15.06.11
23:38
Извинявам се предварително, че пускам трета тема за Хот Блъд в рамките на два дни но съм направо като разбит ! Пробвах днес от Хот Блъд-а на таблетки. По предназначение трябва да се вземат по 5 таблетки, на гладно 30 - 40 мин преди тренировка. Аз изпих 8 и не забелязах споменатите на опаковката ефекти ! След като го изпих правех лицеви опори вкъщи и усетих някакво, минимално напомпване. Нито усетих притока на енергия, нито чудовищното напопване ! След това дадох на един приятел 3 таблетки, забележете - 3 !!! След като ги изпи, той каза, че усеща притока на енергия и след като се набираше малко, каза, че ръцете ще му гръмнат ! *************** 40 лева дадох за тея капсули ! И така след като не ми действа по предназначения начин, поне като креатинова добавка ще има ли ефект ?
Благодаря предварително !
Модерация: Моля, придържайте се към Добрия тон!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.06.11 08:31.
15.06.11
23:52
Еми май на Jack3d ще се мяташ :D Да наистина от финансова гледна точна е много кофти това,което се случва,но е факт.При някои хора не им действа нито хот блъд,нито NO Explode и тем подобни.Затова моя съвет е да не припарваш към такива продукти.Лично за мен не мисля,че азотния е нещо повече от креатина,но това е само мое мнение(знам,че доста ще ме нападнат за това) защото сам виждаш,че не действат всички и в крайна сметка ще си дал много пари за азотни бустъри дето изобщо не си усетил ефекта от тях,а с тез пари можеше да си купиш от Монохидрат,Етил Естер,Три-алкалин и щеше да си по доволен.А ако толкова искаш да ти се помпат вените купи си аргинин от аптеката :)
16.06.11
09:22
Стаж, години, тегло, ръст?
16.06.11
12:24
Хранителен и тренировъчен режим?
16.06.11
22:41
Години - 17.
Стаж - близо 3 години.
Ръст - 1,76
Тегло - 70 кг.
Имам си изработена тренировъчна програма и хранителен режим.
17.06.11
13:37
Само не мога да разбера, какво общо имат: теглото, ръста, стажа в залата, хранителния и тренировъчният ми режим с Хот Блъд-а ?!
Аз не се оплаквам, че нямам резултати от храненето и тренировките ми, а от нулевото въздействие на Хот Блъд-а !
Мнението беше редактирано от Stani Doykov на 17.06.11 13:39.
Нямат нищо общо, просто искат да ти “откраднат” програмите не ги публикувай в никакъв случай!!!! хахахх
17.06.11
15:22
казано от Stani Doykov на 17.06.11, 13:37:
Само не мога да разбера, какво общо имат: теглото, ръста, стажа в залата, хранителния и тренировъчният ми режим с Хот Блъд-а ?!
Аз не се оплаквам, че нямам резултати от храненето и тренировките ми, а от нулевото въздействие на Хот Блъд-а !
Сигурно защото ако се храниш като третокласничка и правиш лицеви опори в къщи е нормално да не ти действа а?
Те хранителните добавки не се добавят към храната нали? Да не говорим, че всичките тъпкани със стимуланти бустери не се препоръчват за лица под 17 години или те тия, които ги произвеждат не разбират?
п.п. Подобни добавки са за сериозно трениращи с много добри хранителни, тренировъчни режими и най-вече над 18 годишна възраст!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.06.11 15:24.
17.06.11
15:35
Попитах просто, защото ми е коплексно изградено всичко и би ми отнело доста време да пиша по този въпрос. Лицеви опори правех само за да видя дали ще има напопване от бустера ! Иначе, накратко - ходя на фитнес, понеделник, сряда и петък. Вторник и четвъртък тренирам на успоредка, събота правя леко кардио, а неделя почивам. Ям по 6 пъти на ден, като 4 от менютата ми съдържат “бавни въглехидрати”, а 2 от тях “бързи”. Аз лично смятам, че програмата ми е балансирана и не смятам, че използването на хранителна добавка ще е излишно !
Мнението беше редактирано от Stani Doykov на 17.06.11 15:36.
17.06.11
16:34
казано от Stani Doykov на 17.06.11, 15:35:
Попитах просто, защото ми е коплексно изградено всичко и би ми отнело доста време да пиша по този въпрос. Лицеви опори правех само за да видя дали ще има напопване от бустера ! Иначе, накратко - ходя на фитнес, понеделник, сряда и петък. Вторник и четвъртък тренирам на успоредка, събота правя леко кардио, а неделя почивам. Ям по 6 пъти на ден, като 4 от менютата ми съдържат “бавни въглехидрати”, а 2 от тях “бързи”. Аз лично смятам, че програмата ми е балансирана и не смятам, че използването на хранителна добавка ще е излишно !
Като ти гледам писанията из форума - излишни са ти всякакви добавки!
Това с лицевите опори - няма да го коментирам, но се надявам да си разбрал и сам, какъв връх на простотията е да пробваш азотен бустер с лицеви опори :D :D :D След това очаквам и някой да пробва азотен бустер за чи..я - да види ще напомпа ли? :D
Мое мнение...ползвал съм добавки на Scitec ..на капсули.Може да е случайно..или лош мой късмет...но всяка 2-3 капсула беше или полупразна..или напълно празна..
17.06.11
20:22
Като чета по-нагоре мисля ,че няма смисъл дискусията да бъде продължавана :)
На мен Хот блъд ми действа само когато съм с наистина празен стомах иначе все едно пия степче
31.07.11
13:07
От личен опит мога да кажа че за блустера е много важно да се пие поне 2 часа след ядене и 30мин преди тренировка . В противен случай ефекта наистина се губи . Не го подценявайте този фактор !
03.08.11
14:15
казано от head_hunter на 17.06.11, 16:34:
След това очаквам и някой да пробва азотен бустер за чи..я - да види ще напомпа ли? :D
Това определено цепи мрака!
04.01.12
16:58
Нямам представа, но при мене имаше много мнощен ефект.Пих го 1 час след ядене и направо ми развинти фантазията,изпих го преди 6 часа и още сам много напомпен.И сам на 14 хах.