Заместител на храна

30.07.11
22:37

Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой заместител на храна, защото не ми остава мн време за ядене поради работата ми, не че не ям изобщо през раб. време просто набързо по някоя вафла или нещо такова, а и съм доста слаб, имам нужда да ям повече за да кача килограми. :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 31.07.11 11:45.

MF

30.07.11
23:13

Егати, ако и храната я отпишем, докъде ще стигне тоя свят!

МЙ

31.07.11
11:42

Да ги махаш тея фафли :D виж ся заместител на храната няма.Разни гейнари дето уж са заместители на храната има.Но според мен са пълна глупост и не работят. Земи прочети малко за храната, има начини да си носиш сандвич или друга храна която се приготвя много лесно и бързо.

Разгледай тази тема, обсъдихме няколко варианта на заместители.

31.07.11
17:38

казано от Dean Kisyov на 30.07.11, 22:37:

Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой заместител на храна, защото не ми остава мн време за ядене поради работата ми, не че не ям изобщо през раб. време просто набързо по някоя вафла или нещо такова, а и съм доста слаб, имам нужда да ям повече за да кача килограми. :)

Синтетичните заместители са по принцип лишени от ензими и мазнини и няма как да заменят истинската храна за по-продължително време.
Иначе разните там фафли от пресован протеин не са лоши, ама хубавите са по 5-6 кинта парчето. Аз по едно време си правех закуска от суроватъчен протеин смесен с фастъчено масло, оформени на топчета, и след това оваляни в овесени ядки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1