01.08.11
12:46
На 16 години съм 65кг,174см и тренирам от 4 месеца.Искам да си купя Протеин и аминокиселини за покачване на маса ,но незнам коя марка да избера тъй като нямам никакъв опит с тези неща.Чувал съм че Биогейм били с много лошо качество,а от Нутрин се качвало повече мазнини от колкото мускулна маса.За това разчитам на вас да ми препоръчате марка която да не е много скъпа ,но да е що годе качествена.Благодаря предварително. :)
01.08.11
12:52
Ако качиш маса от протеин и аминокиселини,ще стана космонавт :D
За 4 месеца си оправи първо хранителния режим :)
А това,че от даден протеин на фирма се качвало само мазнини , все едно да слушам някое 10 годишно , и к’ви са аргументите? И по фирмата ли се разбира дали е качествено или по състава?
Мнението беше редактирано от The Next на 01.08.11 12:52.
01.08.11
16:23
казано от The Next на 01.08.11, 12:52:
Ако качиш маса от протеин и аминокиселини,ще стана космонавт :D
За 4 месеца си оправи първо хранителния режим :)
А това,че от даден протеин на фирма се качвало само мазнини , все едно да слушам някое 10 годишно , и к’ви са аргументите? И по фирмата ли се разбира дали е качествено или по състава?
Както казах съм абсолютно ненаясно с тези неща,за това когато ми обясняваш нещо че не е правилно би трябвало след това да кажеш правилното.Хранителния ми режим си е доста добър и не съм питал за него.А това за фирмата ми го каза човек който твърди,че е използвал този продукт,не е мое мнение за това питам тук. :)
01.08.11
16:28
казано от Тодор Михайлов на 01.08.11, 16:23:
Хранителния ми режим си е доста добър и не съм питал за него.
ОК, за да избегнем излишни въпроси и дискусии, сподели как се храниш.
Така ще можем да те насочим към продукт, който най-точно ще отговаря на нуждите ти.
01.08.11
22:49
От аминокиселини маса няма да качиш,за теб на този етап най доброто комбо е гейнер+протеин
Като марки,мога горещо да ти препоръчам ON,Ultimate,Dymatize,Universal,Now…като разбира се има и много други
Съветвам те да избягваш ЕУ марки като добавки,въпреки че са по ефтини
02.08.11
16:33
казано от Кольо Пияндето на 01.08.11, 16:28:
казано от Тодор Михайлов на 01.08.11, 16:23:
Хранителния ми режим си е доста добър и не съм питал за него.
ОК, за да избегнем излишни въпроси и дискусии, сподели как се храниш.
Така ще можем да те насочим към продукт, който най-точно ще отговаря на нуждите ти.
Храня се по 3-4 пъти на ден с месо,риба,картофи,ориз,заленчуци и плодове,старая се да избягвам мазните храни и заведенията за бързо хранене.
02.08.11
16:34
казано от Dean Petrov на 01.08.11, 22:49:
От аминокиселини маса няма да качиш,за теб на този етап най доброто комбо е гейнер+протеин
Като марки,мога горещо да ти препоръчам ON,Ultimate,Dymatize,Universal,Now…като разбира се има и много другиСъветвам те да избягваш ЕУ марки като добавки,въпреки че са по ефтини
Благодаря,помогна ми много. :)
02.08.11
16:50
казано от Тодор Михайлов на 02.08.11, 16:33:
Храня се по 3-4 пъти на ден с месо,риба,картофи,ориз,заленчуци и плодове, старая се да избягвам мазните храни и заведенията за бързо хранене.
Разбрах те. Според информацията, която даваш за доста добрия хранителен режим, адекватната препоръка е следната - избери си протеин, който ти харесва на външен вид и миризма, а аминокиселините може да ги избираш и според формата на капсулите (таблетките). Това е най-конкретният отговор, който може да ти се даде в случая.
Ако храненето ти беше наистина добро, щеше да качваш качествено и стабилно дори и без хранителни добавки. Разбира се, ако и тренировките ти са на нужното ниво.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.08.11 16:53.
казано от Dean Petrov на 01.08.11, 22:49:
Като марки,мога горещо да ти препоръчам ON,Ultimate,Dymatize,Universal,Now…като разбира се има и много другиСъветвам те да избягваш ЕУ марки като добавки,въпреки че са по ефтини
Това пък защо? ЕУ марките като цяло подлежат на доста по-стриктен контрол отколкото американските с почти нулев такъв. А на Пийк, примерно, повечето им добавки са дори по-скъпи от на американските им конкуренти. За друга известна ЕУ марка не се сещам в момента..
02.08.11
23:28
казано от Cabron на 02.08.11, 23:17:
Това пък защо? ЕУ марките като цяло подлежат на доста по-стриктен контрол отколкото американските с почти нулев такъв. А на Пийк, примерно, повечето им добавки са дори по-скъпи от на американските им конкуренти. За друга известна ЕУ марка не се сещам в момента..
Weider, Power man, Best Body, Biotech, Scitec, Testoplex. На последните от един протеин преди време бях много доволен, но спряха да го внасят. Има много ЕУ марки и някои от тях заслужават внимание, а други са под всякъква критика. Метода проба-грешка важи напълно и тук. И Нутрим са марка от ЕУ, имат си и сертификати по ISO, но ги хванахме в сериозна издънка е не, че с Американски продукти това не се е случвало ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.08.11 23:32.
03.08.11
00:13
Каква е издънката на Нутрим ? :D Понеже пия от тях и .. :X