C лицеви опори можели?

03.06.05
12:08

Значи аз сам човек с малко време и не ми остава време за ходене на фитнес та вапроса ми е:
Могали поне малко да направа нещо с лицеви опори всеки ден?Ако мога моля кажете ми по колко на ден или някви сери да права?Принципно права без проблем 20 с проблем 30:)
Аз сам изклучително невеж в тази област затова ако вапроса ми е безмислен просто ми кажете но ако има начин споделете какво да правя :?:

03.06.05
12:47

естествено че можеш да направиш доста с лицеви опори,Можеш да правиш 3-4 серии лицеви през ден да кажем.Но ако можеш да правиш и кофички и набирния,може доста да постигнеш

03.06.05
12:51

Можеш да видиш домашната програма в сайта. :)

03.06.05
12:59

много благодаря за информацията!

04.06.05
20:00

Е... само с лицеви не мисля, че кой знае колко много може да се направи.

Но... времето ще е проблем, освен, че трябва да се тренира концентрирано/кето не значи припадък и претрениране/ трябва и да се загрява и баня и ядене...

Абе по час и половина, при най-добрия вариант ще отиват, НО в никакъв случай ВСЕКИ ден. Трябва през ден.

Лицеви +кофички + лицеви на кофички
НАбирания + придърпвания на успоредка
коремни преси

Мисля, че може да се направи адски много с това, при добър режим.

Успех

BO

04.06.05
20:40

е какво ще направи с лицеви опори... стига заблуждавахте човека. ще свикне да прави по 50 без проблем и това ще е. В един момент застой от към мускулна хипертрофия и толкова. За съжаление трябва време за това и най-вече време за обмисляне и поддържане на правилно хранене.

04.06.05
20:43

[quote author=“bobtosh”]е какво ще направи с лицеви опори... стига заблуждавахте човека. ще свикне да прави по 50 без проблем и това ще е. В един момент застой от към мускулна хипертрофия и толкова. За съжаление трябва време за това и най-вече време за обмисляне и поддържане на правилно хранене.

Не е така! КАто прави по 50, ще почне да прави с пляскане, на пръсти и с пляскане с качени горе крака... За всичко си има начин.

Има и кофички и набирания... доволно големи резултати ще може да има

04.06.05
20:48

а после една раница с тухли на гърба :wink:
застоят винаги може да се избегне

BO

04.06.05
21:11

[quote author=“tpd”][quote author=“bobtosh”]е какво ще направи с лицеви опори... стига заблуждавахте човека. ще свикне да прави по 50 без проблем и това ще е. В един момент застой от към мускулна хипертрофия и толкова. За съжаление трябва време за това и най-вече време за обмисляне и поддържане на правилно хранене.

Не е така! КАто прави по 50, ще почне да прави с пляскане, на пръсти и с пляскане с качени горе крака... За всичко си има начин.

Има и кофички и набирания... доволно големи резултати ще може да има

Тук въпроса е за дали може само с лицеви опори. С пляскане ще тренира бързина и ловкост, но мускулна хипертрофия? хмм.

Това с чувалчето на гърба  :D ... без коментар и успех му пожелавам.

Продължавам да твърдя че само с лицеви може единствено мускулен тонус да се постигне и леееееека разлика спрямо началното положение, но.. в един момент това е.

А дали принципно е по-добре да се правят, отколкото нищо да не се прави - отговорът е абсолютно положителен!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1