02.08.11
01:23
Здравейте,
Аз съм на 16 г. тежа 65 кг и съм висок 1,67 . Въпросът ми е как мога да запазя мусколната маса и да направя релеф . Моля да ми помогнете с някакви програми . Сега правя 1 седмица релеф , 1 седмица маса . Кажете ми дали е правилно ? И ако не е как мога да постигна желаното.
Благодаря предварително !
02.08.11
07:50
казано от Георги Муржев на 02.08.11, 01:23:
Сега правя 1 седмица релеф , 1 седмица маса
Може ли да обясниш как става това?
Вкарай и една седмица сила и ще си звяр :)
казано от Димитър Михайлов на 02.08.11, 07:50:
Може ли да обясниш как става това?
Е как... 1 седмица яко ядене и блъска с големи кила, а другата седмица на диета и много повторения с малки тежести за релеф ;)
02.08.11
11:16
NeDD - сигурно се шегуваш нали :) автора не е чувал и за диета сигурно :)
02.08.11
11:29
Е що го бъзикате човека? Или директно почвай да чистиш или първо тренирай за покачване на маса, а после се чисти. Има статии и за хранителни режими и за тренировки. Почети и задай конкретни въпроси. Сигурен съм, че тогава и момчетата от по-горе ще се радват да ти помогнат ;). После си правиш дневник и така.
02.08.11
12:24
Да и аз така мислех че не могат да се съчетаят , но все пак исках да попитам . Аз съм ходел 7 месеца на фитнес , но спрях и започнах лостове (3 месеца) и сега като отидох във фитнеса съм много слаб . Преди имах повече мусколна маса и нямах релеф . Пазих една диета (включваше : Сутрин - 4 белтъка и един жълтък с една препечена филийка , Макарони , Мюсли . В 10 часа : плод , сок от грейпфрут ,кисело мляко или фъстъци . Обед : Месо със салата и една препечена филия или варен ориз . 16 часа : Кисело мляко,фъстъци,чаша сок от грейпфрут или плод . Вечеря:Салата или месо със салата .) без никакви добавки . С нея успях да сваля 10 кг . Сега имам малко релеф . Открих 2 реда плочки , но ако започна да тренирам за маса ме е страх да не ги закрия . Сега като тренирам за релеф ме е страх да не стана много клечав . Затова исках да съчетая и 2те през седмица , но явно не може и няма да има ефект. Благодаря много за помоща . Бях се навил вече да я почвам , но добре че попитах . :)