка! Всъщност какво съм седнал да се разправям с някакъв недорасляк - я бягай да си играеш на пясъчника с другите дечица и не се бутай там, където познанията са ти нулеви.
П.п. Много се смях на “50 см. неизползваеми баници” :D Звучи като “кисело си грозде, високо” ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.07.11 19:46.
31.07.11
19:58
Вземай един прост креатин монохидрат 300 грама за 20 кинта от силабг и си прави цикъла 1 месец..Не може да пиеш креатин през цялата година , т’ва да не ти е вода :D
02.08.11
23:44
Не съм ти брат! Ако ми беше брат, щях да те бия от малък, че като гледам си недолъскал пъпчив пубер. След като си нямаш понятие от хранителен режим, тренировки и добавки, твоето мнение за креатина няма никаква стойност ( щото ей така). Само може някой себеподобен на теб недорасъл или недочел гении да реши, че може и той да прави 3-месечен цикъл с креатин за да стане по-здрав.
Мисля, че по тактичен начин ти казах да си биеш камшиците у лево. Кво не разбра слънчасъл? Кво ме боли кво означава мойто мнение за тебе? Наклон на оная работа не ми давай.
02.08.11
23:46
Тоя пък, ще му търся изследвания, а да ти сдъвча закуската вместо теб? Като стигнеш нивото ми в спорта, когато излезеш на състезания /не брой джобния тенис - това не е спорт/, тогава ще ми казваш какво съм употребявал и как - ЯСНО! Нямаш идея какви са ми познанията в област “забранени медикаменти”, а дори да се опитваш да коментираш темата при положение, че пиеш креатин без почивка! Всъщност какво съм седнал да се разправям с някакъв недорасляк - я бягай да си играеш на пясъчника с другите дечица и не се бутай там, където познанията са ти нулеви.
П.п. Много се смях на “50 см. неизползваеми баници” :D Звучи като “кисело си грозде, високо” ;)
Праскай шприца в гъза и не ми обяснявай колко е вреден креатина. Брех, брех до къде стигна спорта - тия на шприц да обясняват колко е вредно да пиеш 2 месеца креатин.
А за баниците .... гроздето хич не е кисело, просто тия 50 см баници освен да ме забавят в спорта, който практикувам друго полезно нещо няма да ми донесат.
Мнението беше редактирано от Zombi Bombi на 02.08.11 23:47.
03.08.11
07:21
Праскай шприца в гъза и не ми обяснявай колко е вреден креатина. Брех, брех до къде стигна спорта - тия на шприц да обясняват колко е вредно да пиеш 2 месеца креатин.
А за баниците .... гроздето хич не е кисело, просто тия 50 см баници освен да ме забавят в спорта, който практикувам друго полезно нещо няма да ми донесат.
Изчетох всичките ти “компетентни” мнения и всъщност разбрах, че се опитвам да споря с кръгъл ид..т :D Следващия път пий си креатина по 6 месеца, та да задържиш повечко вода. Всъщност и да ти стане нещо - не е загуба за никой. И нали се разбрахме, че джобния тенис не е спорт ;) Хайде бягай, че големите ръце могат да ти попречат (giggle) Защо си сложил някъква анимация, да не се срамуваш от това как изглеждаш? :D Вземи почети малко, защото вече ти споменах, че си много зле във всяко отношение, но се напъваш /най-много да оцапаш пейзажа от толкова напъване/. Ще “праскам”, каквото и който си искам, а ако знаеш сега за кой си мисля (inlove)
п.п. Пиши си в темата - аз спирам, че просто си губя времето да споря с пубертети “разбиращи” нещата.
Страшно ми се иска да направя подарък на баща ти - кашон презервативи, че гледай иначе какви бели стават :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.08.11 07:24.