02.08.11
16:16
Здравейте, какво мислите за техниката ми? Аз мисля, че трябва да тръгвам по-активно с краката.
Съжалявам, че е обърнато, но не съобразих.
Ето клипче от 2х120:
И от 2х140:
02.08.11
16:24
Веднага вдигаш гъза и напрежението отива само върху гръбнака.
02.08.11
17:20
много бързо тръгваш и единствения изход на тялото ти е да изпъне краката. тръгни малко по-бавно и ускорявай след като се отлепи щангата от земята. опитай и да не променяш ъгъла на гърба преди да минеш коляното. можеш да опиташ да свалиш таза, но това е козметична грешка повече.
02.08.11
21:34
И аз това забелязвам, ама имам чувството, че в долна точка само на крака не мога да вдигна нищо. Друг проблем сега като гледам е, че вратът е хиперекстензиран( не знам как е на български :D), трябва да гледам по-надолу
03.08.11
07:35
Две основни грешки забелязах:
1. Качил си видеото настрани и трябваше да си обърна лаптопа настрани за да го видя. Добре че не го гледах на компютър, че щях да си изкривя врата.
2. Използваш тежест която никак не е за теб.
3. От предходния факт и от начина ти на изпълнение се получава опит да се самоконтузиш и трайно да си увредиш кръста, и ако продължаваш в същия дух ще успееш.
4. Самодоволната ти и важна физиономия може да излъже другите малчугани в залата, които са по-неопитни и от теб да ти подражават в начина на изпълнение, а по-този начин се оказва че ще навредиш и на останалите.
Като изключим горе споменатите забележки, изпълнението ти е добро.
Чак да се контузи супер брутално...
Като изтегли задника пръв се получава нещо като тяга с прави крака...
Иначе да,опитай се да стегнеш краката в началото и да се изправиш директно нагоре и чак после дърпаш гърба
03.08.11
13:47
Все пак следващия път няма да заучавам с тези килограми :)
Иначе само иглеждам самодоволен, някак не се чувствам така.
Благодаря за мненията ви, които съвпадат с моето.