29.07.11
15:06
Здравейте!Днес започва да ходя на фитнес!За целта ми е нужна програма за покачане на килограми.Зимата ходих на фитнес ,но общо взето беше доста не сериозно общто дните като съберем правят месец,месец и половина!Ходя на лостове от 1 година правя силово,коремно и гръбно :D Взех си креатин (Optimum Nutrition Creatine Powder) и протеин (Hyperstrength Hyper Whey - суроватъчен ) протеина го смесих с 5кг декстроза (глюкоза на прах).Kakто казох днеска почвам да ходя на фитнес и целта ми е да кача килограми и то доста понеже съм висок 185 64кг и ако мога да направя релеф ще е добре! Предложете някаква програма за мен тъй като неможах да намеря подходяща за мен! БЛАГОДАРЯ НА ОТГОВОРИЛИТЕ
29.07.11
15:09
Здравей, разгледа ли тези фитнес програми?
29.07.11
16:02
Като начало започни програма за начинаещи (кръгови тренировки), оправи си храненето пък тогава мисли за добавки .
29.07.11
16:20
ти направо си засрал портеина да си беше взел за 53-4 лв готов гейнер и то хубав някъде гледах на Ultimate muscle juice revolution за тея пари а колкото до програмата какво не ти хареса има програми за начинаещи за средно напреднали и за напреднали с помощта на търсачката избираш начинаещ и виждаш какви програми има :)
Като цяло това което си казал и към което се стремиш - ок ;) , но защо веднага се хвърли на добавки , първите 6 -12 месеца (дори и повече) тялото има толкова добро “анаболно” състояние и нещатата вървят доста добре и с бързи темпове , добавките можеше да ги оставиш за малко по-далеч , но щом вече си ги взел си ги пий :) , иначе като цяло съм на мнение с колегата да си оправиш задължително храненето , че ако то е под нужното протеина+декстрозата ( дефакто получения гейнер ) просто ще ти запълва нуждите които пропускаш от храната и няма да има ефекта който желаеш.Пробвай наистина с кръговите тренировки и почивай пълноценно!Храни се главно със яйца,млека,сирене,кашкавал,меса,зеленчуци,плодове,бобови култури,овес,ориз,картофи и т.н , има достатъчно теми със всичко , които ще ти помогнат ;)
Протеина още не е смесен :) Кажете си мненията за смесването ,а на последния авер благодаря ще се влушам в съветите му
30.07.11
11:06
Еми много просто ако го смесиш ще го усереш :) ще стане безсмислено сладък и ще е гаден пък и в него има подсладители няма да е най-доброто нещо което ще направиш
06.08.11
16:36
Ха-ха добре, щом искаш. Не го смесвай, пии декстрозата преди тренировка, а протеина-след.