03.06.05
12:08
Значи аз сам човек с малко време и не ми остава време за ходене на фитнес та вапроса ми е:
Могали поне малко да направа нещо с лицеви опори всеки ден?Ако мога моля кажете ми по колко на ден или някви сери да права?Принципно права без проблем 20 с проблем 30:)
Аз сам изклучително невеж в тази област затова ако вапроса ми е безмислен просто ми кажете но ако има начин споделете какво да правя :?:
естествено че можеш да направиш доста с лицеви опори,Можеш да правиш 3-4 серии лицеви през ден да кажем.Но ако можеш да правиш и кофички и набирния,може доста да постигнеш
Можеш да видиш домашната програма в сайта. :)
03.06.05
12:59
много благодаря за информацията!
Е... само с лицеви не мисля, че кой знае колко много може да се направи.
Но... времето ще е проблем, освен, че трябва да се тренира концентрирано/кето не значи припадък и претрениране/ трябва и да се загрява и баня и ядене...
Абе по час и половина, при най-добрия вариант ще отиват, НО в никакъв случай ВСЕКИ ден. Трябва през ден.
Лицеви +кофички + лицеви на кофички
НАбирания + придърпвания на успоредка
коремни преси
Мисля, че може да се направи адски много с това, при добър режим.
Успех
04.06.05
20:40
е какво ще направи с лицеви опори... стига заблуждавахте човека. ще свикне да прави по 50 без проблем и това ще е. В един момент застой от към мускулна хипертрофия и толкова. За съжаление трябва време за това и най-вече време за обмисляне и поддържане на правилно хранене.
[quote author=“bobtosh”]е какво ще направи с лицеви опори... стига заблуждавахте човека. ще свикне да прави по 50 без проблем и това ще е. В един момент застой от към мускулна хипертрофия и толкова. За съжаление трябва време за това и най-вече време за обмисляне и поддържане на правилно хранене.
Не е така! КАто прави по 50, ще почне да прави с пляскане, на пръсти и с пляскане с качени горе крака... За всичко си има начин.
Има и кофички и набирания... доволно големи резултати ще може да има
а после една раница с тухли на гърба :wink:
застоят винаги може да се избегне
04.06.05
21:11
[quote author=“tpd”][quote author=“bobtosh”]е какво ще направи с лицеви опори... стига заблуждавахте човека. ще свикне да прави по 50 без проблем и това ще е. В един момент застой от към мускулна хипертрофия и толкова. За съжаление трябва време за това и най-вече време за обмисляне и поддържане на правилно хранене.
Не е така! КАто прави по 50, ще почне да прави с пляскане, на пръсти и с пляскане с качени горе крака... За всичко си има начин.
Има и кофички и набирания... доволно големи резултати ще може да има
Тук въпроса е за дали може само с лицеви опори. С пляскане ще тренира бързина и ловкост, но мускулна хипертрофия? хмм.
Това с чувалчето на гърба :D ... без коментар и успех му пожелавам.
Продължавам да твърдя че само с лицеви може единствено мускулен тонус да се постигне и леееееека разлика спрямо началното положение, но.. в един момент това е.
А дали принципно е по-добре да се правят, отколкото нищо да не се прави - отговорът е абсолютно положителен!